Serie A 14/15 (9): Genoa 1-0 JUVENTUS
- juvemaroko
- Juventino
Slabo i slabo to widac
Wystarczy ze rywale zagraja odwaznie i nie jestesmy w stanie zdobywac gole.
Mamy srednia druzyna ktora do 94 min byla nie pokonana druzyna.
Allegri takze nie ma pomyslow na zmiane kiedy nie idzie, ani Lichsteiner ani Asamoah nie byli w stanie stwarzac zagrozenie.
Chyba Allegri liczyl na to ze druzyna dalej bedzie sama grac jak za czasow Conte.
Wystarczy ze rywale zagraja odwaznie i nie jestesmy w stanie zdobywac gole.
Mamy srednia druzyna ktora do 94 min byla nie pokonana druzyna.
Allegri takze nie ma pomyslow na zmiane kiedy nie idzie, ani Lichsteiner ani Asamoah nie byli w stanie stwarzac zagrozenie.
Chyba Allegri liczyl na to ze druzyna dalej bedzie sama grac jak za czasow Conte.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ale chociaż coś się z nim bujnęło, bo LL to już nawet do piłek nie biegnie, pieprzony królewiczZdun pisze: Niech ktos tylko napisze ze Morata to świetny napastnik.....skuteczność ala Wichniarek w reprezentacji Polski.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Chyba nikt już nie ma wątpliwości, że mistrza zdobędzie Roma ?
Chyba zaczynam rozumieć Conte... Ten skład jest wypalony...
Chyba zaczynam rozumieć Conte... Ten skład jest wypalony...
Ostatnio zmieniony 29 października 2014, 22:43 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- PlanetJuve
- Juventino
Lichy niech już wsiada do samolotu do Londynu!! Co za frajer! Cały mecz nam nie zagrozili i taką bramkę stracić.. Za Allegriego żaden z naszych asów nie potrafi błysnąć.. Jedna wielka przeciętność...
Ostatnio zmieniony 29 października 2014, 22:43 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lypsky
- Juventino
Dobrze się stało.
Ostatnio czytałem, ze naszym problemem jest Pirlo - dziś bez Pirlo zagraliśmy równie swietnie. Mamy trenera impotentem, gościa, który przed meczem mówi do naszych zawodników "grajcie jak wam Conte powiedział". Żadnych konkretnych sytuacji, fatalna, niepoukladana gra i nasza najlepsza taktyka.
Zapomnijmy o Europie i skupimy się na własnym podwórku - z tym gościem na ławce i z tymi piłkarzami, cieżko będzie odnieść jakikolwiek sukces w tym sezonie.
Ostatnio czytałem, ze naszym problemem jest Pirlo - dziś bez Pirlo zagraliśmy równie swietnie. Mamy trenera impotentem, gościa, który przed meczem mówi do naszych zawodników "grajcie jak wam Conte powiedział". Żadnych konkretnych sytuacji, fatalna, niepoukladana gra i nasza najlepsza taktyka.
Zapomnijmy o Europie i skupimy się na własnym podwórku - z tym gościem na ławce i z tymi piłkarzami, cieżko będzie odnieść jakikolwiek sukces w tym sezonie.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- stahoo
- Juventino
Wiecie co jest zabawne?
Gramy 5 obrońcami, 3 defensywnymi pomocnikami, a dostajemy bramkę z tyłka.
Gra Juvę ponoć nieco oddaje poziom Serie A. Zgadzam się - dno dna.
No i jesteśmy miękkimi fajami. Chiellini czy Bonucci grają piłeczki do rywala, ale nikt nie ma jaj żeby ich opierdzielić. Kapitan lub lider zespołu powinien zrobić to od razu.

Gra Juvę ponoć nieco oddaje poziom Serie A. Zgadzam się - dno dna.
No i jesteśmy miękkimi fajami. Chiellini czy Bonucci grają piłeczki do rywala, ale nikt nie ma jaj żeby ich opierdzielić. Kapitan lub lider zespołu powinien zrobić to od razu.
Ostatnio zmieniony 29 października 2014, 22:44 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- jarmel
- Redaktor
Najbardziej żenujący jest Lichy. Cały mecz totalna padaka, źle podejmowane decyzje, niedokładne zagrania, idiotyczne faule. Nie wiem co było głupsze ta główka sprzed pola karnego czy faul w 92 minucie?
Brawo Juve, totalne frajerstwo i pokaz antyfutbolu.
Brawo Juve, totalne frajerstwo i pokaz antyfutbolu.
#AllegriOut
- Gandalf8
- Juventino
Nie zmieni, bo "przegraliśmy pechowo"Aleexxx pisze:Jak za Ferrary. WSTYD, blamaż hehe. Ja się tam ciesze, może w końcu ten kretyn zmieni taktykę.

5 minut do końca regulaminowego czasu gry - klepiemy sobie na środku boiska.
Doliczony czas gry - Genoa gra pod naszym polem karnym a Buffon rozpoczyna akcję z 5tego metra powolnym rozegraniem do obrońców zamiast długim wybiciem, ale tak cały czas jest, że zamiast spróbować kontry to jest "uspokajanie" gry i tworzenie wszystkiego od podstaw, czyli od obrońców a rywale już się dawno w obronie ustawią.
Z taką grą nie mamy czego szukać w Europie - to wiemy już od dawna, ale jak widać i we Włoszech już potrafią sobie radzić z zabójczym 3-5-2.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- evilboy
- Juventino
Wracają demony sprzed ery Conte. Fatalny mecz. Dzisiaj mieliśmy przykład kopaniny bez ładu i składu niczym z meczu polskiej Ekstraklasy. Zasłużyliśmy na porażkę, bo nie konstruowaliśmy żadnych składnych akcji, cała ofensywa praktycznie na stojąco, nieustanne straty i niecelne podania. No i znów te bezsensowne wrzutki przez cały mecz...
Do tej pory jakoś jechaliśmy na starych schematach Antka, teraz ta machina zaczyna ostro zwalniać. Panie Allegri, trzeba się wziąć do roboty :!:

Do tej pory jakoś jechaliśmy na starych schematach Antka, teraz ta machina zaczyna ostro zwalniać. Panie Allegri, trzeba się wziąć do roboty :!:
Ostatnio zmieniony 29 października 2014, 22:43 przez evilboy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Farmer
- Juventino
Ostatni mecz w tym sezonie oglądam Juventusu !!!
Nie mogę patrzeć, bo to co oni robią z tym klubem to jest jakaś żenada !!! Co to ku... jest za poziom się pytam?! Wkur... mnie do potęgi. Miarka się przebrała. Trenerowi już bym podziękował, bo nic nie wnosi do tego zespołu, a wręcz go cofa.
Brawo dla Genui za walkę i za zwycięstwo.
Buraki pierdo....
Sorki za słownictwo ale po prostu już nie mogę.
Pozdrawiam
Nie mogę patrzeć, bo to co oni robią z tym klubem to jest jakaś żenada !!! Co to ku... jest za poziom się pytam?! Wkur... mnie do potęgi. Miarka się przebrała. Trenerowi już bym podziękował, bo nic nie wnosi do tego zespołu, a wręcz go cofa.
Brawo dla Genui za walkę i za zwycięstwo.
Buraki pierdo....
Sorki za słownictwo ale po prostu już nie mogę.
Pozdrawiam
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Akurat tu przesadzasz.Zdun pisze:Allegri..temu Panu już podziękujemy. Brak pomyslu, tania kopia Conte.
Niech ktos tylko napisze ze Morata to świetny napastnik.....skuteczność ala Wichniarek w reprezentacji Polski.
Morata zrobił wiecej w 20 minut niż Llorente od poczatku sezonu..
Perin przy obu strzałach mial po prostu mega interwencje,a druga to juz po prostu przesada, ze wyciągnał ją ponad bramke zamiast pod lade.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- LordJuve
- Juventino
Statystyka strzałów: 14 do 3 na korzyść Juve.
Jakim cudem przegraliśmy ten mecz? Ktoś mi to wyjaśni?
Musimy wydać parę milionów na porządnego trenera. To jest podstawa i bez tego ten klub nigdy nie przebije sufitu, pod którym siedzimy od czasu degradacji.
Jakim cudem przegraliśmy ten mecz? Ktoś mi to wyjaśni?
Musimy wydać parę milionów na porządnego trenera. To jest podstawa i bez tego ten klub nigdy nie przebije sufitu, pod którym siedzimy od czasu degradacji.