AS Roma-Juventus

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 12:35

Ojj, jakoś bardzo się boję tego meczu, niewiem czego :? W sumie do zakończenia rozgrywek jeszcze sporo czasu ale z drugiej strony takie mecze musimy wygrywać! Czas najwyższy zacząć grać jak to jest w naszej normie. Poprostu jeśli chcemy walczyć do końca o Scudetto, musimy po drodze pokonywać głównych rywali do tytułu.
Na chwilę obecną na ten klasyk wybieram się z ojcem do baru :wink: To trzeba zobaczyć!

Obrazek
Fighterinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 12:50

Mimo że mnie nerwy trzymają juz od piątku to będzie Roma-Juventus 0-2 po golach Del Piero i Zambrotty

Żegnaj Edgar byłeś wielki ale nie buntuj innych piłkarzy przeciwko Juve!!!
---------------------------------------------------
Solo Juve !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D
--------------------------------------------------
Adio Scudetto,Champions,Coppa
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 15:27

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ojj, jakoś bardzo się boję tego meczu, niewiem czego :?
Moze tego ze roma zagra dwunastu na nas jedynastu :wink:

http://www.juvepoland.com/pictures/inne/collina.jpg
http://www.juvepoland.com/pictures/inne/collina2p.jpg

PS: Podziekowania dla swiergota 8)

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 16:31

juveluck pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ojj, jakoś bardzo się boję tego meczu, niewiem czego :?
Moze tego ze roma zagra dwunastu na nas jedynastu :wink:

http://www.juvepoland.com/pictures/inne/collina.jpg
http://www.juvepoland.com/pictures/inne/collina2p.jpg

PS: Podziekowania dla swiergota 8)
HEhe :D Dobre :D Collina coś w stylu V.Montelli wykonuje taki samolocik :wink:
A na tak poważnie, rzeczywiście Collina może okazać się kontrowersyjnym aspektem tego meczu. Mimo, że uważam go za bardzo dobrego arbitra, to tak jak kiedyś podkreśliłeś juveluck, że sędziowanie idzie mu o wiele lepiej na miedzynarodowej arenie niż w kraju. Niezapomnę mu jak przedłużył mecz z Interem (Sezon 2002/03 Inter-JUVE 1-1) o 5min. i w '95. Vieri strzelił nam gola :evil:

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 16:53

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: w '95. Vieri strzelił nam gola :evil:
wg mnie to strzelił Toldo :wink: ale to i tak była kotrowersyjna bramka :wink:
P.S ale potem fajnie w reważnu Ich rezjechaliśmy :D

A co do sędziego, to niewiem czy dobrze, że sędziuje Collina. Nie możemy liczyć na sędziego. Ważne abyśmy zagrali na 100% swoich umiejetności, bo to przy ostatniej formie Romy powinno przynieść sukces. A sukcesem dla mnie będą 3 pkt, tymbardziej, ze Milan prwadopodobnie wygra 2-1 :( bo jest minuta do końca :(

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 17:25

kouba pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: w '95. Vieri strzelił nam gola :evil:
wg mnie to strzelił Toldo :wink: ale to i tak była kotrowersyjna bramka :wink:
Tak, lecz ostatecznie bramkę zapsiano na konto Vieriego, dlatego jego napisałem :wink:
kouba pisze:A sukcesem dla mnie będą 3 pkt, tymbardziej, ze Milan prwadopodobnie wygra 2-1 :( bo jest minuta do końca :( [/i]
Tak, niestety Milan wygrał swój mecz. Jak zwykle do 70 min. 0-0 nagle gol, za minutę 2 i 3 pkt. Grazie S.Fresi za gola! Tak więc jeśli myslimy o walce do końca musimy dzisiejsze spotknaie koniecznie wygrać :!:

Obrazek
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 17:26

To będzie 157 pojedynek pomiędzy Juventusem i Romą. Kożystniejszy bilans ma wyrażnie Juventus, który wygrał 71 spotkań. 47 meczy zakonczyło się remisem, a 38-krotnie Roma wychodziła zwycięsko. Juventus nie wygrał na Stadio Olimpico od 17 października 1999 roku. To była jedyna wygrana Juventusu w Rzymie w ostatnich 11 latach! Najbardziej życzyłbym sobie nam powtórzenia wyniku z 1946 roku, kiedy to pokonaliśmy Rzymian na ich terenie aż 5-1.

Nie ma co typować bo byłby to całkowicie teoretyczny strzał. Jeszcze raz podkreśle, najczęściej takich meczy nie wygrywamy... Rozum nie wskazuje na wygraną... za to serce jest pełne nadziei!!

Co do Colliny to nie mam nic przeciwko. To świetny fachowiec.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 17:36

DJ Juventinho pisze:To będzie 157 pojedynek pomiędzy Juventusem i Romą. Kożystniejszy bilans ma wyrażnie Juventus, który wygrał 71 spotkań. 47 meczy zakonczyło się remisem, a 38-krotnie Roma wychodziła zwycięsko. Juventus nie wygrał na Stadio Olimpico od 17 października 1999 roku. To była jedyna wygrana Juventusu w Rzymie w ostatnich 11 latach! Najbardziej życzyłbym sobie nam powtórzenia wyniku z 1946 roku, kiedy to pokonaliśmy Rzymian na ich terenie aż 5-1.
Jak juz bawimy sie w statystyki to warto dodac ze strzelilismy Romie 237 goli, tracac 167. 145 pojedynkow rozegranych zostalo w lidze pozostale 11 w Coopa Italia. Trzeba tez zwrocic uwage na to ze jezeli chodzi o pojedynki z Roma, na stadio Olimpico to statystiki sa za rzymianami. Wygrali z nami 29 razy, przegrywajac 20 i remisujac 28, bramki 110-83 na korzysc Romy.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Przemyś(L)ak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 18:06

To najważniejsze mecz dla obu dróżyn.Milan wygrał z Perugia i umocnił się jako lider. :evil: Teraz Juve musi wygrać.Remis nic nie da obu dróżynom.FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 18:57

Ehhh....to nie bedzie latwy mecz, ba, to bedzie trudny mecz (bardzo trudny). Obawiam sie remisu, ktory tak czesto pada w pojedynkach gigantow w Serie A. Jedno jest pewne. Jezeli nie zwyciezymy to ja osobiscie radzilbym Lippiemu odpuscic lige i calutenka sile dac na Lige Mistrzow. Zreszta naprawde nie obrazilbym sie gdyby Scudetto poszlo gdzie indziej a my bysmy wygrali LM. O tym wlasnie marze, a 27 Scudetto narazie styknie (narazie= do nastepnego sezonu).

srali muszki będzie wiosna
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2004, 22:58

BIGGI pisze:
Maggie Del Piero pisze:Wygramy Wygramy Wygramy Romskich pokonamy :D :D :D
Trzymiem mocno kciuki i wierzę mocno w Juve tak na 2-1 albo do "jaja" :D
PS. sorry że nie na temat Kouba mógł byś mi gdzieś przesłać skąd ty wiesz na jakich stacjach to leci bo ja kurcze zawsze szukam i nigdzie nie umiem znaleźć plizzzzzzzzzzzzzz
A moge ja Ci powiedzieć ? :wink:

http://www.worldsoccervision.com/ masz kalendarz lewej strony, klikasz w zainteresowaną date i masz wykaz meczy.

A co do meczu...doszły mnie słuchy ze ma być o 15 ? Ale to chyba tylko ploty
Dzięki ty możesz zawsze;p
juz niestety po meczu :( :cry: :cry: :cry:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Zablokowany