Mercato (Lato 2015)
- sebatiaen
- Juventino
Podobno Juve ponowiło kontakty w sprawie Evertona Ribeiro.
Wam też po głowie chodzi ten Masouaku?:)
fajny zawodnik, nawet bardzo, żeby Juve nie bało się kupować takich graczy:(.
Bayern kiedyś sprowadził Alabe ze Szwajcarii:)
Wam też po głowie chodzi ten Masouaku?:)
fajny zawodnik, nawet bardzo, żeby Juve nie bało się kupować takich graczy:(.
Bayern kiedyś sprowadził Alabe ze Szwajcarii:)
- Morgesztern
- Juventino
Juve podobne chce sprowadzić Suboticia jak zastępca dla kontuzjowanego Barzy - infromuje Piłka Nożna na portalu internetowym.
Po mojemu to Subotić mał już swój czas. Niesamowity był tylko w tym sezonie w którym Borussia grała w finale LM. Jestem na NIE.
Po mojemu to Subotić mał już swój czas. Niesamowity był tylko w tym sezonie w którym Borussia grała w finale LM. Jestem na NIE.
- Karowiew
- Juventino
Było kilka nowych doniesień, m. in. zainteresowanie Thomasem Heurtaux (Udinese), Ezequielem Munozem (Palermo) i Grégoirem Defrelem
Z ciekawszych tekstów - Agresti: http://www.goal.com/it/news/7/calciomer ... ID=HP_BN_2
Z ciekawszych tekstów - Agresti: http://www.goal.com/it/news/7/calciomer ... ID=HP_BN_2
"(…) mówmy o przykrych rzeczach, ale… eee… musi… przejście na emeryturę musi być na tyle późne, że oczekiwany przeciętny oczywiście, oczekiwana przeciętna długość życia nie była bardzo długa" - Jacek Rostowski
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja o wozie, Ty o kozie... A niech i on drybluje jak dziesieciu Ronaldinhow+dziesieciu Messich razem wzietych, ale poki nie bedzie z tego bramek i/lub asyst, to w dupe sobie te kiwki moze wsadzic.sebatiaen pisze:Jacky problem w tym że u nas nie ma kto dryblować jeżeli tego nie widzisz to szkoda nawet cokolwiek pisać...
Tragedia.sebatiaen pisze:Podobno Juve ponowiło kontakty w sprawie Evertona Ribeiro.
Mam nadzieje, ze zaden z nich nie znajdzie sie w kadrze Juventusu :doh:Karowiew pisze:Było kilka nowych doniesień, m. in. zainteresowanie Thomasem Heurtaux (Udinese), Ezequielem Munozem (Palermo) i Grégoirem Defrelem
Chcialbym kogos... ciekawego, kto z miejsca podniesie jakosc naszej druzyny.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Arbuzini
- Juventino
Munoza kiedyś chciałem... jak byliśmy w okolicach środka tabeli. Obecnie widzę go tylko w wypadku, kiedy będziemy potrzebowali gotówki na przebudowę pierwszego składu i sprzedamy Caceresa więc potrzeba będzie nowa uniwersalna zapchajdziura. Mam nadzieję, że nie jest tak źle z naszymi finansami.
- Morgesztern
- Juventino
Garstka informacji:
- Vlad Chiriches jest zdecydowany, by opuścić Tottenham w styczniu. Rumuńskim obrońcą interesuje się Juventus i Inter. Media spekulują, że 24-latek najprawdopodobniej zdecyduje się na wypożyczenie, nie definitywny transfer.
- Agent napastnika Sampdorii, Manolo Gabbiadiniego mówi, że jego klient latem 2015 roku zmieni klub na jeden z czołowych zespołów Serie bądź z innej części Europy - "Do czerwca pozostanie w Sampdorii. Juventus? Jeśli nie będą go chcieli, wyjedzie za granicę lub przejdzie do innego włoskiego klubu" twierdzi agent, Silvio Pagliari
- Ciekawe cele transferowe ma Juventus. Stara Dama szuka kogoś, kto mógłby powalczyć o miejsce w składzie ze Stephanem Lichtsteinerem. Mistrzowie Włoch rozważają sprowadzenie Silvana Widmera (Udinese) oraz Sime Vrsaljko (Sassuolo).
Żeby nie było to te informacje są z Przeglądu Sportowego, więc...
A tak btw. to my chcemy żeby ktoś powalczył z Lichym o 1. skład a nie go sprzedać, tak? :rotfl:
- Vlad Chiriches jest zdecydowany, by opuścić Tottenham w styczniu. Rumuńskim obrońcą interesuje się Juventus i Inter. Media spekulują, że 24-latek najprawdopodobniej zdecyduje się na wypożyczenie, nie definitywny transfer.
- Agent napastnika Sampdorii, Manolo Gabbiadiniego mówi, że jego klient latem 2015 roku zmieni klub na jeden z czołowych zespołów Serie bądź z innej części Europy - "Do czerwca pozostanie w Sampdorii. Juventus? Jeśli nie będą go chcieli, wyjedzie za granicę lub przejdzie do innego włoskiego klubu" twierdzi agent, Silvio Pagliari
- Ciekawe cele transferowe ma Juventus. Stara Dama szuka kogoś, kto mógłby powalczyć o miejsce w składzie ze Stephanem Lichtsteinerem. Mistrzowie Włoch rozważają sprowadzenie Silvana Widmera (Udinese) oraz Sime Vrsaljko (Sassuolo).
Żeby nie było to te informacje są z Przeglądu Sportowego, więc...
A tak btw. to my chcemy żeby ktoś powalczył z Lichym o 1. skład a nie go sprzedać, tak? :rotfl:
- Zhx123
- Dortmundczyk
eeee bo chyba tylko wtedy oglądałeś BorussięMorgesztern pisze: Po mojemu to Subotić mał już swój czas. Niesamowity był tylko w tym sezonie w którym Borussia grała w finale LM. Jestem na NIE.

