Serie A 14/15 (3): Milan 0-1 JUVENTUS
- pumex
- Juventino
Na plus Marchisio. Pogba gra dziś tragicznie. Postawił sobie kołnierzyk a'la Zidane i to tyle, co można zapamiętać z jego występu. Nasz pomysł na budowanie akcji ponownie jest rodem z minionej epoki. Głupio będzie, jeśli przeciętnie grający Milan urwie nam punkty.

- PlanetJuve
- Juventino
Marchisio i Pereyra :shock:
Vidal spokojnie może się kurować, bo Roberto jest prze kozak! Ciśniemy ładnie tylko postawić kropkę nad i. Pogba niewidoczny.. Co z Martinkiem?? Fajnie grał..

- Cabrini_idol
- Juventino
Hahah ten milan ma walczyć o mistrzostwo haha prosze was.. .. gramy słabo a i tak jestesmy drużyną lepsza bez dwoch najwaxniejszych graczy Pirlo i Vidala

- mnowo
- Qualità Juventino
Już z Malmo miał taki stajl!pumex pisze:Pogba gra dziś tragicznie. Postawił sobie kołnierzyk a'la Zidane i to tyle, co można zapamiętać z jego występu. Nasz pomysł na budowanie akcji ponownie jest rodem z minionej epoki.
Jeszcze słowo na temat sędziowania - mam wrażenie, że co poniektórzy piłkarze Milanu myśleli, że będziemy grać w szachy, z drugiej strony Menez kilka razy pakuje się tak w nogi naszym, że aż nerw rusza.
- deszczowy
- Juventino
Bardzo przyjemny dla oka meczyk! Szkoda tego kiksa Llorente i słupka Marchsio. Myślę, że Morata może wejść gdzieś około 70. minuty.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Marchisio i Pereyra wielkie brawa. Chłopaki ciągnął dzisiaj całą grę do przodu. Mam nadzieje, że któryś z nich dzisiaj bramkę ustrzeli, bo zasługują na nią jak mało kto.
Czy ja mam wrażenie, czy Rizzoli dzisiaj sędziuje jak jakiś pet ?
Czy ja mam wrażenie, czy Rizzoli dzisiaj sędziuje jak jakiś pet ?

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego Marchisio dostał żółtą kartkę za to, że muntari go skosił i na dodatek odgwizdany został rzut wolny dla milanu? :lol:
Ogólnie na duży plus Pereyra, oby tak w drugiej połowie, to może coś wpadnie
Ogólnie na duży plus Pereyra, oby tak w drugiej połowie, to może coś wpadnie
- Wojtek
- Juventino
Świetne widowisko
Marchisio świetnie, dwa super podania ala Pirlo i ten strzał, szkoda, że nie wpadło ;D
Pereyra gra bardzo dobrze, jego współpraca z Llorente cud, miód
Ogbonna na prawej ;o mam nadzieję, że da radę, ciekawe co z Caceresem
W II połowie może zdarzyć się wszystko. Liczę na 3 pkt.

Marchisio świetnie, dwa super podania ala Pirlo i ten strzał, szkoda, że nie wpadło ;D
Pereyra gra bardzo dobrze, jego współpraca z Llorente cud, miód

Ogbonna na prawej ;o mam nadzieję, że da radę, ciekawe co z Caceresem

W II połowie może zdarzyć się wszystko. Liczę na 3 pkt.
- Gandalf8
- Juventino
Wyrównany mecz, dużo walki, ale i groźne strzały (Honda, Menez, Marchisio, Pereyra). Szkoda, że piłka po strzale Marchisio nie wpadła do bramki, bo to chyba była najlepsza akcja dla Juve. Dobrze gra Pereyra (jak dla mnie to najlepszy gracz w pierwszej połowie), fajnie też Tevez i Marchisio. Chiellini mógłby dać sobie spokój z tymi nieudolnymi próbami dryblingu, bo 2 razy stracił głupio piłkę.
Ostatnio zmieniony 20 września 2014, 21:42 przez Gandalf8, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Wielka szkoda, że nic nie wpadło. Gra Milanu to totalny autobus, plus od czasu do czasu kontry, z których może coś wpaść. Dlatego mimo totalnej przewagi w grze denerwuje się o wynik.
Roberto
Roberto

- Milano1910
- Milanista
Nie da się z wami nie zgodzić Juve na razie lepsze, choć obrona Milanu na przekór niektórym z tej strony to dziś naprawdę solidna formacja. U nas najlepsi Honda i Muntar i oczywiście Faszysta. U was Pereyra i Lichy. Najsłabiej u was Chiellini w obronie. Wgl czasami wszyscy tacy rozkojarzeni. Mam nadzieje, że ktoś od nas kąsnie w 2 połowie:)
FORZA MILAN!
FORZA MILAN!