Serie A 14/15 (6): JUVENTUS 3-2 Roma
- wongier
- Juventino
co do karnych to raczej wszystkie były.
Mecz brzydki, dużo fauli, na pewno ktoś wyleci z boiska i stawiam na kogoś z Romy.
Jeśli my tego nie wygramy to nie wiem . Roma nic wielkiego nie gra a pomysł z graniem ze Skorupskim przy wyprowadzaniu piłki hahahah
Mecz brzydki, dużo fauli, na pewno ktoś wyleci z boiska i stawiam na kogoś z Romy.
Jeśli my tego nie wygramy to nie wiem . Roma nic wielkiego nie gra a pomysł z graniem ze Skorupskim przy wyprowadzaniu piłki hahahah
- juvemaroko
- Juventino
Alez pierwsza polowa.
Jednak sedzia przez moment zachowywal sie jak by chlopak na podworku ktore sedziuje tak jak mu nakazuja chlopaki.
Widac jednak ze Juve ma powaznych klopotow zeby zdobyc gola przeciwko wymagajacych rywale.
Dzis obrona jest niepewna i moim zdaniem Roma strzeli w drugiej plowie.
Mysle ze sedzia wyciagnie czerwona kartka oby nie byla dla pilkarza Juve.
Jednak sedzia przez moment zachowywal sie jak by chlopak na podworku ktore sedziuje tak jak mu nakazuja chlopaki.
Widac jednak ze Juve ma powaznych klopotow zeby zdobyc gola przeciwko wymagajacych rywale.
Dzis obrona jest niepewna i moim zdaniem Roma strzeli w drugiej plowie.
Mysle ze sedzia wyciagnie czerwona kartka oby nie byla dla pilkarza Juve.
- Gotti
- Juventino
Chyba żarty sobie robisz. 2 karny ewidentnie przed linią pola karnego, a do tego faul naciągany i 30 sekund po doliczonym czasie gry.Dobry Mudżyn pisze:Wszystkie karne prawidlowe, nie pierdzielcie. Mecz genialny
Nie wiem też w czym ten mecz genialny, bo poza faulami i i cyrkiem z karnymi nic Juventus nie gra.
- Harni10
- Juventino
Karny dla Romy kontrowersyjny, ale to i tak nic w porównaniu do naszych karnych
Za 45 minut szykujmy się na miliony newsów o korupcji Juve
Sędzia zupełnie nie panuje nad grą i jestem mega ciekawy co wydarzy się w drugiej połowie. Przynajmniej Tevez potrenuje karne i nabije sobie bramek - jedyny pozytyw pierwszej połowy jak dotąd 

Ostatnio zmieniony 05 października 2014, 18:54 przez Harni10, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tom_my
- Juventino
do momentu karnego Tottiego byliśmy duuużo lepsi. Trzeba się teraz w przerwie uspokoić i znowu grać to co na początku. Swoją drogą, na prawdę nie wiem co Lichtsteiner zrobił przy tym karnym.
Llorente pierwszy do zmiany, tragedia dzisiaj.
Llorente pierwszy do zmiany, tragedia dzisiaj.
- zahor
- Juventino
Nie wiem czy oglądanie Serie A to jeszcze zajęcie dla pasjonatów, czy już dla masochistów. Ogląda człowiek tydzień w tydzień jak coraz słabsi piłkarze kopią się po czołach na coraz to bardziej przestarzałych stadionach. A kiedy w końcu raz na pół roku grają ze sobą mistrz z wicemistrzem, lider z wiceliderem, jedyne dwa zespoły które są w stanie pokazać coś w poważnych rozgrywkach w Europie, które wyrastają poziomem poza tę nędzę, od których można oczekiwać widowiska na poziomie, to wówczas na sędziego wyznacza się gościa z łapanki. Facet mógłby równie w dobrze w przerwie rzucić kostką albo wylosować kto dostanie w drugiej połowie kartkę. Żenada.
Teraz już nie mam za grosz wątpliwości. Nie ma na tym forum gościa, który znałby się na piłce gorzej od mudżyna.Dobry Mudżyn pisze:Wszystkie karne prawidlowe, nie pierdzielcie. Mecz genialny
Podobnie jak Totti. Pierwszy trzymał drugiego dokładnie tak samo, jak drugi pierwszego. Karny z fujary.rad pisze:Lichtstainer to chyba KSW oglądał wczoraj. Nie rozumiem tego.
Ostatnio zmieniony 05 października 2014, 18:56 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Kare prwidłowe oba. Ostatnie ujęcie przy tym drugim było pod ostrym kątem, stąd mogło się wydawać, że przed linią.
CACERES tragedia!!!
Jeżeli jeden piłkarz robi dwa megaklopsy w jednej akcji, to musi się zakończyc golem.
CACERES tragedia!!!
Jeżeli jeden piłkarz robi dwa megaklopsy w jednej akcji, to musi się zakończyc golem.
- gucio_juve
- Juventino
- pablo1503
- Juventino
Co za mecz. Już dawno nie widziałem takiego widowiska na włoskich boiskach. Szkoda kontuzji Caceresa, bo to on powinien teraz być prawym obrońcą, a nie Lichtsteiner, który z dużym prawdopodobieństwem skończy ten mecz z czerwoną kartką. Drugi karny z tyłka. Ten dla Romy tez idiotyczny. Ktory obrońca zachowuje jak tak, jak Szwajcar? Aha, Llorente. Facet jest meeeega pod formą. W poprzednich meczach tez był słaby, ale coą tam grał na ścianę. Dziś totalnie nic...

- grejt
- Juventino
Lichsteiner jest chory ?? po co on faulował przecież tam był Caceres ... , Llorente słaby jak barszcz w drugiej połowie chciałbym zobaczyć Vidala i Morate a drugiego karnego nie było ,Pogba przyaktorzył kozacko. Słabo to wyglada.
- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja bym gwizdnął dwa karne.Dla Romy i dla nas,ale po faulu na Marchisio.
Nic nie gramy,a te podania między obrońcami,przy wyniku 1-2 mnie miażdżyły.
btw. co ten Tintin wyrabia :doh:
Nic nie gramy,a te podania między obrońcami,przy wyniku 1-2 mnie miażdżyły.
btw. co ten Tintin wyrabia :doh:
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?