Jeszcze kilka miesiecy temu powiedziałbym, że jest on nie do wyjęcia, ale teraz to się moze różnie potoczyc z uwagi na słabą postawe defensywy i ścisk(Hummels, Sokratis, Subotic, Ginter). Oczywiście mam nadzieje, że Subotic zostanie bo nalezy on do tych którego kibice BVB bardzo cenią z uwagi na jego zachowanie. Oddany chłopak ogólnie. Niech jego forma idzie w góre, to samo z Hummelsem.
Sokratis, to jest obrońca, którego warto obserwowac

- Morgesztern
- Juventino
Wcześniej nie śledziłem Borussi aż tak, ale sam musisz przyznać, że to dla Juve niezbyt korzystny transfer (Subotić) .Zhx123 pisze:eeee bo chyba tylko wtedy oglądałeś BorussięMorgesztern pisze: Po mojemu to Subotić mał już swój czas. Niesamowity był tylko w tym sezonie w którym Borussia grała w finale LM. Jestem na NIE.We wcześniejszych sezonach też stanowił o sile BVB. Jednak jest on troche ograniczony, aczkolwiek w defensywie się spisywał
W następnym sezonie nadeszłą wielomiesięczna kontuzja... a ten ma słaby, zresztą jak cała obrona BVB.
Jeszcze kilka miesiecy temu powiedziałbym, że jest on nie do wyjęcia, ale teraz to się moze różnie potoczyc z uwagi na słabą postawe defensywy i ścisk(Hummels, Sokratis, Subotic, Ginter). Oczywiście mam nadzieje, że Subotic zostanie bo nalezy on do tych którego kibice BVB bardzo cenią z uwagi na jego zachowanie. Oddany chłopak ogólnie. Niech jego forma idzie w góre, to samo z Hummelsem.
Sokratis, to jest obrońca, którego warto obserwowac

- Zhx123
- Dortmundczyk
W obecnej formie na pewno nie
Ale jak się odbuduje to znowu będzie serbską skałą
Ostatnio zaliczył fatalny występ przeciwko Bayernowi, zawalił 2 bramki, mecz skończył się wynikiem 2:1.
Co do wspomnianego finału LM:
THIS IS SUBO !!! <3 Walka do samego końca.

Ostatnio zaliczył fatalny występ przeciwko Bayernowi, zawalił 2 bramki, mecz skończył się wynikiem 2:1.
Co do wspomnianego finału LM:
THIS IS SUBO !!! <3 Walka do samego końca.
- BlackJacky
- Juventino
Na definitywny transfer Subo nas nie stac, a wypozyczyc pewnie sie nie zgodza.
Ten Vrsaljko ciekawy, ale nie ukrywam ze to opinia oparta na meczu z nami
Widmer zbyt podobny z ryja do Motty.
Co tam u Nastasicia?
Ten Vrsaljko ciekawy, ale nie ukrywam ze to opinia oparta na meczu z nami

Co tam u Nastasicia?
- MCJuveForza32Scudetto
- Juventino
Rugani, tylko! Dość tego zaściankowego myślenia! Chyba po coś go ogrywamy, w tym wieku już zawodnicy wchodzą na najwyższy szczebel. Jest dobry? Jest! No to dawać go za Barze.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Sprzedać Lichego? Po pierwsze primo to ma kontrakt do czerwca przyszłego roku a po drugie primo nikogo lepszego nie znajdziemy na wing-backa. A jak przejdą na grę 4 z tyłu to jeszcze ciężej by było.Na wing-backa ciężko kogoś sensownego za rozsądną kasę, trzeba byłoby ponad 20mln i to sporo by kogoś tam sprowadzić o tyle na prawą obronę nie byłoby sensu bo na tej pozycji Lichego spokojnie można umieścić w pierwszej 10 na świecie:)Morgesztern pisze: A tak btw. to my chcemy żeby ktoś powalczył z Lichym o 1. skład a nie go sprzedać, tak? :rotfl:
Co do Suboticia to wolałbym żeby szanse dostał Rugani, a jak Allegri zacznie grać 4-3-coś-tam to dużo bardziej potrzebny będzie ktoś na lewą stronę.
- Arbuzini
- Juventino
Rysiu ma podobno trochę zbastować z wymaganiami finansowymi. Mi w sumie jest obojętne, czy zostanie, czy ostatecznie odejdzie. Jednak co w tym dziwnego, że mając w składzie 31-letniego bocznego obrońce dokupuje się na jego pozycję sporo młodszego gościa mającego z nim konkurować? Raczej normalna i rozsądna praktyka.
Tak w ogóle to spoko jest ten Vrsaljko? Wiem, że taki zawodnik istnieje, ale nie wiem jak się prezentuje na boisku.
Tak w ogóle to spoko jest ten Vrsaljko? Wiem, że taki zawodnik istnieje, ale nie wiem jak się prezentuje na boisku.
- BlackJacky
- Juventino
Bylbym za tym (jesli jest taka mozliwosc), zeby wypozyczyc Nastasicia.
A co powiecie na Vlaar'a, ktoremu konczy sie kontrakt?
Sorensen, to juz calkiem przegrana sprawa?
Rugani - jestem za. Trzeba troche rozgonic tych naszych wloskich miszczow obrony.
A co powiecie na Vlaar'a, ktoremu konczy sie kontrakt?
Sorensen, to juz calkiem przegrana sprawa?
Rugani - jestem za. Trzeba troche rozgonic tych naszych wloskich miszczow obrony.