Wszystko o AS Roma
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Okej, przekonałeś mnie!Makiavel pisze:Ludzie, naprawdę dajcie sobie siana z tekstami, że ten mecz pokazuje poziom Serie A albo siłę Juventusu, który z Romą ledwo wygrał. Każdy mecz to jest odrębna całość. Jak klub A wygrywa z klubem B, a klub B z klubem C, to nie oznacza, że klub A wygra z klubem C. To, że Roma się kompromituje świadczy tylko o tym, jak dziś gra Roma.
Wygrałeś!mrozzi pisze:ale co to ma do Juve?
Ostatnio zmieniony 21 października 2014, 21:48 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Roma rozgrywa swój mecz, a tu płacze, że liga słaba.
To nie jest nowina, ale co to ma do Juve? W zwycięskim sezonie Bawarczyków byliśmy zespołem, który najbardziej postawił się rywalowi. Ciekawe, czy Totti po meczu stwierdzi, że defensywa rzymian powinna grać w innej lidze...
Errrrrr sistemmmmaaaaaaa !!!!!!!!111111111111uunnnno
Errrrrr sistemmmmaaaaaaa !!!!!!!!111111111111uunnnno
- Mate.G
- Juventino
Szkoda mi trochę Romy....

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Ta i dziwnym trafem od paru sezonów najczęściej kompromitują się kluby włoskie. Co za przypadek, że angielska, hiszpańska czy niemiecka potrafi mieć jeden nieudany sezon, a włoska zapowiada się dno piąty sezon z rzędu!Makiavel pisze:Ludzie, naprawdę dajcie sobie siana z tekstami, że ten mecz pokazuje poziom Serie A albo siłę Juventusu, który z Romą ledwo wygrał. Każdy mecz to jest odrębna całość. Jak klub A wygrywa z klubem B, a klub B z klubem C, to nie oznacza, że klub A wygra z klubem C. To, że Roma się kompromituje świadczy tylko o tym, jak dziś gra Roma.
Macie rację, olać to. Tak kompromitujące wyniki wcale nie świadczą o sile ligi. Przecież wicemistrzowie Anglii, Niemiec i Hiszpanii też często dostają u siebie 0:5 po pierwszej połowie.
- pan Zambrotta
- Juventino
:lol:mrozzi pisze:W zwycięskim sezonie Bawarczyków byliśmy zespołem, który najbardziej postawił się rywalowi.
Bayern - Borussia finał 2:1
Bayern - BATE dwumecz 5:4
Bayern - Arsenal dwumecz 3:3
Bayern - Valencia dwumecz 3:1
Bayern - Juventus dwumecz 4:0
Bayern - Lille dwumecz 7:1
Bayern - Barcelona dwumecz 7:0
mrozzi i jego przeloty.
Ostatnio zmieniony 21 października 2014, 21:50 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Wszyscy tu płaczą, że SerieA takie słabe to powiedzcie mi czy Primera Divison też była taka nędzna, gdy Bayern lał Barce 7:0, a w następnym sezonie 2 hiszpańskie zespoły zagrały w finale ...
Czasami ja tak czytam te wasze pierdoły to ani płacz, ani śmiech już do tego nie pasuję
Czasami ja tak czytam te wasze pierdoły to ani płacz, ani śmiech już do tego nie pasuję

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Niemcy (Bayern) zlali Hiszpanów (Barcę), potem Hiszpanie (Real) zlali Niemców (Bayern). Problem w tym, że od paru sezonów wszyscy leją Włochów.Sila Spokoju pisze:Wszyscy tu płaczą, że SerieA takie słabe to powiedzcie mi czy Primera Divison też była taka nędzna, gdy Bayern lał Barce 7:0, a w następnym sezonie 2 hiszpańskie zespoły zagrały w finale ...
- Gotti
- Juventino
To są dopiero pierdoły. Primera Division może mieć gorszy rok, albo dwa, ale później i tak wracają na szczyt, a z Serie A jest inna sytuacja nie uważasz?to powiedzcie mi czy Primera Divison też była taka nędzna, gdy Bayern lał Barce 7:0, a w następnym sezonie 2 hiszpańskie zespoły zagrały w finale ...
- Lucas87
- Juventino
Może nie olać, ale na Matkę Boską Zielną - Porto wygrało L.M w 2004, choć liga portugalska, ani wówczas, ani chyba nigdy nie dorówna poziomem czterem najsilniejszym ligom. Seria A nie zachwyca, ale nie róbmy z niej ligi Wysp OwczychCrunny pisze:Macie rację, olać to. Tak kompromitujące wyniki wcale nie świadczą o sile ligi. Przecież wicemistrzowie Anglii, Niemiec i Hiszpanii też często dostają u siebie 0:5 po pierwszej połowie.

