Nowy Trener?
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Wszyscy narzekali na 3-5-2 , a wlasnie taka taktyka ma grac Van Gaal w MU 

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
tak tak, pewnie takie jak w reprezentacji Holandii
czyli 532 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- pan Zambrotta
- Juventino
- Dybala 4ever
- Juventino
Wszystko wskazuje na to, że Conte będzie trenerem. Myślę, że odchodząc z Juve już miał to w głowie. Może nie na pewno, że się uda, ale coś tam jednak miał. I moim zdaniem mógł po odpadnięciu z MŚ podziękować. A nasz zarząd też zawalił. Kilkanaście godzin po dymisji telefon do Allegriego i jutro został zatwierdzony. Pójście po najniższej linii oporu. Teraz już nie cofnie się czasu. Niech Maksiu jak najmniej zawali w tej dobrze naoliwionej maszynce i za rok ktoś kto jest godny trenowania Juve niech będzie. Ale po tej przygodzie z Conte już nikomu nie zaufam żadnej legendzie Juve, że będzie naszym Fergussonem.
- piotrinho1234...
- Juventino
Jeśli kariera Maksia nie potoczyłaby się po jego myśli, to chyba mamy już pierwszego kandydata na jego miejsce :twisted:
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... entusu.php
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
A gdyby tak zatrudnić ich obu? Zdenek zająłby się napastnikami a Maksiu resztą. Napastnicy Zemana zawsze dużo strzelali.piotrinho1234... pisze:Jeśli kariera Maksia nie potoczyłaby się po jego myśli, to chyba mamy już pierwszego kandydata na jego miejsce :twisted:
- piotrinho1234...
- Juventino
Myślę, że nawet gdyby na bramce stał Flash, to na koniec sezonu mielibyśmy z 50 bramek w plecyKimi pisze:A gdyby tak zatrudnić ich obu? Zdenek zająłby się napastnikami a Maksiu resztą. Napastnicy Zemana zawsze dużo strzelali.piotrinho1234... pisze:Jeśli kariera Maksia nie potoczyłaby się po jego myśli, to chyba mamy już pierwszego kandydata na jego miejsce :twisted:

- _Piotrek_
- Juventino
Na razie nikt nie może narzekać na pracę Allegriego w Turynie. Wyniki go bronią, styl wcale nie jest zły, a kibice też patrzą na niego przychylniejszym okiem. Oczywiście nie jest powiedzianie, że to wszystko nie weźmie w łeb, ale początek jest obiecujący.
W ramach pracy naskrobałem parę słów na temat dotychczasowej pracy Allegriego w Turynie. Z góry dzięki za rzucenie okiem
http://tylkopilka.pl/brawo-max-ale-praw ... rzed-toba/
W ramach pracy naskrobałem parę słów na temat dotychczasowej pracy Allegriego w Turynie. Z góry dzięki za rzucenie okiem

http://tylkopilka.pl/brawo-max-ale-praw ... rzed-toba/
- Bobeknaklo
- Juventino
Mimo wszystko apeluje o spokój w osądach. Nie dajmy się ponieść chwili. Kiedy był wybierany wszyscy uważali go za nieudacznika. Nie można go nagle chwalić po meczach z 4 ogórkami i słabym Milanem. Rozliczymy go po Napoli, Atletico, Olympiakosie i Romie.
Prawda jest taka, że Max nie miał nawet co spartaczyć jeszcze.. Z taką kadrą, w takim klubie wygranie tego co wygrał póki co Max to minimum o którym się nawet nie mówi. Poczekamy, zobaczymy
Prawda jest taka, że Max nie miał nawet co spartaczyć jeszcze.. Z taką kadrą, w takim klubie wygranie tego co wygrał póki co Max to minimum o którym się nawet nie mówi. Poczekamy, zobaczymy
- meda11
- Juventino
Co nie zmienia faktu, że wszystkie te wygrane były odniesione w lepszym stylu niż starty w ostatnich dwóch sezonach Conte i do tego mamy nadal czyste konto, a takiego Ogbonne to mało kto poznaje.Bobeknaklo pisze:Mimo wszystko apeluje o spokój w osądach. Nie dajmy się ponieść chwili. Kiedy był wybierany wszyscy uważali go za nieudacznika. Nie można go nagle chwalić po meczach z 4 ogórkami i słabym Milanem. Rozliczymy go po Napoli, Atletico, Olympiakosie i Romie.
- Monte Cristo
- Juventino
Ale to sa PIEC meczy, z czego jeden to Chievo wygrane po samoboju (wiem ze mielismy okropnego pecha w tym meczu strzelajac w poprzeczke i slupek z 5 razy, ale to jednak byly poprzeczki i slupki, nie bramki), kolejny to Malmö, na papierze NAJSLABSZA druzyna na jaka moglismy trafic w calej Lidze Mistrzow i do tego Cesena, benaminek rozgrywek. Wiec prosze, nie porownywoj tutaj poczatkow sezonow z Antonio do tego. Ferrara tez mialem calkiem niezle pierwszych 6-7 meczy.meda11 pisze:Co nie zmienia faktu, że wszystkie te wygrane były odniesione w lepszym stylu niż starty w ostatnich dwóch sezonach Conte i do tego mamy nadal czyste konto, a takiego Ogbonne to mało kto poznaje.Bobeknaklo pisze:Mimo wszystko apeluje o spokój w osądach. Nie dajmy się ponieść chwili. Kiedy był wybierany wszyscy uważali go za nieudacznika. Nie można go nagle chwalić po meczach z 4 ogórkami i słabym Milanem. Rozliczymy go po Napoli, Atletico, Olympiakosie i Romie.
Mowcie co chcecie, ale ja od czasu gdy nas prowadzi Allegri tylko siedze i czekam na Deja-vu z sezonu 2009/2010 gdy po fajnie zapowiadajacym sie starcie zaczelismy spadac w dol tabeli jak kamien z nieba. Nie macie pojecia jak bardzo mam nadzieje ze moje obawy okaza sie wyssane z palca.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.