Wszystko o AS Roma
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
City to City. Mają ten sam problem co my, co Inter przed Moruinho. Dziś nie potrafili utrzymać 2:0 w tak ważnych dla nich meczu.Mehehehe pisze:Myślałem, że skoro wicemistrz Włoch remisuje na wyjeździe z mistrzem Anglii, to znaczy, że jest silną drużyną, a Serie A jest mocna. Ale nie, to jednak świadczy, że angielska jest bardzo słaba.
Ostatnio zmieniony 21 października 2014, 21:29 przez Crunny, łącznie zmieniany 1 raz.
- Principino
- Juventino
hehe
Świetnie się ogląda ten pressing Bayernu i tą klepke
A interwencja Sanctisa na 4:0 to wisienka na torcie serio. :lol:
Świetnie się ogląda ten pressing Bayernu i tą klepke

A interwencja Sanctisa na 4:0 to wisienka na torcie serio. :lol:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Lałem na ten ten dzisiejszy mecz, ale teraz to się nawet cieszę, że Roma dostała piątkę jeszcze przed przerwą. Miód.De Rossi pisze:Serce boli mnie bardziej, niż jak Juventus odpadał z Galatą. Poważnie.
#serieataksłabe #juventustakicienki #olabogacomyterazzrobimy
- Makiavel
- Juventino
My w meczu z Bayernem, który jeszcze nie był zepsuty przez Guardiolę straciliśmy mniej bramek w dwumeczu niż oni w jednej połowie, więc jakiś wniosków o sile Serie A bym z tego meczu nie wyciągał. Po prostu Roma wyszła bez jaj na ten mecz i dostają zasłużone baty.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
To ja już się pogubiłem SerieA jest na poziomie BPL ale nędzna w stosunku do Europy, czyli,że jak?
Juventus w dwumeczu z Bayernem,który grał wtedy galaktyczny futbol przegrał 0-4,Roma w 35min 0-5.Ot taka subtelna różnica.
PS. Szachtar i tak przebija Bayern:)
Juventus w dwumeczu z Bayernem,który grał wtedy galaktyczny futbol przegrał 0-4,Roma w 35min 0-5.Ot taka subtelna różnica.
PS. Szachtar i tak przebija Bayern:)
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Robaku pisze:nie bądź smieszny bo dla mnie to swiadczy o inteligencji Garcii chcial pojechac otwartym futbolem na Bayern to sie przejechal. conte zorbil z mitycznym Bayernem 0:4 w dwumeczu. a z mitycznym Realem 3:4... wiec wiesz to kwestia doboru taktyki. obecnie jest tak, że przed romą kazda catania, lazio czy inne empoli trzesie gaciami, i konczy sie jak konczy jak przychodzi co do czego i zespol stawia opor to konczy sie jak z Juve, bayernem ... proste.mateelv pisze:Ja wiem, że heheszki z romy zawsze na propsie, ale to świadczy tylko o poziomie Serie A. Nie rozpędzajmy się tak
Bazyliszek pisze:kompromitowanie sie City w LM tez swiadczy o poziomie BPL?mateelv pisze:Ja wiem, że heheszki z romy zawsze na propsie, ale to świadczy tylko o poziomie Serie A. Nie rozpędzajmy się tak
Juve ledwo przepchnięte 3-2 z romą.
Ta sama roma obecnie traci do nas punkt w Serie A, jest wicemistrzem Włoch z poprzedniego sezonu.
Z resztą co tu udowadniać, to jest przekładnik, tylko ślepy nie zauważy, gdzie teraz stoi, a raczej leży, Serie A.
No ale cóż, poczekajmy do końca meczu

Poważnie mówiąc... 0-5 po pierwszej połowie nie przystoi i nie ma żadnego mocnego argumentu, który teraz przemawia za calcio.
- jareckik
- Juventino
A ja mam wrażenie że jakby Roma strzeliła bramkę w pierwszej połowie to była by taka reakcja
:lol: Morgan pokazał dzisiaj Buffonowi jak się przegrywa z podniesioną głową :C
:lol: Morgan pokazał dzisiaj Buffonowi jak się przegrywa z podniesioną głową :C
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ale Panowie trochę obiektywizmu, przecież widać że Roma nie przegrywa z Bayernem tylko z sędzią. Myślę, że klub z Monachium powinien grać w swojej oddzielnej lidze mistrzów.
Ostatnio zmieniony 21 października 2014, 21:39 przez Smok-u, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kiss
- Juventino
Nie przesadzałbym z głoszeniem slabosci seriea po tym meczu. Roma nigdy nie miała jaj by się podnieść gdy nic nie idzie. Od 2/3:0 praktycznie nic nie graja, nic nie robia. Z taka gra to by ich Chievo puknelo.
De Sanctis zawodnik meczu:D
De Sanctis zawodnik meczu:D
- Makiavel
- Juventino
Ludzie, naprawdę dajcie sobie siana z tekstami, że ten mecz pokazuje poziom Serie A albo siłę Juventusu, który z Romą ledwo wygrał. Każdy mecz to jest odrębna całość. Jak klub A wygrywa z klubem B, a klub B z klubem C, to nie oznacza, że klub A wygra z klubem C. To, że Roma się kompromituje świadczy tylko o tym, jak dziś gra Roma.
- jareckik
- Juventino
No nie przesadzaj, większość tych strzałów była trudna, leciała w światło bramki...Kiss pisze:De Sanctis zawodnik meczu:D