Uuu 8 minut drugiej części, jak dotąd Roma się trzyma

- Makiavel
- Juventino
Crunny: LM rok temu: Bayern u siebie dostał z Realem 0-4 my u siebie zremisowaliśmy z Realem - to znaczy, że trzeba żałować, że nie mieliśmy w grupie Bayernu bo wygralibyśmy z nimi wtedy bez problemu. Tak, to ma sens.
Wiadomo, że Serie A jest w kryzysie, ale tego nie obrazuje wyjątkowo wyraźnie akurat ten konkretny mecz. Poziomu Brazylii nie wyznacza klęska z Niemcami a Włochów z Euro2012 wynik finału z Hiszpanią.
Poczekajmy do zakończenia fazy grupowej, Roma, mimo kompromitacji może wyjść z grupy wypychając ManCity z tych rozgrywek.
Wiadomo, że Serie A jest w kryzysie, ale tego nie obrazuje wyjątkowo wyraźnie akurat ten konkretny mecz. Poziomu Brazylii nie wyznacza klęska z Niemcami a Włochów z Euro2012 wynik finału z Hiszpanią.
Poczekajmy do zakończenia fazy grupowej, Roma, mimo kompromitacji może wyjść z grupy wypychając ManCity z tych rozgrywek.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Lol. Edytuje i dodaje niezwiązane z tematem treści. Ten to ma przeloty, ale do tego zdążyliśmy się już przyzwyczaić.pan Zambrotta pisze: mrozzi i jego przeloty.
Roma nagle się przebudziła i okazuje się, że spokojnie mogła 2 bramki odrobić..
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Nie nie uważam. To, że SerieA jest w dołku to nawet ślepy zauważy, ale nazywanie jej nędzną ligą z nędznymi zespołami to już gruba przesada.Gotti pisze:To są dopiero pierdoły. Primera Division może mieć gorszy rok, albo dwa, ale później i tak wracają na szczyt, a z Serie A jest inna sytuacja nie uważasz?to powiedzcie mi czy Primera Divison też była taka nędzna, gdy Bayern lał Barce 7:0, a w następnym sezonie 2 hiszpańskie zespoły zagrały w finale ...
Jak Roma ogrywała Ruskich to była podnieta, później jak ugrali remis z City, mimo iż byli lepsi to również było spoko. Teraz po jednej kompromitacji wyciągacie jakieś idiotyczne wnioski.
Dajcie sobie naprawdę siana, bo to co wy wypisujecie pod wpływem impulsu po jednym meczu to nie jest już nawet żart, ani głupota.
'szczypek pisze:Dobra Gotti i inne knedle, no to ta Serie A jest bardzo słaba, Juventus bardzo cienki, mogę uzyskać odpowiedź na pytanie, co w związku z tym? Bo nie wiem, mam płakać po wygranych spotkaniach w Serie A, lać na kolejne mistrzostwo, małe sukcesy w Europie traktować jak wypadek przy pracy? Chciałbym wiedzieć dokąd zmierzamy i jak mam zacząć żyć.

Ostatnio zmieniony 21 października 2014, 22:02 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dobra Gotti i inne knedle, no to ta Serie A jest bardzo słaba, Juventus bardzo cienki, mogę uzyskać odpowiedź na pytanie, co w związku z tym? Bo nie wiem, mam płakać po wygranych spotkaniach w Serie A, lać na kolejne mistrzostwo, małe sukcesy w Europie traktować jak wypadek przy pracy? Chciałbym wiedzieć dokąd zmierzamy i jak mam zacząć żyć.