Wszystko o AS Roma
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
uuu co Totti zasadził. Roma jest piekielnie mocna w tym sezonie. Mam nadzieję, że nie spuchną w LM i wyjdą z grupy 
Ktoś ogląda ?

Ktoś ogląda ?

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
No Roma moim zdaniem lepiej sobie jak na razie radzi, niż City. Myślałem, że Rzymianie nie wyjdą z grupy, ale po tym co grają zwracam honory.

- rad
- Juventino
Jeszcze jest Liga Europy
Ale rzeczywiście, pretendentem do ostatecznego zwycięstwa City nie jest.
Roma daje radę, wyjście z grupy jest w ich zasięgu.
Edit: Zabójcze potrafią być te dość długie, górne zagrania do Gervinho i drugiego skrzydłowego. To mocna strona Romy, podobnie jak szybka zmiana pozycji.
Nie ma co ukrywać że Rudi Garcia wprowadził świeżość do serie a w zeszłym sezonie i kontynuuje solidną robotę.

Roma daje radę, wyjście z grupy jest w ich zasięgu.
Edit: Zabójcze potrafią być te dość długie, górne zagrania do Gervinho i drugiego skrzydłowego. To mocna strona Romy, podobnie jak szybka zmiana pozycji.
Nie ma co ukrywać że Rudi Garcia wprowadził świeżość do serie a w zeszłym sezonie i kontynuuje solidną robotę.
Ostatnio zmieniony 30 września 2014, 21:32 przez rad, łącznie zmieniany 1 raz.
Roma daje radę. Sa mocni, ale to wiemy nie od dziś. Nie ukrywam, chciałbym żeby city odpadło.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- delarudii
- Juventino
W 4. minucie przypomniał mi się mecz na Bernabeu z Realem Madryt z ubiegłego sezonu i wyczyn Kielona (o ile mnie pamięć nie myli) - równie głupi rzut karny, co w dzisiejszym meczu. Ogólnie gra Rzymian może się podobać, fajnie klepią, ale momentami chyba za bardzo kombinują. City nic nie pokazuje, ale do tego można się już było przyzwyczaić w europejskich pucharach.
- Mozna
- Juventino
Również chciałbym, aby Roma przeszła ale był już jeden taki włoski klub co kilka edycji temu szalał w LM i wydawało się, że będzie dla nas równorzędnym rywalem jednak niewiele z tego wyszło.mrozzi pisze:Życzę im wygranej w tym meczu. Może włoska liga wreszcie odbije się od dna. City się na europejskie puchary nie nadaje. :twisted:
- Sorek21
- Juventino
Świetny jak narazie mecz Romy.Bardzo dobrze gra Naingolan. Jest Vidalem tego zespołu. Szybki gol nie sparaliżował Rzymian i kinsekwentnie grali swoje. Powinni wyrwać remis a jak będą okazje nawet 3 punkty.
- juventussek
- Juventino
Bardzo podoba mi się Roma dzisiaj w meczu z Manchesterem City, nie przestraszyli się, grają jak równy z równym, ciekawe spotkanie, czekam na drugą połowę.
- zbysioJuve
- Juventino
Zachowanie Maicona w sytuacji po której podyktowano rzut karny można powiedzieć, że juniorskie i jeszcze to udawanie niewiniątka. Dobrze, że wyrównali bo naprawdę grają bardzo dobrze. Przede wszystkim szybko i pomysłowo. I pomyśleć, ze Totti dysponuje jeszcze taką szybkością przy tej akcji bramkowej. City na razie bezbarwne, Skorupski można powiedzieć, że nie miał szans na wykazanie się. Mam nadzieję, ze Roma wywiezie przynajmniej punkt.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
jaką szybkością? przecież tam Hart się poślizgnął przy wyjściu z bramkizbysioJuve pisze:pomyśleć, ze Totti dysponuje jeszcze taką szybkością przy tej akcji bramkowej

w drugiej połowie Roma nie wyglądała już tak dobrze z przodu i raczej jak równy z równym nie grali co potwierdzają statystyki posiadania piłki - 61 do 39% oraz kilka "szans" na karnego dla City
przy okazji ciekawostka:
Totti breaks record as oldest European club football scorer (aged 38 and three days)
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?