Serie A 14/15 (3): Milan 0-1 JUVENTUS
- Skibil
- Redaktor
Rizzoli powinien biegać w koszulce Milanu, żeby nie było wątpliwości. Żenada. Choć powinniśmy się w sumie cieszyć, że nie podyktował karnego jak się przewrócił Menez a później Torres, bo znając jego możliwości... A Muntari niech dziękuje Allahowi, że akurat sędziował ich koleś.
Chiellini zagrał TRA-GICZ-NY mecz, Ogbonna wyglądał przy nim jak profesor. Pereyra z kolei wyśmienity. Czekam na januszy, którzy hejtowali ten transfer. Strzelona bramka, później kontrola spotkania. Tylko końcówka na rozluźnieniu - to mogło się źle skończyć. Ogółem mecz dobry, choć bramkę powinniśmy strzelić szybciej (i więcej). Jak wszedł Torres (a później jeszcze Pazzini) to wiedziałem, że nic złego już nas nie spotka w tym meczu. Lichy zawija de Sciglio jak amatora, po czym podaje w najgorsze możliwie miejsce... :doh:
Btw. tylko mnie rozbraja dźwięk rodem z dworca PKP, gdy są jakieś zmiany na San Siro?
Edit:

Chiellini zagrał TRA-GICZ-NY mecz, Ogbonna wyglądał przy nim jak profesor. Pereyra z kolei wyśmienity. Czekam na januszy, którzy hejtowali ten transfer. Strzelona bramka, później kontrola spotkania. Tylko końcówka na rozluźnieniu - to mogło się źle skończyć. Ogółem mecz dobry, choć bramkę powinniśmy strzelić szybciej (i więcej). Jak wszedł Torres (a później jeszcze Pazzini) to wiedziałem, że nic złego już nas nie spotka w tym meczu. Lichy zawija de Sciglio jak amatora, po czym podaje w najgorsze możliwie miejsce... :doh:
Btw. tylko mnie rozbraja dźwięk rodem z dworca PKP, gdy są jakieś zmiany na San Siro?

Edit:
Tak.WojtinhoFCJ pisze: Czyli co, skoro Ty byłeś za transferem Pereyry to każdy który był przeciw lub przynajmniej sceptyczny jest automatycznie januszem?
Ostatnio zmieniony 20 września 2014, 22:58 przez Skibil, łącznie zmieniany 1 raz.
- Milano1910
- Milanista
No niestety nie udało się nam. Gratuluje zwycięstwa
- Kiss
- Juventino
Brak skutecznosci wczesniej czy pozniej sie na nas zemsci. Tu bylo sutacji na 0:3 bez problemow.
Imo ten mecz glownie udowodnil jedno: Milan o mistrza nie ma zadnych szans powalczyc. Oni na wlasnym stadionie przegrywajac nie sa w stanie stworzyc zagrozenia, baaa oni nie sa w stanie zaatakowac.
Jedynym pilkarzem naszych, ktorego mozna krytykowac to Llorente
Niestety tak jak pisalem w przerwie Pereyrze narazie mozna przykleic latke pilkarza 1 polowy.
Imo ten mecz glownie udowodnil jedno: Milan o mistrza nie ma zadnych szans powalczyc. Oni na wlasnym stadionie przegrywajac nie sa w stanie stworzyc zagrozenia, baaa oni nie sa w stanie zaatakowac.
Niestety tak jak pisalem w przerwie Pereyrze narazie mozna przykleic latke pilkarza 1 polowy.
- Wojtek
- Juventino
#love#tevez#and#pogba#forza#JUVE#
Jak na ironię druga połowa słabsza w naszym wykonaniu, ale jednak strzelamy bramkę! Pogba w II połowie wreszcie na swoim poziomie, Pereyra za to nam zgasł, Tevez zrobił co miał zrobić! Czy teraz już Tevez za każdym razem będzie miał smoczek na San Siro ?
Romulo za bardzo chciał i niestety wypadł słabo.
FORZA JUVE!!!

Jak na ironię druga połowa słabsza w naszym wykonaniu, ale jednak strzelamy bramkę! Pogba w II połowie wreszcie na swoim poziomie, Pereyra za to nam zgasł, Tevez zrobił co miał zrobić! Czy teraz już Tevez za każdym razem będzie miał smoczek na San Siro ?

FORZA JUVE!!!

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Rajd PEREYRY z 50 minuty niesamowity, potem jeszcze kiwka Ferdka, szkoda że nic tam nie wyszło.
Narzekaliście na Pogbę, ale jednak był w stanie zaliczyć ładną asystę.
Na końcu już się pogubiłem w jakiej formacji gra Milan, ale większość meczu zdecydowanie formacja Legii Warszawa: 4-3-3-3.
Zły sędzia nie podyktował w końcówce 2 karnych dla Milanu. W zeszłym sezonie by było inaczej
Ktoś wysyła SMSa do nowożeńca? :-D
Narzekaliście na Pogbę, ale jednak był w stanie zaliczyć ładną asystę.
Na końcu już się pogubiłem w jakiej formacji gra Milan, ale większość meczu zdecydowanie formacja Legii Warszawa: 4-3-3-3.
Zły sędzia nie podyktował w końcówce 2 karnych dla Milanu. W zeszłym sezonie by było inaczej

Ktoś wysyła SMSa do nowożeńca? :-D
Ostatnio zmieniony 20 września 2014, 22:49 przez Mehehehe, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Kiss pisze:Brak skutecznosci wczesniej czy pozniej sie na nas zemsci. Tu bylo sutacji na 0:3 bez problemow.
Nie cpaj chlopie tego co cpasz

Pumex gdzie ten straszny milan

- Gandalf8
- Juventino
Po raz kolejny Tevez zapewnia nam 3 punkty
. W drugiej połowie na wyróżnienie zasługuje Pogba - świetnie się utrzymywał przy piłce no i zaliczył asystę. Kolejny nieprzekonujący mecz Llorente, który chyba musi strzelić gola, żeby odzyskać pewność w grze. Widać głód gry u Vidala a Romulo raczej swojego debiutu nie zaliczy do udanych.
Martwi mnie, że nie udaje się przypieczętować zwycięstwa mając ku temu okazje a to stwarza nerwową końcówkę...

Martwi mnie, że nie udaje się przypieczętować zwycięstwa mając ku temu okazje a to stwarza nerwową końcówkę...
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- mnowo
- Qualità Juventino
A to nie jest jakiś standard, my nie mamy przypadkiem czegoś podobnego?Skibil pisze:Btw. tylko mnie rozbraja dźwięk rodem z dworca PKP, gdy są jakieś zmiany na San Siro?
Bardzo dobry mecz! Szkoda, że Chiellini zagrał tak słabo i że nie wbiegł ani Coman, ani Morata.
Zastanawia mnie, czy Allegriemu nie wpadnie do głowy coś w stylu: "Hm.. w sumie to 3-5-2... nawet, nawet..."
- deszczowy
- Juventino
Ładny mecz, ładny. Trzy punkciki zainkasowane, ładna gra Pereyry, ładna asysta... No. Jest w porządku.