Zmęczenie materiału
- DamKam
- Juventino
Zgadzam się z tym że władze klubu zawaliły okres transferowy. To jest chyba największy problem ze Lippi i Moggi nie widzą problemu i ciągle powtarzaja że mamy super skład i nikogo nowego nam nie potrzeba. A własnie że POTRZEBA NAM OBROŃCÓW !!!!!!!!! Tylko mozna by powiedzieć że to nic nie zmieni ale chyba warto spróbować !!!!!!
Jest to możliwe że stare gwiazdy się wypalają więc trzeba znależć sposób żeby ich orzywić.
Jest to możliwe że stare gwiazdy się wypalają więc trzeba znależć sposób żeby ich orzywić.
- hajdix
- Juventino
Ja tu nic nie kapuje maggi slynie z tego ze kupuje mlodych pozniej ich wypozycza i slad po nich ginie :] nie wiem mamy primavere tyraja strasznie inne zespoly i zaden zawodnik nie zasluguje na sprawdzenie go przez lippiego nie kapuje . Ale ja bym kupil tak Lucio musowo i jakiegos lewego pomcnika tylko takiego z prawdziwego zdarzenia np. Vincente(Valencja) Jankulowski(Udinese) Solari(Real....) i kogos do srodka pola nie defensywnego pomoznika bo takich juz mamy(Tacchinardi, Appiach(moim zdaniem niedo konca wypalil)Maresca(kutory nie do konca jest defe. ja bym mu dal rozgrywac bo naprawde gosc ma talent) no i conte tez moze grac def... i tudor) tylko goscia z fantazja z kreatywnosco i co najwazniejsze technika ktory moglby byc konkurentem dla Nedveda np.Deco,Juninho perna cos tam,Aimarno i Valeron to sa goscie no i moze zmiana z Trereza na szkoda ze Adriano juz nie ma:( to na Tristiana gosc ma technike i jest wieli moze sie zastawiac Zlatana lub Morientesa no to tyle narazie
haJdiX
*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****