Serie A 14/15 (3): Milan 0-1 JUVENTUS
- grande amore
- Juventino
Juve wygrywa, Polska w finale. Ladny ten dzisiejszy wieczor
Wazne 3 punkty i czyste konto.

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Milano1910
- Milanista
No Lucas zgodzę się defensywa ma niezłym poziomie. Rami - Alex tak to powinno wyglądać w tym sezonie. Cóż nie mamy środka i to zdecydowało.
- Marian.
- Juventino
Byłem jedną z osób, którzy nie podchodzili do transferu Pereyry jakoś pozytywnie, co nie znaczy, że go z góry skreślałem. Jak na razie Roberto pokazuje mi, że moje obawy były absolutnie bezpodstawne i oby tak dalej
Naprawdę podobała mi się nasza dzisiejsza gra. Mam wrażenie, że z meczu na mecz znikają te skostniałe schematy, którymi katował nas Antonio. Zdominowaliśmy Milan i odnieśliśmy zasłużone zwycięstwo.
Jeszcze słówko o Ogbonnie. Angelo w tym sezonie prezentuje naprawdę wysoki poziom. Jak na razie jest o 2 klasy lepszy niż w poprzednim sezonie.
GRAZIE!

Naprawdę podobała mi się nasza dzisiejsza gra. Mam wrażenie, że z meczu na mecz znikają te skostniałe schematy, którymi katował nas Antonio. Zdominowaliśmy Milan i odnieśliśmy zasłużone zwycięstwo.
Jeszcze słówko o Ogbonnie. Angelo w tym sezonie prezentuje naprawdę wysoki poziom. Jak na razie jest o 2 klasy lepszy niż w poprzednim sezonie.
GRAZIE!
Ostatnio zmieniony 20 września 2014, 23:03 przez Marian., łącznie zmieniany 1 raz.

- kuba2424
- Juventino
A ja uważam inaczej! Sędzia Milanowi powinien już na samym wstępie dać dwa karne z oczywistych powodów - byliśmy na papierze po prostu lepsi! Więc żeby wyrównać szanse, należały się Milanowi te dwa karne! A kto uważa inaczej, ten........głupi!zahor pisze:Nieprawda, Milan powinien dostać 8 czerwonych kartek a Juventus 12 karnych. Każdy inny sędzia by tak zrobił, ale akurat Rizzoli nie, bo jest przekupiony. Nie czytałeś komentarzy powyżej?jaro10 pisze:mimo wszystko wydaje się że Milan powinien dostać co najmniej 1 karnego
Ja wiem, że jest moda na poprawność polityczną, ale .....ile można?!?
- west88
- Juventino
Krótko: piłkarz Juve (nie pamiętam dokładnie kto) wystawia nogę przed Meneza, ale go nie zaczepia, odstawienie nogi, Menez aktorsko się wykłada, może to nie przekonało sędziego?jaro10 pisze:Chętnie zobaczyłbym powtórkę jeszcze raz, ale wydawało mi sie że kontakt był, więc błąd obrońcy wykorzystany przez Meneza czyli wapno... sędzia jednak nie zagwizdał, cóż, mamy szczęście.west88 pisze:Zdecydowanie karnego na Menezie nie było.
- KeRmit19
- Juventino
Marchisio cofnal noge w momencie kiedy Menez zaczal sie przewracac, chcial wymusic.jaro10 pisze:Chętnie zobaczyłbym powtórkę jeszcze raz, ale wydawało mi sie że kontakt był, więc błąd obrońcy wykorzystany przez Meneza czyli wapno... sędzia jednak nie zagwizdał, cóż, mamy szczęście.west88 pisze:Zdecydowanie karnego na Menezie nie było.
Nawet rosyjski komentator to dostrzegl
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Niestety, sympatyczna Januszada tego dnia trwala w najlepsze, w zwiazku z czym wiekszosc meczu spedzilem na ogladaniu polfinalu siatki, ale troche meczu widzialem. Czy caly mecz Llorente spedzil na traceniu pilek i bezproduktywnej szamotaninie? Jesli tak...to juz ktorys taki mecz z rzedu. Dawac Comana 

BESTER MANN, BESTEEER !

- Ein
- Juventino
Sry, ale LL grał dobrze.
Niestety w systemie w którym gramy potrzebujemy wieży, która by rozdzielała piłki i dobrze się zastawiała. A w tym LL, Vidal i Pogba górują.
Niestety w systemie w którym gramy potrzebujemy wieży, która by rozdzielała piłki i dobrze się zastawiała. A w tym LL, Vidal i Pogba górują.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Widzialem 25 minut meczu. Nie, nie gralEin pisze:Sry, ale LL grał dobrze.

Jak nie Coman, to przynajmniej niech Marota zagra. Wysoki jest jak i Llorente, ale jemu pilka nie przeszkadza.
BESTER MANN, BESTEEER !

- Cabrini_idol
- Juventino
Juventus znowu bedzie mistrzem.
Co wy z ta siatkówka, przeciez ten sport tylko polacy oglądają. Jest nudny jak flaki z olejem.
Co wy z ta siatkówka, przeciez ten sport tylko polacy oglądają. Jest nudny jak flaki z olejem.

- west88
- Juventino
I co Coman przepchałby się przez ten autobus? Osobiście uważam, że Kinsley jest świetny w utrzymywaniu się przy piłce, która się do niego klei, jednak myślę, że ta zmiana mało by dała, no chyba, że odpoczynek Fernando. Gra Llorente jest bardziej przewidywalna bo nie zmienia pozycji i nie jest tak ruchliwy jak Tevez, nie wiem może to wina taktyki..Dobry Mudżyn pisze:Niestety, sympatyczna Januszada tego dnia trwala w najlepsze, w zwiazku z czym wiekszosc meczu spedzilem na ogladaniu polfinalu siatki, ale troche meczu widzialem. Czy caly mecz Llorente spedzil na traceniu pilek i bezproduktywnej szamotaninie? Jesli tak...to juz ktorys taki mecz z rzedu. Dawac Comana
- Ein
- Juventino
5 cm różnicy
Kumam zamysł Maxa na atak, bo Tevez cofa się jak nigdy. Mając tak świetną pomoc z szybkimi Pereyrą, Pogbą, Vidalem i kumatymi Marchisio/Pirlo na serio w szlagierach do czasu kompletnego ogrania nie ma sensu na siłę cisnąć Moraty.

Kumam zamysł Maxa na atak, bo Tevez cofa się jak nigdy. Mając tak świetną pomoc z szybkimi Pereyrą, Pogbą, Vidalem i kumatymi Marchisio/Pirlo na serio w szlagierach do czasu kompletnego ogrania nie ma sensu na siłę cisnąć Moraty.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Cenię typa za serducho do gry i przywiązanie,ale z tym aktorstwem to rzeczywiście powinien się zastanowić.Śmieszy trochę ten kontrast między King Kongem a dziewicą palestyńską.zahor pisze:Chiellini oficjalnie został przeze mnie mianowany Naczelną Miękką Fają. .
Pereyra zrobił na mnie największe wrażenie.No i niezawodny Tevez.Ogólnie muszę przyznać,że ten Juventus Allegriego,jak na razie trzyma poziom.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?