WROCŁAW || wspólne wypady na mecze
- syczu
- Juventino
Mam ciekawą opcję dla Wrocławiaków wyjazdu na mecz do Turynu.
Wyjazd koło 23:00 w piątek, do Warszawy, jakimś Polskim Busem - z odpowiednim wyprzedzeniem dojazd będzie za grosze (koło 10 zł) - na miejscu jesteśmy jakaś 4:50 (na luty nie mają rozkładu, patrzę na przykładzie października).
Z przystanku Polskiego Busa mamy niecałą godzinę, żeby dostać się na lotnisko.
Stamtąd wylot jest 7:40, bezpośrednio do Turynu, na miejscu jesteśmy 10:00 - koszt przelotu 204 zł.
Mecz jest o 15:00 w niedzielę.
Powrót w poniedziałek 14:25 - 16:05 z Mediolan (Bergamo) do Wrocławia - koszt 27 euro ~ 115 zł.
Do tego należy doliczyć koszt pociągu z Turynu do Mediolanu i busa z Mediolanu na lotnisko w Bergamo - łącznie niecałe 20 euro powinno wyjść, załóżmy ~ 80 zł.
Doliczyć jeszcze jakąś komunikację miejską w Wawie i w Turynie to powiedzmy razem wychodzi jakieś 450 zł na kompleksowy transport.
Jeśli chodzi o bilet, to każdy na własną rękę (ja się zapisuję do Drughi).
2 noclegi, coś taniego zimą pewnie da radę wyrwać w jakimś hostelu.
Do tego jedzenie i inne bieżące wydatki %%
Myślę, że śmiało w 1000-1200 zł można się zamknąć, zależy od ceny biletu.
Są jacyś chętni wstępnie?
Wyjazd koło 23:00 w piątek, do Warszawy, jakimś Polskim Busem - z odpowiednim wyprzedzeniem dojazd będzie za grosze (koło 10 zł) - na miejscu jesteśmy jakaś 4:50 (na luty nie mają rozkładu, patrzę na przykładzie października).
Z przystanku Polskiego Busa mamy niecałą godzinę, żeby dostać się na lotnisko.
Stamtąd wylot jest 7:40, bezpośrednio do Turynu, na miejscu jesteśmy 10:00 - koszt przelotu 204 zł.
Mecz jest o 15:00 w niedzielę.
Powrót w poniedziałek 14:25 - 16:05 z Mediolan (Bergamo) do Wrocławia - koszt 27 euro ~ 115 zł.
Do tego należy doliczyć koszt pociągu z Turynu do Mediolanu i busa z Mediolanu na lotnisko w Bergamo - łącznie niecałe 20 euro powinno wyjść, załóżmy ~ 80 zł.
Doliczyć jeszcze jakąś komunikację miejską w Wawie i w Turynie to powiedzmy razem wychodzi jakieś 450 zł na kompleksowy transport.
Jeśli chodzi o bilet, to każdy na własną rękę (ja się zapisuję do Drughi).
2 noclegi, coś taniego zimą pewnie da radę wyrwać w jakimś hostelu.
Do tego jedzenie i inne bieżące wydatki %%

Myślę, że śmiało w 1000-1200 zł można się zamknąć, zależy od ceny biletu.
Są jacyś chętni wstępnie?
AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- Don Paolo
- Juventino
- Haribo
- Juventino
Cześć Wszystkim. Jestem Mariusz i jestem tu nowy. Z Juventusem od małego jak chyba większość na tym forum. Mieszkam w Oławie i z chęcią bym się wybrał na jakieś wspólne oglądanie meczu. Na razie to by było na tyle z mojej strony. Pozdrawiam
- syczu
- Juventino
Ktoś się wybiera na inaugurację sezonu jutro do Felicity?
Żadna polska stacja nie transmituje, sobota godzina 18, idealnie na zapoczątkowanie nowych rozgrywek
Żadna polska stacja nie transmituje, sobota godzina 18, idealnie na zapoczątkowanie nowych rozgrywek

AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja się wybieram. Przed meczem wybieram się jeszcze do Browaru Haseego na krakowskie, bo ma tam być jakaś impreza piwna.syczu pisze:Ktoś się wybiera na inaugurację sezonu jutro do Felicity?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy