Serie A 14/15 (4): JUVENTUS 3-0 Cesena
- Simi
- Qualità Juventino
A i Chievo też postawiło autobusik.wloski pisze:Jak się nie mylę pierwszy autobus już był z MalmoDragon pisze:Ciekawe jak Allegri to zestawi. Ciekawe jak wyjdzie Cesena. Czyżby pierwszy ,,autobus'' na drodze naszego trenera? Typowy mecz do jednej bramki. Czym szybciej tym oczywiście lepiej, coś jak roma pozamiatała z cagliari.
Nie ma tu miejsca na wpadkę, wiem, że skuteczność kuleje ale spokojnie 3 bramki moglibyśmy strzelić. Rywale nie mają kim straszyć, to też zdziwiłaby mnie stracona bramka.
Gazzetta najlepiej trafia z awizowanym składem, zmiany zatem zanoszą się na bokach (Romulo i Evra) oraz Vidal za Pereyrę..
- Kamex22
- Juventino
Za to jeśli chodzi o Cagliari to owszem autobus ustawili, ale znając Zemana postawli w bramce Romy
Już nie mogę się doczekać składu. Bo sam mecz pewnie będzie dość nudny. Oby szybko strzelić i zapomnieć.

Już nie mogę się doczekać składu. Bo sam mecz pewnie będzie dość nudny. Oby szybko strzelić i zapomnieć.
- Bobeknaklo
- Juventino
Jestem ciekawy po co nam Morata za 20 mln..
Ale poczekajmy na ostateczny skład
Ale poczekajmy na ostateczny skład
- Zawidowianin
- Juventino
Lepiej żeby wyszedł od pierwszej minuty, odnowił mu się uraz. Potem będą płacze: Kontuzje bo Allegri
. Sam Max powiedział, że nie chce podejmować ryzyka, więc trzeba to uszanować.
Inna sprawa, że duet Giovinco-Llorente, który wolno wchodzi w sezon nie nastraja optymizmem.

Inna sprawa, że duet Giovinco-Llorente, który wolno wchodzi w sezon nie nastraja optymizmem.
onliforpipul
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
#Juventus starting XI: Buffon, Ogbonna, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pereyra, Evra, Giovinco, Llorente.
#Juventus substitutes: Rubinho, Volpe, Romulo, Padoin, Pogba, Pepe, Asamoah, Mattiello, Morata, Tevez, Coman. #JuveCesena
#Juventus substitutes: Rubinho, Volpe, Romulo, Padoin, Pogba, Pepe, Asamoah, Mattiello, Morata, Tevez, Coman. #JuveCesena
Ostatnio zmieniony 24 września 2014, 19:53 przez Mehehehe, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tom_my
- Juventino
i od razu człowiekowi przechodzi ochota na ten mecz :roll: Liczę przynajmniej na szybsze zmiany niż w poprzednich spotkaniach.
Też macie wrażenie, że Allegri nie porzuci 3-5-2 przynajmniej dopóki nie nastąpi (odpukać) jakiś dołek?
Też macie wrażenie, że Allegri nie porzuci 3-5-2 przynajmniej dopóki nie nastąpi (odpukać) jakiś dołek?
Ostatnio zmieniony 24 września 2014, 20:01 przez Tom_my, łącznie zmieniany 1 raz.
- Eric6666
- Juventino
lepiej Seba, niż Osvaldo, albo Boriellopumex pisze:A więc jednak GiovincoTo już w drużynie nie ma prawdziwych zawodników do rotacji, tylko jacyś, kurna, przebierańcy..?

ps. zmiany Morata/Coman i będzie ciekawie.
ps2. krzywdę Comanowi zrobią jak go wystawią na siłę, a zawali spotkanie.
- Gandalf8
- Juventino
Tevez odpocznie przed Atletico to dobrze, ale Llorente to chyba gra jedynie dlatego, że dostał kolejną szansę na przełamanie się, chociaż uważam, że szanse na grę powinni dostać Coman i Morata. Prosiło się też o odpoczynek dla Lichego, w takim meczu to nawet gdyby ten Romulo grał słabo to nie powinno być tragedii. Zdziwiło mnie też, że Vidal zagra od początku, ale Allegi chyba lepiej ode mnie wie czy Arturo już całkowicie wyleczył kontuzję czy nie (całego meczu pewnie i tak nie zagra, tylko jakieś 70 minut).
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- pumex
- Juventino
A czemu nie? Ja szczerze mówiąc nie widzę argumentu, który przemawiałby na korzyść Giovinco w jego rywalizacji z Comanem o pierwszy skład.Eric6666 pisze:Coman niech wejdzie na ogony. Chyba nie dalibyście go od razu do pierwszego składu?pumex pisze:A więc jednak GiovincoTo już w drużynie nie ma prawdziwych zawodników do rotacji, tylko jacyś, kurna, przebierańcy..?