LM 14/15 (gr. A) [2]: Atletico 1-0 JUVENTUS
- juventussek
- Juventino
Nie ma tragedii, Atletico się broni i czeka na kontry, bardzo ostro grają.
Szkoda tylko że co akcję zacina mi się obraz, ma ktoś jakiś dobry link? Sopcast też może być, pobiorę sobie w 5 minut.
Szkoda tylko że co akcję zacina mi się obraz, ma ktoś jakiś dobry link? Sopcast też może być, pobiorę sobie w 5 minut.
- pumex
- Juventino
1. Jakbym nie znał uczestników meczu to byłbym święcie przekonany, że to spotkanie w ramach Serie A pomiędzy ligowymi średniakami
2. Sędzia nie wygląda na zbyt ogarniętego
3. Pomysł prostopadłych wrzutek do Llorente, by ten zgrywał, wydaje się być daremny. Nie z Atletico.
2. Sędzia nie wygląda na zbyt ogarniętego
3. Pomysł prostopadłych wrzutek do Llorente, by ten zgrywał, wydaje się być daremny. Nie z Atletico.

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Nie wiem co robi Evra zamiast Asamoah na boisku. Jakieś jedno wielkie nieporozumienie ...
A po drugie - sędzia to idiota. Za te faule na Lichym należała się co najmniej 1 żółta.
A po drugie - sędzia to idiota. Za te faule na Lichym należała się co najmniej 1 żółta.

- Kubba
- Juventino
Oddaliśmy choć jeden celny strzał na bramkę? Zaryzykowałbym szybką zmianą Llorente na Moratę...
Sędzia to chyba się urwał z choinki... Co on gwiżdże a czego nie?! Masakra
Sędzia to chyba się urwał z choinki... Co on gwiżdże a czego nie?! Masakra
Ostatnio zmieniony 01 października 2014, 21:40 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gandalf8
- Juventino
Co ten sędzia odpierdziela? :shock: . Od samego początku zawodnicy Atletico przy wyskoku do główki odpychają (dość wyraźnie) graczy Juve i jest ok a wystarczy, że któryś z gospodarzy się przewróci i od razu faul... Mandzukic za faule na Lichym powinien dawno dostać kartkę.
Niby przewaga w posiadaniu piłki jest po naszej stronie, ale nic z tego nie wynika niestety.
P.S. Miejsce Simeone jest na trybunach :doh: .
Niby przewaga w posiadaniu piłki jest po naszej stronie, ale nic z tego nie wynika niestety.
P.S. Miejsce Simeone jest na trybunach :doh: .
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- pablo1503
- Juventino
Ależ to Atletico potrafi się bronić - coś niesamowitego.
Przede wszystkim jestem zaskoczony tym, że nie wyszliśmy z kupą w majtakch, tylko staramy się grać swoje.
Marchisio mistrz.
Mam nieodparte wrażenie, że w momencie, gdy my jesteśmy przy piłce... to po prostu jesteśmy przy piłce - liczymy co najwyżej na jakiś przebłysk geniuszu jednego z piłkarzy. Atletico natomiast gdy jest w posiadaniu futbolówki, to widać, że dążą do czego - mają jakiś plan, który próbują zrealizować. Nie wiem, może o tylko moje błędne wrażenie, ale gdy tylko Atleci są przy piłce, to ciśnienie mi się podnosi.
Wynik bardzo dobry.
Przede wszystkim jestem zaskoczony tym, że nie wyszliśmy z kupą w majtakch, tylko staramy się grać swoje.
Marchisio mistrz.

Mam nieodparte wrażenie, że w momencie, gdy my jesteśmy przy piłce... to po prostu jesteśmy przy piłce - liczymy co najwyżej na jakiś przebłysk geniuszu jednego z piłkarzy. Atletico natomiast gdy jest w posiadaniu futbolówki, to widać, że dążą do czego - mają jakiś plan, który próbują zrealizować. Nie wiem, może o tylko moje błędne wrażenie, ale gdy tylko Atleci są przy piłce, to ciśnienie mi się podnosi.
Wynik bardzo dobry.

- whitesignus
- Juventino
To mi przypomina dawana zabawe w gim, dzganie sie paluchami miedzy zebra. 45 min do zapomnienia. Podania niecale 80 do niecalych 220 dla nas a nawet celnego strzalu nie zanotowalismy. Licze na szybkie wejscie Kwadwo I Pereyry. Mozna to wygrac, tylko trzeba poprawic grze z przodu
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- kosciu88
- Juventino
Koniecznie Asa na boisko bo Evra nic dzis nie ogarnia.
Ma ktos linka do sopcasta albo innej sensownej transmisji bo chyba wszystko poblokowali
Ma ktos linka do sopcasta albo innej sensownej transmisji bo chyba wszystko poblokowali

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Strasznie "brudny" mecz. Sędzia moim zdaniem nie daje rady. Czemu tylko Bonu dostał żółta, skoro gracze z Madrytu wchodzą tak samo a nawet brutalniej w każdym zagraniu?
Ostatnio zmieniony 01 października 2014, 21:43 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.