Liga Mistrzów 2014/15

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2014, 23:05

A nasz niedoszły nabytek X. Shaqiri za którym większość tak tęskniła nadal na ławce i to nawet w przypadku gdy Robben nie wychodzi w podstawie a Ribery jest kontuzjowany. Nie dziwne to jednak przynajmniej dla mnie, dobrze na tej lewej stronie prezentował się ten Bernat.

No, no wczoraj wygrana Juve, dzisiaj Roma gromi. Mimo, że może zespoły z nie najwyższej półki może były to obiecująco ta edycja LM się zaczęła 8)

Cowboy_from_hell

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2014, 00:02

Telewizja Polska stwierdziła że mecz Arsenal - Galatasaray będzie ciekawszy od naszego meczu z Atletico :angry:

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2014, 00:04

Obejrzałem skróty meczów w TV i odnośnie ich:

- ruscy z romą przepili dzień wcześniej, bo z ich grą, to Atalanta by wygrała podobnym wynikiem

- niektóre zespoły w LM to nieporozumienie

- na tle tego skrótu i dzisiejszego meczu city i monachium to Juve prezentowało się całkiem sensownie (wiadomo inna skala przeciwnika etc.)

- zobaczymy po meczu w Madrycie, gdzie tak na serio jesteśmy

Ogólnie nie wyglądamy źle

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2014, 00:05

Cowboy_from_hell pisze:Telewizja Polska stwierdziła że mecz Arsenal - Galatasaray będzie ciekawszy od naszego meczu z Atletico :angry:
O matko :o Byłem przekonany, że akurat ten mecz zobaczymy w TVP...No ale tak, Szczęsny...

Ja mam nadzieję, że na czeskim Prima COOL (tu LM leci w wt i śr) albo na CT Sport (tylko w środy) zobaczę Juve z Atletico, kochane pepiczki :dance:

Tobor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2014, 00:16

Dokładnie,

Wkurza mnie gadanie, że Juve z Malmo 2:0 to bieda, a Roma po meczu z CSKA to powinna wygrać LM, a w Serie A pewnie skończy z maxem punktów, a Juve będzie z 40 za niim.

To jest faza grupowa tu lepiej wygrać 1:0 po męczarniach niż zremisować/przegrać wygrany mecz najładniej w sezonie. Juve plan zrealizowało. Zobaczcie jak na chwilę obecną wyglądają drużyny z Anglii:

Arsenal 0:2 z Borussią gdzie nie istniał praktycznie
City 0:1 z Bayernem po nudnym jak flaki z olejem meczu gdzie i tak było dużo słabsze od Bawarczyków
Chelsea 1:1 z Schalke, raczej niezasłużenie, ale grali bez Costy i mieli sytuacje, ale ich nie wykorzystali.
Liverpool 2:1 z Łudogorcem po żarcie roku wykonanym przez bramkarza Łudogorca.

Więc apeluje o niewrzucanie, bo mam wrażenie, że gdyby Juve wygrało LM, CI, Ligę i wszystko co się da to i tak znaleźliby się tacy co by powiedzieli, że lipa, bo w lidze 90 ptk a nie Max, w LM przegrali jeden mecz, a w CI wygrali 3cim składem na farcie

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2014, 19:18

Oficjalnie : Finał Ligi Mistrzów w 2016 roku zostanie rozegrany na San Siro ;)

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 24 września 2014, 20:13

Za 6 dni druga kolejka LM, więc zajrzałem na stronę TVP jak to tam wygląda z meczem przez nich transmitowanym, w końcu spodziewałbym się, że wybór może być tylko jeden, dwa mocne Europejskie kluby, mistrzowie swoich krajów spotykają się ze sobą, podczas gdy w pozostałych meczach łatwo wskazać faworyta.

A tu myk TVP raczy nas meczem Arsenal - Galatasaray

Dawniej Virus[Mauro].
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2014, 20:17

Ja nie rozumiem skąd pomysły, że TVP pokaże mecz Atletico i Juventusu, skoro w Arsenalu gra "nasz" Szczęsny.

Obrazek
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2014, 20:18

ahojekk pisze:Za 6 dni druga kolejka LM, więc zajrzałem na stronę TVP jak to tam wygląda z meczem przez nich transmitowanym, w końcu spodziewałbym się, że wybór może być tylko jeden, dwa mocne Europejskie kluby, mistrzowie swoich krajów spotykają się ze sobą, podczas gdy w pozostałych meczach łatwo wskazać faworyta.

A tu myk TVP raczy nas meczem Arsenal - Galatasaray
Co Wy tak płaczecie nad tymi wyborami TVP. Przecież jasno określili w jednym z oświadczeń, że w pierwszej kolejności będą pokazywać spotkania z Polakiem/Polakami w składzie. Jeśli takowego nie będzie w środę to będą kierować się klasą/obecną formą klubów.

