LM 14/15 (gr. A) [3]: Olympiakos 1-0 JUVENTUS
- Lucas87
- Juventino
No fajnie, że w ogóle raczył zdjąć tego sabotażystę Pirlo w 56 minucie. I ten nasz Irek Bieleninik ze skrzydła, też ostatnio totalnie przegina pałę. No i przeklęty Roberto z Olympiakosu, iż nie zlitował się nad nami, więc nie raczył ani razu popełnić jakiegoś babola, aby wielki Juventus nie przegrał. I chłopiec pechowiec z tego Moraty, ale równie dobrze to Grecy mogli spokojnie strzelić następnego gola, zmarnowali 200% sytuacje...
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Jak zwykle 4-5 setek a bramek okrągłe 0;/
To co zrobili Tevez i Morata to kryminał, kilka metrów od bramki nikt ich nie atakuje a oni walą jakby chcieli zabić bramkarza.Szkoda, ostatnie 25 totalna dominacja, ale BRAK SKUTECZNOŚCI! i frajersko traconego bramki to wizytówka Juve w Europie
To co zrobili Tevez i Morata to kryminał, kilka metrów od bramki nikt ich nie atakuje a oni walą jakby chcieli zabić bramkarza.Szkoda, ostatnie 25 totalna dominacja, ale BRAK SKUTECZNOŚCI! i frajersko traconego bramki to wizytówka Juve w Europie
- pablo1503
- Juventino
W rewanżach co najmniej 7 punktów, z czego 3 w meczu przeciwko Grekom. Innej możliwości nie ma.
Morata powinien grać w pierwszym składzie przez jakiś czas.
A ta interwencja bramkarza po strzale Alvaro? Łał! Jedna z lepszych, jakie w życiu widziałem.
Podsumować ten mecz można tak, że najlepsze sytuacje stworzył Pogba, który... dośrodkowywał dwukrotnie.
Kaplica. O ile w tamtym sezonie byliśmy w bardzo podobnej sytuacji, to do samego końca byłem pewien awansu(ale jednak się przeliczyłem). Teraz? Nie wierzę w niego.
Morata powinien grać w pierwszym składzie przez jakiś czas.
A ta interwencja bramkarza po strzale Alvaro? Łał! Jedna z lepszych, jakie w życiu widziałem.
Podsumować ten mecz można tak, że najlepsze sytuacje stworzył Pogba, który... dośrodkowywał dwukrotnie.
Kaplica. O ile w tamtym sezonie byliśmy w bardzo podobnej sytuacji, to do samego końca byłem pewien awansu(ale jednak się przeliczyłem). Teraz? Nie wierzę w niego.

Heh, trzeba było zabrać ze sobą jaja tez na pierwszą połowę, może wtedy starczyło by czasu na wciśnięcie czegoś. Czy oni się nigdy nie nauczą ?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- juvemaroko
- Juventino
Mam bardzo ciezki tydzien spodziewalem sie ze po spotkanie nie bedzie lepiej...
- zahor
- Juventino
Co wy macie z tym dniem konia? Bramkarz zagrał dobre zawody, to prawda, ale jeżeli chodzi o strzały, których mógłby nie obronić i nikt nie miałby do niego pretensji, to naliczyłem aż JEDEN. Jeżeli Tevez wali z pięciu metrów prosto w golkipera, to ciężko mówić o jakimś dniu konia.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ty malkontencie, bierz przykład z kolegi:fazzi pisze:Heh, trzeba było zabrać ze sobą jaja tez na pierwszą połowę, może wtedy starczyło by czasu na wciśnięcie czegoś. Czy oni się nigdy nie nauczą ?
szczypek pisze:Zaryzykujmy w drugiej połowie i będzie dobrze.

#serieatakamocna
#juventustonieroma
- kuba2424
- Juventino
Bez przesady! Wcale Olympiakos nie był lepszy. Remis byłby sprawiedliwy. Natomiast trzeba przyznać, że im bardziej zależało.konradrom pisze:Daj spokój, chłopie. Olympiakos był lepszy. Nie zasłużyliśmy na wygraną.Bazyliszek pisze:zabraklo szczescia
- Ivory
- Juventino
Himalaje frajerstwa po raz kolejny. Zamiast trenera i sztabu potrzebny jest raczej pułk psychiatrów przed meczem, bo nasi w Europie zachowują się jak autystyczne dzieci.
Italia dwa razy z rzędu odpadała w grupie MŚ, a że jest ona niemal lustrzanym odbiciem Juve, to zanosi się na to, że 2 razy pod rząd nie wyjdziemy z grupy w LM.
Italia dwa razy z rzędu odpadała w grupie MŚ, a że jest ona niemal lustrzanym odbiciem Juve, to zanosi się na to, że 2 razy pod rząd nie wyjdziemy z grupy w LM.
- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Chciałbym usłyszeć,że gramy kichę stolcową,że nie mamy pomysłu,że się boimy,że Serie A jest słaba jak spaghetti western,że Allegri nie ma charyzmy.Usłyszę: " mierzyliśmy się ze świetnym zespołem,zabrakło szczęścia,byliśmy lepsi ale bramkarz miał dzień konia itp.".
Cóż..ja tam widzę styl 'podaj do Teveza-on coś wymyśli' lub 'Tintin zrobi rajd i obije poślada przeciwnika'.Nie wiem..może tak ma być,może tak się gra,a ja jestem za głupi.Może Gmoch by mi to wyjaśnił i rozrysował.
Cóż..ja tam widzę styl 'podaj do Teveza-on coś wymyśli' lub 'Tintin zrobi rajd i obije poślada przeciwnika'.Nie wiem..może tak ma być,może tak się gra,a ja jestem za głupi.Może Gmoch by mi to wyjaśnił i rozrysował.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- YaSq
- Juventino
Ja bym upatrywał tego co nastąpiło w okolicach 60min w tym:Gotti pisze:No i dobrze. Nie zasłużyli na wygraną.
Olympiacos zagrał perfekcyjnie 60 minut meczu. Ich pressing zniszczył bezpciowy Juventus.
57' Andrea Pirlo <-> Claudio Marchisio
"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
- kosciu88
- Juventino
Zagralismy zbyt bojazliwie w 1 polowie o wyszlo nam to bokiem. Pirlo zagral straszny kibel niech odpocznie ze 2 mecze. Moratta na duzy +
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti