Wszystko o Milanie
- wloski
- Juventino
To tak jakby powiedzieć, że każdy czarny ma AIDS. Też co po niektórzy to mają umysły wielkości orzeszka.ewerthon pisze:Oficjalna strona Milanu zdążyła już to zdementować. Od początku nie chciało mi się w to wierzyć. Chyba ktoś myślał, że wystarczy iż Essien jest czarny i z Ghany, a już można takie bzdury o nim rozpuścić w internecie.
- szymj
- Juventino
Ja bym ich mimo wszystko nie lekceważył. Na pewno mają potencjał, a Milan to nie jest ta sama drużyna co kilka lat temu. Poza tym zawsze ciężko nam się z nimi grało - ostatnie zwycięstwo u siebie cztery lata temu, chyba Ibra wtedy strzelił.sebatiaen pisze:Fiorentina nie da sobie w kasze dmuchać?
Oni już nie jedną wpadkę zaliczyli, oni grają strasznie w kratke.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Ale bieda... a postawiłem na tych cieniasów pieniądze...

- Buffalo
- Juventino
Stara życiowa prawda mówi - szame robi sie przed meczemVimes pisze:Oglądam Milan, wyszedłem na chwilę do kuchni, wracam, a tu już 0:2. Akurat najciekawsze musiałem przegapić.
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- jarmel
- Redaktor
Ja tak samo, ostatni mecz i taki ładny kupon był..Sila Spokoju pisze:Ale bieda... a postawiłem na tych cieniasów pieniądze...
Zapata wszedł za Alexa i w 20 minut załatwił Milanowi dwa gole, tylko że nie do tej bramki co trzeba

#AllegriOut
- grejt
- Juventino
I dlatego ostatnio wspomniałem ,że Serie A się stacza. Niestety drużyny z Mediolanu,Napoli ,Fiorentina ,Lazio to jest poziom średnich drużyn grających w Lidzę Europejskiej a Juve z Romą to drużyny na fazę grupową LM ...Przykro to mówić ale tak jest. Calciopoli zniszczyło ligę Włoską i nie zganiał bym tu wszystkiego tylko na słabą sytuacje finansową klubów.
- annihilator1988
- Juventino
Łysy z Mediolanu jest niczym Sienkiewicz, ku pokrzepieniu serc kibiców Milanu opowiada o wydarzeniach sprzed lat. Dziś postanowił podzielić się informacją, że chciał Tottiego gdy ten był mały :rotfl:
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Il Fenomeno
- Juventino
On nie wyjmuje pióra by o tym napisać, może Cię zdziwię, ale nawet nie zwołał konferencji prasowej by to obwieścić!, lecz po prostu dał konkretną odpowiedź na konkretne pytanie zadane przez dziennikarza, które zostało wyjęte i przetłumaczone na język polski. Trochę to ciężko pojąć, ale tak naprawdę jest!, więc nie rozumiem co w tym takiego " :rotfl: ".
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.

- annihilator1988
- Juventino
Śmieszne jest to, że w Mediolanie żyją przeszłością, a nie koncentrują się na teraźniejszości. Wątpię, by któregokolwiek z kibiców interesował niespełniony transfer sprzed 20 lat, podczas gdy klub dziaduje. Tyle. Pozdrawiam.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG