AS Roma-Juventus
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ojj, jakoś bardzo się boję tego meczu, niewiem czego :? W sumie do zakończenia rozgrywek jeszcze sporo czasu ale z drugiej strony takie mecze musimy wygrywać! Czas najwyższy zacząć grać jak to jest w naszej normie. Poprostu jeśli chcemy walczyć do końca o Scudetto, musimy po drodze pokonywać głównych rywali do tytułu.
Na chwilę obecną na ten klasyk wybieram się z ojcem do baru
To trzeba zobaczyć!
Na chwilę obecną na ten klasyk wybieram się z ojcem do baru

- Fighterinho
- Juventino
Mimo że mnie nerwy trzymają juz od piątku to będzie Roma-Juventus 0-2 po golach Del Piero i Zambrotty
Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
- juveluck
- Juventino
Moze tego ze roma zagra dwunastu na nas jedynastuTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ojj, jakoś bardzo się boję tego meczu, niewiem czego :?
http://www.juvepoland.com/pictures/inne/collina.jpg
http://www.juvepoland.com/pictures/inne/collina2p.jpg
PS: Podziekowania dla swiergota 8)

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
HEhejuveluck pisze:Moze tego ze roma zagra dwunastu na nas jedynastuTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ojj, jakoś bardzo się boję tego meczu, niewiem czego :?![]()
http://www.juvepoland.com/pictures/inne/collina.jpg
http://www.juvepoland.com/pictures/inne/collina2p.jpg
PS: Podziekowania dla swiergota 8)

A na tak poważnie, rzeczywiście Collina może okazać się kontrowersyjnym aspektem tego meczu. Mimo, że uważam go za bardzo dobrego arbitra, to tak jak kiedyś podkreśliłeś juveluck, że sędziowanie idzie mu o wiele lepiej na miedzynarodowej arenie niż w kraju. Niezapomnę mu jak przedłużył mecz z Interem (Sezon 2002/03 Inter-JUVE 1-1) o 5min. i w '95. Vieri strzelił nam gola :evil:

- kouba
- Qualità Juventino
wg mnie to strzelił ToldoTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: w '95. Vieri strzelił nam gola :evil:
P.S ale potem fajnie w reważnu Ich rezjechaliśmy

A co do sędziego, to niewiem czy dobrze, że sędziuje Collina. Nie możemy liczyć na sędziego. Ważne abyśmy zagrali na 100% swoich umiejetności, bo to przy ostatniej formie Romy powinno przynieść sukces. A sukcesem dla mnie będą 3 pkt, tymbardziej, ze Milan prwadopodobnie wygra 2-1

- Dragon
- Qualità Juventino
Tak, lecz ostatecznie bramkę zapsiano na konto Vieriego, dlatego jego napisałemkouba pisze:wg mnie to strzelił ToldoTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: w '95. Vieri strzelił nam gola :evil:ale to i tak była kotrowersyjna bramka
![]()
Tak, niestety Milan wygrał swój mecz. Jak zwykle do 70 min. 0-0 nagle gol, za minutę 2 i 3 pkt. Grazie S.Fresi za gola! Tak więc jeśli myslimy o walce do końca musimy dzisiejsze spotknaie koniecznie wygrać :!:kouba pisze:A sukcesem dla mnie będą 3 pkt, tymbardziej, ze Milan prwadopodobnie wygra 2-1bo jest minuta do końca
[/i]

- DeeJay
- Juventino
To będzie 157 pojedynek pomiędzy Juventusem i Romą. Kożystniejszy bilans ma wyrażnie Juventus, który wygrał 71 spotkań. 47 meczy zakonczyło się remisem, a 38-krotnie Roma wychodziła zwycięsko. Juventus nie wygrał na Stadio Olimpico od 17 października 1999 roku. To była jedyna wygrana Juventusu w Rzymie w ostatnich 11 latach! Najbardziej życzyłbym sobie nam powtórzenia wyniku z 1946 roku, kiedy to pokonaliśmy Rzymian na ich terenie aż 5-1.
Nie ma co typować bo byłby to całkowicie teoretyczny strzał. Jeszcze raz podkreśle, najczęściej takich meczy nie wygrywamy... Rozum nie wskazuje na wygraną... za to serce jest pełne nadziei!!
Co do Colliny to nie mam nic przeciwko. To świetny fachowiec.
Nie ma co typować bo byłby to całkowicie teoretyczny strzał. Jeszcze raz podkreśle, najczęściej takich meczy nie wygrywamy... Rozum nie wskazuje na wygraną... za to serce jest pełne nadziei!!
Co do Colliny to nie mam nic przeciwko. To świetny fachowiec.
- juveluck
- Juventino
Jak juz bawimy sie w statystyki to warto dodac ze strzelilismy Romie 237 goli, tracac 167. 145 pojedynkow rozegranych zostalo w lidze pozostale 11 w Coopa Italia. Trzeba tez zwrocic uwage na to ze jezeli chodzi o pojedynki z Roma, na stadio Olimpico to statystiki sa za rzymianami. Wygrali z nami 29 razy, przegrywajac 20 i remisujac 28, bramki 110-83 na korzysc Romy.DJ Juventinho pisze:To będzie 157 pojedynek pomiędzy Juventusem i Romą. Kożystniejszy bilans ma wyrażnie Juventus, który wygrał 71 spotkań. 47 meczy zakonczyło się remisem, a 38-krotnie Roma wychodziła zwycięsko. Juventus nie wygrał na Stadio Olimpico od 17 października 1999 roku. To była jedyna wygrana Juventusu w Rzymie w ostatnich 11 latach! Najbardziej życzyłbym sobie nam powtórzenia wyniku z 1946 roku, kiedy to pokonaliśmy Rzymian na ich terenie aż 5-1.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Przemyś(L)ak
- Juventino
To najważniejsze mecz dla obu dróżyn.Milan wygrał z Perugia i umocnił się jako lider. :evil: Teraz Juve musi wygrać.Remis nic nie da obu dróżynom.FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!
- RadeKas
- Juventino
Ehhh....to nie bedzie latwy mecz, ba, to bedzie trudny mecz (bardzo trudny). Obawiam sie remisu, ktory tak czesto pada w pojedynkach gigantow w Serie A. Jedno jest pewne. Jezeli nie zwyciezymy to ja osobiscie radzilbym Lippiemu odpuscic lige i calutenka sile dac na Lige Mistrzow. Zreszta naprawde nie obrazilbym sie gdyby Scudetto poszlo gdzie indziej a my bysmy wygrali LM. O tym wlasnie marze, a 27 Scudetto narazie styknie (narazie= do nastepnego sezonu).
srali muszki będzie wiosna
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Dzięki ty możesz zawsze;pBIGGI pisze:A moge ja Ci powiedzieć ?Maggie Del Piero pisze:Wygramy Wygramy Wygramy Romskich pokonamy![]()
![]()
![]()
Trzymiem mocno kciuki i wierzę mocno w Juve tak na 2-1 albo do "jaja"![]()
PS. sorry że nie na temat Kouba mógł byś mi gdzieś przesłać skąd ty wiesz na jakich stacjach to leci bo ja kurcze zawsze szukam i nigdzie nie umiem znaleźć plizzzzzzzzzzzzzz![]()
http://www.worldsoccervision.com/ masz kalendarz lewej strony, klikasz w zainteresowaną date i masz wykaz meczy.
A co do meczu...doszły mnie słuchy ze ma być o 15 ? Ale to chyba tylko ploty
juz niestety po meczu

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....