Liga Mistrzów 2014/15
- Eric6666
- Juventino
ciekawie statystycznie wyglądał Kroos. Komentator mówił, że był niewidoczny, a według statystyk miał największą ilość celnych podań (i ilość samych podań) i najwięcej biegał z graczy Realu. Cichy bohater?Arbuzini pisze:Mnie rozwalił środek pomocy Realu: Modric, Kroos, Rodriguez. Każdy z nich zaliczył w swojej karierze etap gry jako ofensywny pomocnik więc takie zestawienie wygląda ciekawie przy skrzydłowych, którzy obroną raczej się nie przejmują.
ps. Nabijanie bramek na Benzemę tym razem się udało

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
bohaterem kolejki i tak są obrońca i bramkarz Łudogorca z 92 minuty... dawno takiego czegoś nie widziałem i pewnie długo nie zobaczę 
@ci_co_nie_oglądali_Juve_lecz_Arsenal: widziałem gdzieś ostrą polewkę z Welbecka, dużo zmarnował?

@ci_co_nie_oglądali_Juve_lecz_Arsenal: widziałem gdzieś ostrą polewkę z Welbecka, dużo zmarnował?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Tobor
- Juventino
Szybki przegląd wyników z wczoraj i 3 z 4 drużyn z pierwszego koszyka przegrało swoje mecze:
Olympiakos - Atletico 3:2
Borussia - Arsenal 2:0
Benfica - Zenit 0:2
Pojedynki pierwszego koszyku z drugim patrząc po statystykach (meczy nie oglądałem) wskazują, że Benfica i Arsenal nie mieli najmniejszych szans.
Tylko wkurzony Real rozgromił biedne Basel.
Teraz drużyny w słabej formie czy ten pierwszy koszyk jest jednak przereklamowany? Zobaczymy jak dzisiaj zagra Bayern, Chelsea, Barca i Porto
Olympiakos - Atletico 3:2
Borussia - Arsenal 2:0
Benfica - Zenit 0:2
Pojedynki pierwszego koszyku z drugim patrząc po statystykach (meczy nie oglądałem) wskazują, że Benfica i Arsenal nie mieli najmniejszych szans.
Tylko wkurzony Real rozgromił biedne Basel.
Teraz drużyny w słabej formie czy ten pierwszy koszyk jest jednak przereklamowany? Zobaczymy jak dzisiaj zagra Bayern, Chelsea, Barca i Porto
- Zhx123
- Dortmundczyk
Też nam się tak na początku zdawało, ale on dokładnie takie coś wykonał w Borussii już 3 RAZY. Zdobywając przy tym 2 gole. Wygląda na to, że to taki jego triczek. Klopp dziś powiedział też, że to nie był przypadek, a zamierzone działanie.Pluto pisze:Immobile, klasyka gatunku. Chciał złamać akcję do środka, trafił się w piszczel i przypadkowo wypracował sytuację bramkową. Można się śmiać ale dopóki trafia jego jest na wierzchu.
Tu jego bramka... skubaniec przebiegł przez ponad połowę boiska mając za sobą/przed sobą Kanonierów.
- Bruce Badura
- Juventino
CSKA w ostatnich latach była gwałcona w LM niemal przez każdego, także nie ma się czym podniecać.
- Arbuzini
- Juventino
Dziś Bayern w 352. Co ciekawe z Lahmem w środku pomocy i Alabą na pozycji pół-lewego stopera. Mieć idealnych zawodników na wahadła i wciskać ich na zupełnie inne pozycje, takie rzeczy tylko u Guardioli.
- meda11
- Juventino
Maciej "Diagonalne Podanie" Murawski.squinter pisze:jak sie nazywa ten pomocnik komentatora w meczu Bayernu? skad oni biora takich gamoni, nie wiem po co on sie w ogole odzywa...

Ostatnio zmieniony 17 września 2014, 21:44 przez meda11, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szilgu
- Juventino
Serio? Wszystkie źródła podawały 4-3-3 ze środkiem Benatia-Boateng i na bokach Alabą i Rafinha na bokach. To potwierdzone info?Arbuzini pisze:Dziś Bayern w 352. Co ciekawe z Lahmem w środku pomocy i Alabą na pozycji pół-lewego stopera. Mieć idealnych zawodników na wahadła i wciskać ich na zupełnie inne pozycje, takie rzeczy tylko u Guardioli.
Meczu nie oglądam.
- Bruce Badura
- Juventino
toz to ktorys Żewłak tak sie kompromisuje
- Sorek21
- Juventino
Zastanawia mnie czemu Guardiola konsekwentnie robi dziurę w całym. To 3-5-2 to jakiś żart. Ogólnie najlepszych 11 piłkarzy Bayernu wszyscy znają a prawie zawsze jakbym włączył ich mecz to gra Bernat albo Rahinha.
Neuer
Lahm Boateng Benatia Alaba
Bastian Alonso
Robben Muller Ribery
Lewandowski
Neuer
Lahm Boateng Benatia Alaba
Bastian Alonso
Robben Muller Ribery
Lewandowski