Wszystko o AS Roma
- wloski
- Juventino
3 pkt.Robaku pisze:tzn, że co? Ze jutro 4 pkt?koki90 pisze:I stało się. Roma traci punkty, a Sampdoria udowadnia, że niezłe z nich walczaki szczególnie u siebie. Wypadałoby to wykorzystać jutro, za dużo już błędów i poślizgnięć nagromadziliśmy w ostatnim czasie.
I że Sinisia jako trener z charyzmą wkrótce w Piemoncie?
Nie widzę Sinisie w Juventusie. W ogóle wydaje mi się, że Allegri zostanie na drugi sezon... pomimo wyników jakie nas czekają.
- Robaku
- Juventino
right 3 pkt. Ze Maxiu zostanie to pewne - jesli nie zrobi jakiegos kolejnego 7 miejsca, ale uwazam,ze nasi beda sserba jeszcze obserwowac. Czyli Roma też jakis kryzysik przezywa czy co? Może to nie bedzie wyscig dwóch koni.wloski pisze:3 pkt.Robaku pisze:tzn, że co? Ze jutro 4 pkt?koki90 pisze:I stało się. Roma traci punkty, a Sampdoria udowadnia, że niezłe z nich walczaki szczególnie u siebie. Wypadałoby to wykorzystać jutro, za dużo już błędów i poślizgnięć nagromadziliśmy w ostatnim czasie.
I że Sinisia jako trener z charyzmą wkrótce w Piemoncie?
Nie widzę Sinisie w Juventusie. W ogóle wydaje mi się, że Allegri zostanie na drugi sezon... pomimo wyników jakie nas czekają.
- koki90
- Juventino
Ja bym tego kryzysem nie nazwał, przecież nie licząc meczu z nami to ich pierwsze stracone punkty. Dzisiejszy remis to przede wszystkim solidna postawa Sampdorii i być może wpływ też miał mecz z Bayernem ze środka tygodnia. Prawdziwe kryzysy jeszcze nadejdą. Zarówno w Rzymie jak i w Turynie.
- sebatiaen
- Juventino
Kryzys?
Ja pierwszy pobiegnę teraz do buka i postawie na Romę.
Oni zaliczyli wpadkę, wcześniej żenadę z Bayernem.
Teraz muszą się odegrać, najlepszy moment, dobry zespół upokorzony, kiedy jak nie teraz? a potem znowu na ścieżkę zwycięstw wrócić...
Ja pierwszy pobiegnę teraz do buka i postawie na Romę.
Oni zaliczyli wpadkę, wcześniej żenadę z Bayernem.
Teraz muszą się odegrać, najlepszy moment, dobry zespół upokorzony, kiedy jak nie teraz? a potem znowu na ścieżkę zwycięstw wrócić...
- pumex
- Juventino
Oj dzieci, dzieci. Faktycznie tabela na stronie kibiców Romy jest olbrzymim problemem godnym poruszenia, zwłaszcza, że najprawdopodobniej to system przelicza z automatu tabelę, a kod jest tak napisany, żeby w przypadku równej ilości punktów zawsze wyżej była Roma :roll:
Myślta, potem piszta.
Myślta, potem piszta.

- sebatiaen
- Juventino
Pumex ty wszystko wiesz...
ale czasami jak się czyta te twoje posty to się człowiek zastanawia czy czasami nie przesadzasz.
Może być tak że Bayern taktycznie wygra ten mecz, zachowa siły na następne mecze w lidze i ostatni w Lm.
Grają u siebie, pierwszy mecz 7-1, mając taki skład z tak kontuzjowaną Romą nie powinno być problemów no ale czy im się będzie chciało? przecież Roma teraz zagra o honor
ja bym odpuścił.
ale czasami jak się czyta te twoje posty to się człowiek zastanawia czy czasami nie przesadzasz.
Może być tak że Bayern taktycznie wygra ten mecz, zachowa siły na następne mecze w lidze i ostatni w Lm.
Grają u siebie, pierwszy mecz 7-1, mając taki skład z tak kontuzjowaną Romą nie powinno być problemów no ale czy im się będzie chciało? przecież Roma teraz zagra o honor
ja bym odpuścił.
- annihilator1988
- Juventino
Roma wychodzi składem Skorupski - Torosidis, Manolas, Mbiwa, Holebas - Nainggolan, De Rossi, Keita - Iturbe, Destro, Florenzi. Widać trenejro nie chce doznać kolejnego upokorzenia, dlatego wystawia 3 defensywnych pomocników, z czego jedynie Belg prezentuje atuty przy rozegraniu piłką. De Rossi od kilku sezonów, przynajmniej dla mnie, przeistoczył się w siermiężnego przecinaka z lat 90. Piłkę dogra, ale najlepiej do stojącego trzy metry dalej partnera
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Morgesztern
- Juventino
Będę się przyglądał Nainggolanowi. Jego gra to czysta przyjemność :-D . Szkoda, że go nasi nie kupili :płaczę: .
Patrze na chat na asroma.pl i kiedy jest ta sytuacja z Nainggolanem przy bramce to jeden pisze: "juventusowi by gwizdnoł" :rotfl: .
Ból tyłeczka.
Patrze na chat na asroma.pl i kiedy jest ta sytuacja z Nainggolanem przy bramce to jeden pisze: "juventusowi by gwizdnoł" :rotfl: .
Ból tyłeczka.
- Morgesztern
- Juventino
Roma bez żadnych atutów.
Jakby co to panowie z asroma.pl zrzucą na sędziego. :C