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 02 października 2014, 08:51

kolejny raz sędziowanie w LM nie było na poziomie LM... tylko z samych skrótów i goli na szybko wyłapałem 3 karygodne błędy - dwa spalone przy obu golach w meczu Mariboru (raz przeskoczenie nad piłką, drugi raz stanie pół metra przed bramkarzem) oraz faul Benzemy przy 2-1 dla Realu (odepchnięcie rywala w momencie dośrodkowania - nie wiem gdzie patrzył się bramkowy w tej sytuacji)

wtorkowy mecz MC z Romą był raczej ok pod względem sędziowania ale już wczorajszy mecz Juve zdecydowanie za mało kartek, szczególnie dla AM (sędziowanie przypominało to z ostatnich MŚ gdzie można się było kopać po nogach)

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2014, 18:26

JUVENTINI GŁOSUJEMY na Olimpiacos-Juve, wtedy z Malmo nas zrobi w konia, wiec teraz apeluje o oddawanie jednego głosu z jednego komputera, dzieki czemu bedziemy wiedzieć ile mamy przewagi !!

Teraz nie możemy już przegrać !!

http://www.canalplus.pl/sport/oferta-sportowa

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2014, 18:35

Maly pisze:kolejny raz sędziowanie w LM nie było na poziomie LM... tylko z samych skrótów i goli na szybko wyłapałem 3 karygodne błędy - dwa spalone przy obu golach w meczu Mariboru (raz przeskoczenie nad piłką, drugi raz stanie pół metra przed bramkarzem) oraz faul Benzemy przy 2-1 dla Realu (odepchnięcie rywala w momencie dośrodkowania - nie wiem gdzie patrzył się bramkowy w tej sytuacji)

wtorkowy mecz MC z Romą był raczej ok pod względem sędziowania ale już wczorajszy mecz Juve zdecydowanie za mało kartek, szczególnie dla AM (sędziowanie przypominało to z ostatnich MŚ gdzie można się było kopać po nogach)
Jak ulepszają piłkę nożną wprowadzaniem sprayu , a nie poprawiają poziomu sędziowania to jest jak jest.
Julek997 pisze:JUVENTINI GŁOSUJEMY na Olimpiacos-Juve, wtedy z Malmo nas zrobi w konia, wiec teraz apeluje o oddawanie jednego głosu z jednego komputera, dzieki czemu bedziemy wiedzieć ile mamy przewagi !!

Teraz nie możemy już przegrać !!

http://www.canalplus.pl/sport/oferta-sportowa
:rotfl: :lol:

Tak jest,, nabijajmy im po raz enty wejścia na stronę i zwiększajmy ich zyski. Wszystko po to by na końcu i tak czy siak puścili mecz który puścić zamierzali.

Nie spełniaj obietnic wyborczych i kręć wałki jakie chcesz, a ludzie i tak pójdą i na ciebie zagłosują. Analogiczna sytuacja z tym "wyborem meczu" w canal+, nie tak dawno czuliście się słusznie oszukani ale nic tam, głosujmy ponownie!

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 października 2014, 21:23

O kurde, ale "lwy" Garcii dostają baty. Chcą chyba pobić swój niechlubny rekord w LM.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Principino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2014, 21:48

Luiz Adriano (łączony ostatnio z Juve) właśnie idzie odebrać rekord Lajelojelonowi Messimu :ok:

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 22 października 2014, 09:30

właśnie oglądam sobie skróty i żal patrzeć co ten bramkowy zrobił w meczu Schalke... akcja jak na dłoni a jemu się pomyliła twarz z ręką... protestuje jeden zawodnik, czyli reszta dobrze widziała, dobrze widział też główny, pewnie nawet liniowy ale bramkowy dyktuje karnego za zagranie piłki twarzą - masakra

wiem wiem, zaraz wyskoczy mi jakiś tradycjonalista, który powie, że taki już urok futbolu, że drużyna X grając w 10 przez godzinę doprowadza do 3-3 z 1-3 ale koniec końców i tak odchodzi z niczym bo sędzia jest albo ślepy albo przekupiony

zresztą nawet jeśli technologia zła to jak to możliwe, że na poziomie Ligi Mistrzów co kolejkę sędziowie popełniają szkolne błędy wypaczając wyniki spotkań? jak nie metrowy spalony to karny z kapelusza, czerwona kartka za nic albo brak faulu przy próbie złamania nogi przeciwnikowi, niepojęte jak UEFA nie potrafi obstawić dobrymi sędziami zaledwie kilku spotkań

EDIT:
- bramka MC na 2-0 metrowy spalony 5 zawodników... no ale wyrównali karnym na 2-2 więc technologia nie potrzebna, sami sobie poradzili...
- karny na 7-0 dla Szachtara też fajny ;)

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Zablokowany