Transmisja w TV/Internecie - TUTAJ WSZYSTKO
- wloski
- Juventino
Komentarz uzależniony jest od tego czy spotkanie transmitowanie jest na jednym z kanałów NC+. JUVE dzisiaj pokazywane jest w którymś z kanałów, więc komentarz będzie dostępny.mateelv pisze:Nie ma komentarza (chyba, że coś się zmieniło). Zamiast niego słyszysz wszystko ze stadionu, co w pewnych momentach może być odebrane jako ogromna zaleta.Hed pisze:Witam, moi drodzy mam do Was pytanie,czy ta transmisja z vod z onetu jest z komentarzem polskim?I rozumiem ze tam wystarczy tylko sie zarejestrowac,wyslac sms i ogladac ?:)
Tak, mail, szybki przelew/sms i jazda ;-)
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
pluto jedyny słuszny wybór to sport.vod.pl. płacisz 6zł dzień przed meczem i oglądasz w hd bez żadnych ścinek. Ja już chyba za stary jestem żeby się męczyć w jakieś darmowe shity które nieraz chodzą rewelacyjnie, ale przeważnie to katorga.Pluto pisze:Sopcast zrobil sie ostatnio bardzo wybredny, polaczyc sie w trakcie transmisji jest cholernie trudno. Jedyna sensowna opcja to wlaczyc 5/10 minut przez meczem i trzymac cale spotkanie. Wylaczenie w czasie przerwy konczy sie szewska pasja.
wloski pisze:Komentarz uzależniony jest od tego czy spotkanie transmitowanie jest na jednym z kanałów NC+. JUVE dzisiaj pokazywane jest w którymś z kanałów, więc komentarz będzie dostępny.mateelv pisze:Nie ma komentarza (chyba, że coś się zmieniło). Zamiast niego słyszysz wszystko ze stadionu, co w pewnych momentach może być odebrane jako ogromna zaleta.Hed pisze:Witam, moi drodzy mam do Was pytanie,czy ta transmisja z vod z onetu jest z komentarzem polskim?I rozumiem ze tam wystarczy tylko sie zarejestrowac,wyslac sms i ogladac ?:)
Tak, mail, szybki przelew/sms i jazda ;-)
jest komentator
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- delarudii
- Juventino
Zdecydowanie najlepsze transmisje z LM są na Onecie. Już jest obraz od dobrych paru chwil ze stadionu. Pokazują rozgrzewkę. Trybuny prawie pełne. I zero zaciachów. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło. Może 6zł to nie jest najmniej jak za jeden mecz, ale i tak warto.
Ja wolę transmisje bez komentarza, tak jak było z Malmo. Odgłosy ze stadionu są wielką zaletą w porównaniu, bardzo często, z dennym komentarzem.
Ja wolę transmisje bez komentarza, tak jak było z Malmo. Odgłosy ze stadionu są wielką zaletą w porównaniu, bardzo często, z dennym komentarzem.
- Inzaghi320
- Juventino
Tez macie problem z sopcastem ? wyskakuje wam ''can not access SopCast service..'' macie moze jakas inna stronke gdzie sa linki oprocz wiziwig.tv ???
- piotrinho1234...
- Juventino
Ja oglądam na onecie. Tak jak piszesz transmisja się nie zacina, ale jakość obrazu jest mocno przeciętna, a przynajmniej u mnie tak jest.delarudii pisze:Zdecydowanie najlepsze transmisje z LM są na Onecie. Już jest obraz od dobrych paru chwil ze stadionu. Pokazują rozgrzewkę. Trybuny prawie pełne. I zero zaciachów. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło. Może 6zł to nie jest najmniej jak za jeden mecz, ale i tak warto.
- delarudii
- Juventino
Zgadzam się. Do HD brakuje sporo, ale jest dobra, powiedziałbym taka telewizyjna SD.piotrinho1234... pisze:Ja oglądam na onecie. Tak jak piszesz transmisja się nie zacina, ale jakość obrazu jest mocno przeciętna, a przynajmniej u mnie tak jest.delarudii pisze:Zdecydowanie najlepsze transmisje z LM są na Onecie. Już jest obraz od dobrych paru chwil ze stadionu. Pokazują rozgrzewkę. Trybuny prawie pełne. I zero zaciachów. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło. Może 6zł to nie jest najmniej jak za jeden mecz, ale i tak warto.
- PrzemasJuve
- Juventino
tak trudno w necie obadać?
problemy to są..z sopcastem! wczoraj nie dało się meczu obejrzeć! problemy były już we wtorek, ale jakoś szło.. wczoraj natomiast nic i to może być początek dość dużych kłopotów z oglądaniem Juve live...
problemy to są..z sopcastem! wczoraj nie dało się meczu obejrzeć! problemy były już we wtorek, ale jakoś szło.. wczoraj natomiast nic i to może być początek dość dużych kłopotów z oglądaniem Juve live...
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- pumex
- Juventino
Widzę, że kilka osób pisze o ostatnich problemach z sopem, tymczasem ja wczoraj chyba po raz pierwszy przy okazji europejskich pucharów obejrzałem całkowicie bezproblemowo mecz Juve. Zawsze podczas rozgrywek UEFA albo ciężko było mi połączyć się z danym kanałem, albo w trakcie transmisji kilkakrotnie wyskakiwał mi komunikat "canal is offline now", tymczasem wczoraj nic z tych rzeczy się nie działo, wszystko było git. Nie wiem od czego to zależy.

- Morgesztern
- Juventino
Jak będziecie mieli dobry stream to poproszę o linka. 

- Swider10
- Juventino
nie działaPoprostu pisze:acestream://f29370b7c1436232f072d197f54813a80a1cac10Morgesztern pisze:Jak będziecie mieli dobry stream to poproszę o linka.

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Prosze o jakiś stream do itnernetu ~4mb, bo znalazlem tylko arabskie gowno, którego sie sluchac nie da.

- Filippo911
- Juventino
tu macie link , słaby dźwięk, ale obraz jest w miarę ok
http://www.rojadirecta.me/goto/rivosport.net/ch3.html
http://www.rojadirecta.me/goto/rivosport.net/ch3.html