DAVIDS AGRESOR!!!
- KowalFromStolica
- Juventino
A jeśli komuś chciało się Davidsa zniesławić rzucając jakąś bujdę?? Na tym forum zadziałało mimo iż zarzuty oddalono... Ale jeśli Davids podpisał by umowę z Juve i został dłużej napewno byście się tak nie wypowiadali... :?
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Najpierw żeśmy wszyscy płakali że krążą jakieś ploty że Davids odchodzi.
A teraz potraficie tak najeżdżac na człowieka ..... niestety wstyd się przyznać nie jestem ostatnio na bierząco :oops: ale z tego co wyczytałam tutaj to jeszcze nic pewnego Nie żebym go tłumaczyła czy w jaki kolwiek sposób pochwalała to co mogło się stać wręcz przeciwnie "czyn godny potępienia".......... ale zachowanie niektórych forymowiczów też :evil:
A teraz potraficie tak najeżdżac na człowieka ..... niestety wstyd się przyznać nie jestem ostatnio na bierząco :oops: ale z tego co wyczytałam tutaj to jeszcze nic pewnego Nie żebym go tłumaczyła czy w jaki kolwiek sposób pochwalała to co mogło się stać wręcz przeciwnie "czyn godny potępienia".......... ale zachowanie niektórych forymowiczów też :evil:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- K@A
- Juventino
zgadzam sie z toba w 100% a tak naprawde jest świetnym piłkazemhania pisze:Mysle ze powinnismy sie skoncentrowac na tym co dzieje sie na boisku a sprawy prywatne zostawic na boku. Bo jak tak dalej pojdzie to upodobnimy sie do Beckhama...
JUVE KING :] !!! FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALE
- fighter_juve
- Juventino
mi to jest obojetne poniewaz to jest jego problem co o z nia robi. i jak juz wiadomo czesto kobiety lubia oskarzyc mezszczyznow o pobicie bo chca zarobic wielka kase.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================