LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2014, 20:27

Nagłośnienie sprawy zniszczyło by jego wizerunek, a na to wiele osób nie może sobie pozwolić.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2014, 21:29

Vimes pisze:
ama-deusz pisze:Niestety niektóre są równiejsze. Ten incydent miał miejsce w meczu o superpuchar Hiszpanii. Wszystko rozeszło się po kościach.
Dopiero dzisiaj na to trafiłem. Serio, dwa razy dał mu po pysku i nic, rozeszło się po kościach?
Stwierdzono, że to absolutnie nie było celowe.

:lol: :lol:

joy

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2014, 08:43

Szikit pisze:
Vimes pisze:
ama-deusz pisze:Niestety niektóre są równiejsze. Ten incydent miał miejsce w meczu o superpuchar Hiszpanii. Wszystko rozeszło się po kościach.
Dopiero dzisiaj na to trafiłem. Serio, dwa razy dał mu po pysku i nic, rozeszło się po kościach?
Stwierdzono, że to absolutnie nie było celowe.

:lol: :lol:
Gdzieś tam ploty krążą, że media dostały info od RFEF żeby tego nie pokazywać. Atletico chyba też nie miało o to jakichś specjalnych pretensji, Simeone po meczu mówił, że nie widział zajścia. A tu z ostatniego meczu (chociaż wejście Mirandy ostre).

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 16 września 2014, 11:11

a ten cały Godin nie wsadzał mu w hiszpańskim stylu palca do oka czy coś? ;) może uznali to za zajście typu Cavani-Chiellini?

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 września 2014, 14:18

joy jak jest z możliwością sprzedaży zawodników w Barcelonie?

Opowiesz coś o obecnej grze i sytuacji Pedro i Roberto?

joy

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2014, 15:00

Kucharius1 pisze:joy jak jest z możliwością sprzedaży zawodników w Barcelonie?

Opowiesz coś o obecnej grze i sytuacji Pedro i Roberto?
Z tego co wiem to Barcelona może sprzedawać zawodników, tak naprawdę ban obowiązuje na rejestrację nowych zawodników. Co jest zrozumiałe, bo przecież nie można trzymać zawodnika w klubie wbrew jego woli, szczególnie jeśli np. kończy się kontrakt.

SR - na początku września było info, że ma przedłużyć kontrakt., ale nie przypominam sobie newsa, że faktycznie przedłużył. Poprzedni wygasa 2015 r. Co do gry to jak dla mnie słabo, nawet jak na rezerwowego. Nie przypominam sobie, żeby zagrał jakikolwiek świetny mecz, tak żeby miał wpływ na wynik. Moim zdaniem powinien odejść i zwolnić miejsce komuś innemu. Sam Enrique chętniej daje minuty innym młodziakom w spotkaniach ligowych: Samper, Sandro, Munir.

Pedro - niby biega, niby się stara ale generalnie gra to co w ostatnich sezonach i w niczym nie przypomina tego Pedro z czasu Guardioli. Generalnie jako rezerwowy może być, bo chociaż skuteczność słaba to jednak zadania taktyczne wykonuje. Ale nie jest to nawet joker, który może odmienić losy meczu. Póki co wychodził w podstawie bo Neymar jeszcze nie jest na 100 % gotowy. Kto wie, może któryś z młodych go wygryzie z roli rezerwowego i po sezonie Kanaryjczyk opuści CN.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2014, 23:31

Atletico tylko remisuje z Celtą, warto tu jednak odnotować kapitalnego gola Pablo Hernandeza.

Dawno takiego gola nie wiedziałem :bravo: A bramkarz, no cóż...chciał dobrze :prochno:

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2014, 16:10

Ile sił kosztował mecz z Juventusem?

8' Valencia - Atletico 2:0.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 04 października 2014, 16:13

Już 3-0 :)

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2014, 16:16

Robio co chco.

Simeone bezradny. Gorzej niż w dogrywce LM z Realem.

Tobor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 października 2014, 16:17

Atleti jak Borussia, wszystkie siły rzuca na LM w tym roku

Karowiew

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2014, 13:50

Może są tu jacyś znawcy Primera Division i Realu, co mogliby odpowiedzieć mi na nurtującą mnie od dawna kwestię. Jak sprawa ma się z tym zadłużeniem madryckiego Realu? Znalazłem na goal.com, że ich dług wzrósł: http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_TS_1

"(…) mówmy o przykrych rzeczach, ale… eee… musi… przejście na emeryturę musi być na tyle późne, że oczekiwany przeciętny oczywiście, oczekiwana przeciętna długość życia nie była bardzo długa" - Jacek Rostowski
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 27 listopada 2014, 12:37

Karowiew pisze:Może są tu jacyś znawcy Primera Division i Realu, co mogliby odpowiedzieć mi na nurtującą mnie od dawna kwestię. Jak sprawa ma się z tym zadłużeniem madryckiego Realu? Znalazłem na goal.com, że ich dług wzrósł: http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_TS_1
Chyba w ramach spłaty tego długo chcą się bardzo przypodobać jakimś szejkom:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... erbu/w40lr
Coś czuję,że nazwa stadiony niedługo się zmieni na Abu coś :)

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 listopada 2014, 12:57

Ciekawe jak kibice na to zareagują, bo krzyż to ważny symbol dla Hiszpanów. Przez kilka wieków byli gnębieni przez Islamistów i nagle Perez pada jednemu do stóp i grzecznie usuwa krzyż z korony. Dla mnie to jest jakaś paranoja.
Przecież Islamiści są tacy tolerancyjni względem innych religii...

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2014, 13:27

Gotti pisze:Ciekawe jak kibice na to zareagują, bo krzyż to ważny symbol dla Hiszpanów.
Z tego co przeczytałem to krzyż ten był w herbie ponad 70 lat, a ci ot tak sobie go usuwają żeby nie rozdrażnić islamskich pieniędzy, paranoja. Niech sobie teraz w jego miejsce wstawią $, bo jakoś pusto w tym herbie teraz, na pewno będzie bardziej pasowało :wink:

#AllegriOut
ODPOWIEDZ