Mercato (Lato 2015)
- pablo1503
- Juventino
Właśnie przeglądałem artykuł na goal.com o najlepszych zawodnikach poniżej 18 roku życia i dowiedziałem się, że po tym sezonie kończy się kontrakt Bakkaliemu z PSV! Zakontraktowanie takiego talentu za friko byłoby czymś niesamowitym.

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
A Bakkali nie ma jakiegoś urazu? Oglądam czasem PSV ale jego na boisku nie udało mi się w tym sezonie zobaczyć, miał super start, najmłodszy gracz,który zdobył hat-tricka w Eredivisie, ale potem zniknął. Za darmo można próbować, ale przede wszystkim szanse trzeba dać Berardiemu i Gabbiadiniemu:)
- annihilator1988
- Juventino
pablo1503 pisze:kończy się kontrakt Bakkaliemu z PSV! Zakontraktowanie takiego talentu za friko byłoby czymś niesamowitym.

Juve poszukuje stopera w miejsce kontuzjowanego Andrei. Może tak Savić?
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Robaku
- Juventino
Ale pozyskanie jego i rzucanie go Sassuolo w ramach rozliczenia za Berardiego to może pomóc i jemu , i im i nam. Wspołwłasność za 2 mln to byłoby coś. Stracili by Domenico ale zyskali by Bakkaliego, troche go nam rozegrali - marzenie
- AdiJuve
- Juventino
Ale gdzie wyście tego Bakkaliego widzieli w tym sezonie?
Nie grał w Eredivisie w tym roku, miał raptem 1 udany mecz, hat-trick w 2 meczu potem nic ciekawego nie pokazywał.
Nie grał w Eredivisie w tym roku, miał raptem 1 udany mecz, hat-trick w 2 meczu potem nic ciekawego nie pokazywał.
- pablo1503
- Juventino
A ktoś powiedział, że opieram(y) się na tym sezonie?AdiJuve pisze:Ale gdzie wyście tego Bakkaliego widzieli w tym sezonie?
Proszę Cię, tylko nie mów, ze przekreślasz chłopaka, bo nie gra regularnie w klubie. On ma 18 lat(!) i istnieje możliwość zakontraktowania go za darmo(!!)

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ponoc Bakkali zaczal gwiazdorzyc i dlatego przepadl, lrzynajmniej na razie.
- AdiJuve
- Juventino
W zeszłym też poza 1-2 meczami nie grał nic wielkiego, owszem ma 18 lat, ale w Holandii gra mnóstwo graczy ~20. Liga jest przez to dosyć słaba, mnóstwo niedoświadczonych graczy.Bakkali,gwiazda jednego meczu. Młody, za darmo i na tym zalety tego transferu się kończą.pablo1503 pisze:A ktoś powiedział, że opieram(y) się na tym sezonie?AdiJuve pisze:Ale gdzie wyście tego Bakkaliego widzieli w tym sezonie?
Proszę Cię, tylko nie mów, ze przekreślasz chłopaka, bo nie gra regularnie w klubie. On ma 18 lat(!) i istnieje możliwość zakontraktowania go za darmo(!!)
Z PSV to trzeba się zainteresować Willemsem i Depayem

- PlanetJuve
- Juventino
Z młodych obiecujących i z kończącymi się kontraktami są jeszcze między innymi Gaudino z Bayernu i Traore z Barcy. Warto spróbować.
- mcsqrczybyk
- Juventino
Co prawda był to tylko mecz towarzyski, ale mnie Shaqiri nie przekonuje. Właściwie nie dziwię się czemu w Bayernie grzeje ławę. Dużo przestojów w grze, dosyć chaotyczny i szerszy niż wyższy
Nie sądzę, żeby zbawił Juve w kontekście walki w europejskich pucharach. W Serie A zapewne podoła, ale tutaj nie trzeba być piłkarskim kozakiem.

- wagner
- Juventino
W meczach przedsezonowych oglądałem go dość często i chłopak ma talent. Od razu skojarzenia mi się włączyły gdy go obejrzałem pierwszy raz, młody, włoskie nazwisko, dobry przegląd pola i dokładne podanie plus ten nasz staruszek PirloPaweljuve2006 pisze:Gaudino z Bayernu

- Arbuzini
- Juventino
Nie ma już szansy na darmowego Rabiota, a o tym Gaudino pisało się już wcześniej w naszym kontekście. Bardzo możliwe, że wciąż szukamy jakiegoś młodego środkowego pomocnika. Pirlo ma 35 lat, Marchisio 28. Stan zdrowia Vidala wciąż niepewny, a Pogba pewnie prędzej czy później zostanie sprzedany za kupę siana. Od przyjścia Conte środek pola stanowi nasze koło zamachowe i dobrze byłoby dalej utrzymać tam najwyższy, światowy poziom.
Bayern zwędził Barcelonie Alcantarę, Real im Kroosa, a my Bawarczykom Gaudino? Byłby to ciekawy rozwój wydarzeń.
Bakkaliego trapią chyba problemy z kontuzjami. Jako darmowy zawodnik może się przydać, ale w PSV nie ma źle. W Holandii mają naprawdę mocną pozycję, a co za tym idzie daje mu to teoretyczne szanse na zaistnienie w europejskich pucharach. Chyba lepsze to niż granie w Sassuolo. Ihmo od nich gotowymi zawodnikami do naszego pierwszego zespołu są Willems i Depay. Zapewne kwestią miesięcy, a może nawet i tygodni byłoby wywalczenie przez nich miejsca w podstawowej 11.
Myślę, że Szaqa powinniśmy już odpuścić. Bayern wcale nie robi na niego promocji, a my powinniśmy postawić na Berardiego i Comana.
Bayern zwędził Barcelonie Alcantarę, Real im Kroosa, a my Bawarczykom Gaudino? Byłby to ciekawy rozwój wydarzeń.
Bakkaliego trapią chyba problemy z kontuzjami. Jako darmowy zawodnik może się przydać, ale w PSV nie ma źle. W Holandii mają naprawdę mocną pozycję, a co za tym idzie daje mu to teoretyczne szanse na zaistnienie w europejskich pucharach. Chyba lepsze to niż granie w Sassuolo. Ihmo od nich gotowymi zawodnikami do naszego pierwszego zespołu są Willems i Depay. Zapewne kwestią miesięcy, a może nawet i tygodni byłoby wywalczenie przez nich miejsca w podstawowej 11.
Myślę, że Szaqa powinniśmy już odpuścić. Bayern wcale nie robi na niego promocji, a my powinniśmy postawić na Berardiego i Comana.