Serie A 14/15 (3): Milan 0-1 JUVENTUS
- juventussek
- Juventino
Gramy dużo lepiej ale wynik nadal 0-0, szkoda kilku sytuacji.
Przez Chielliniego Menez miał sam na sam, no prawie bo Bonucci jeszcze dobiegł, myślałem że przeprosi jakimś gestem, ale Kielon jak to Kielon rozłożył ręce, założę się że powiedział '' nie miałem komu podać''.
Pierwsza połowa dobrym prognostykiem na drugą, ale trzeba to wcisnąć, może zmiany szybsze by zadziałały, może w 70 minucie+
Przez Chielliniego Menez miał sam na sam, no prawie bo Bonucci jeszcze dobiegł, myślałem że przeprosi jakimś gestem, ale Kielon jak to Kielon rozłożył ręce, założę się że powiedział '' nie miałem komu podać''.
Pierwsza połowa dobrym prognostykiem na drugą, ale trzeba to wcisnąć, może zmiany szybsze by zadziałały, może w 70 minucie+
- Tobor
- Juventino
Pereyra to ma zaangażowanie na poziomie Vidala + motorek w tylku. Brawo, szkoda, że nie weszła bramka.
Marchisio pięknie dzieli, co Bony zrobił w tej akcji, szkoda bo Leo często był bardzo przytomny w polu karnym, a teraz zabrakło zimnej głowy. Poza tym ten słupek
Claudio musi uważać z tymi ruleto-zwodami, bo już czerwo załapał na MŚ, teraz żółtko
Lichy co zjechał 3 naraz, szkoda że na tym się skończyła akcja, bo nikt nie zamknął
Pogba efektownie, ale nie efektywnie.
Buffon brawo.
Bonu najpewniejszy w obronie, Kielon śpi
Asa bez szału.
LL też bez szału, nie utrzymuje się przy wybiciach na połowę i ten zryw żółwia. Jak nic nie poprawi to chciałbym Moratę na zmianę. Dawać, bo Milan nic nie gra i już powinno być 2:0!!!!
Marchisio pięknie dzieli, co Bony zrobił w tej akcji, szkoda bo Leo często był bardzo przytomny w polu karnym, a teraz zabrakło zimnej głowy. Poza tym ten słupek

Lichy co zjechał 3 naraz, szkoda że na tym się skończyła akcja, bo nikt nie zamknął

Pogba efektownie, ale nie efektywnie.
Buffon brawo.
Bonu najpewniejszy w obronie, Kielon śpi

Asa bez szału.
LL też bez szału, nie utrzymuje się przy wybiciach na połowę i ten zryw żółwia. Jak nic nie poprawi to chciałbym Moratę na zmianę. Dawać, bo Milan nic nie gra i już powinno być 2:0!!!!
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A Rizzoli faktycznie gwiżdże pod psem. Menez również powinien dostać żółtko, skoro Marchisio dostał.
W ogóle sędzia jak nie wie co zrobić, to gwiżdże wolne dla milanu :shock:
EDIT: Oby z Caceresem nic poważnego...
W ogóle sędzia jak nie wie co zrobić, to gwiżdże wolne dla milanu :shock:
EDIT: Oby z Caceresem nic poważnego...
Ostatnio zmieniony 20 września 2014, 21:45 przez mateelv, łącznie zmieniany 1 raz.
- west88
- Juventino
Kiks Llorente, w którym momencie? Chyba nie wtedy gdy miał trudną sytuację po podaniu od Teveza?deszczowy pisze:Bardzo przyjemny dla oka meczyk! Szkoda tego kiksa Llorente i słupka Marchsio. Myślę, że Morata może wejść gdzieś około 70. minuty.
Sędziowanie niezłe, choć w sumie w ostatnich minutach Menez, idąc tokiem myślenia włoskiego sędziego powinien dostać żółtą za faul na Roberto.
Na minus Kielon.
- meda11
- Juventino
Po tych kilku spotkaniach z tym włącznie mogę oznajmić, że jaram się Pereyrą. Podoba mi się jego boiskowa mądrość, zryw z i bez piłki, minięcie jednego czy drugiego przeciwnika, fajne podania i nawet strzał z pierwszej nie najgorszy. Bardzo, bardzo fajny zawodnik, który może stać się kimś w wielkim futbolu.
A Ogbonna z tego sezonu, a z zeszłego to niebo, a ziemia - widać, że nabrał większej pewności siebie.
Strzał Marchisio w słupek. :płaczę:
A Ogbonna z tego sezonu, a z zeszłego to niebo, a ziemia - widać, że nabrał większej pewności siebie.
Strzał Marchisio w słupek. :płaczę:
- Milano1910
- Milanista
Nie zgodzę się, że Rizzoli źle sędziuje na samym początku Muntar zagrał nakładką w Marchisio i został odgwizdany faul i potem kilku Juventinich wykonało podobny faul i nic nie było
- PlanetJuve
- Juventino
Ja bym chciał zobaczyć w jednym składzie Pereyre i Vidala :-D Jakbyśmy grali w 13 
- Gandalf8
- Juventino
Też jestem zdziwiony dobrą grą Ogbonny. Przed sezonem miałem nadzieję, że Marotta go sprzeda i kupi kogoś innego, ale z nim jest chyba tak samo jak z Bonuccim, który też miał w Juve trudne początki.meda11 pisze:A Ogbonna z tego sezonu, a z zeszłego to niebo, a ziemia - widać, że nabrał większej pewności siebie.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- west88
- Juventino
Hmm, zmiana trenera miała na to wpływ?Gandalf8 pisze:Też jestem zdziwiony dobrą grą Ogbonny. Przed sezonem miałem nadzieję, że Marotta go sprzeda i kupi kogoś innego, ale z nim jest chyba tak samo jak z Bonuccim, który też miał w Juve trudne początki.meda11 pisze:A Ogbonna z tego sezonu, a z zeszłego to niebo, a ziemia - widać, że nabrał większej pewności siebie.

- Gandalf8
- Juventino
Bardzo prawdopodobne, że Allegri potrafił wpłynąć na Ogbonnę, który ma teraz zdecydowanie większą pewność siebie w interwencjach.west88 pisze:Hmm, zmiana trenera miała na to wpływ?Gandalf8 pisze:Też jestem zdziwiony dobrą grą Ogbonny. Przed sezonem miałem nadzieję, że Marotta go sprzeda i kupi kogoś innego, ale z nim jest chyba tak samo jak z Bonuccim, który też miał w Juve trudne początki.meda11 pisze:A Ogbonna z tego sezonu, a z zeszłego to niebo, a ziemia - widać, że nabrał większej pewności siebie.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,