Wszystko o Squadra Azzurra
- Arbuzini
- Juventino
Ciro był na spalonym, jakby dotknął to gol byłby nieprawidłowy. Si?@D@$ pisze:Co za różnica, jak Norweg zmienił lot piłki?Arbuzini pisze:Brak kontaktu Immobile z piłką.Wojtek pisze:Może oko mnie myli, ale polecam od 0:48
- @D@$
- Juventino
No chyba nie, bo otrzymałby podanie od Norwega, a nie od Zazy.
Jeszcze możliwa jest interpretacja @Malego, że Ciro przeszkadzał bramkarzowi w momencie strzału Zazy, ale to trzeba by przeanalizować. Niemniej dotknięcie piłki przez Immobile nie miałoby znaczenia, tak na moje.
Jeszcze możliwa jest interpretacja @Malego, że Ciro przeszkadzał bramkarzowi w momencie strzału Zazy, ale to trzeba by przeanalizować. Niemniej dotknięcie piłki przez Immobile nie miałoby znaczenia, tak na moje.
- Szilgu
- Juventino
A gdzie to wyczytałeś? :lol: Jeśli bramkarz obroni strzał to gość ze spalonego też może strzelić?@D@$ pisze:No chyba nie, bo otrzymałby podanie od Norwega, a nie od Zazy.
"Zawodnik nie osiąga korzyści, jeśli przebywając na pozycji spalonej otrzyma piłkę od przeciwnika, który w sposób rozmyślny zagrywa piłkę (poza rozmyślną paradą obronną)"
- _Piotrek_
- Juventino
Ja jestem bardzo miło zaskoczony postawią Włochów, bo widziałem ich grze pomysł i czasami polot. Na pewno wyglądało to dużo lepiej niż ostatnie pół roku za Prandellego.
Wybory personalne zaskakujące, ale póki się sprawdzają to nie ma za co krytykować Antonio. Jego przywiązania do Giaccheriniego wczoraj się opłaciło.
Jeśli ktoś chciałby poczytać felieton na temat Squadra Azzurra pod wodzą Conte to zapraszam -> http://tylkopilka.pl/drugie-zycie-squadra-azzurra/
Wybory personalne zaskakujące, ale póki się sprawdzają to nie ma za co krytykować Antonio. Jego przywiązania do Giaccheriniego wczoraj się opłaciło.
Jeśli ktoś chciałby poczytać felieton na temat Squadra Azzurra pod wodzą Conte to zapraszam -> http://tylkopilka.pl/drugie-zycie-squadra-azzurra/
- PrzemasJuve
- Juventino
u Conte to nawet Astori z Ranocchią ogarnęli sprawę w obronie, młode boki bardzo fajnie, nawet Pasqual po wejściu od razu się przydał..
nie wiem czy to już jest zespół byłego trenera JUVE, ale widać odmianę, polot i finezję w tej...kadrze
a Giaccherini, chłopak chociaż 2 mecze sobie zagrał, do dziś żałuje, że go z JUVE wykopano
aa Zaza, nie byłem do niego jakoś nigdy przekonany, ale dwoma meczami niewątpliwie zaplusował, o wiele bardziej niż Immobile, a propos..w BVB alarm, Arsenal się zbliża a się 11 sypie
nie wiem czy to już jest zespół byłego trenera JUVE, ale widać odmianę, polot i finezję w tej...kadrze

aa Zaza, nie byłem do niego jakoś nigdy przekonany, ale dwoma meczami niewątpliwie zaplusował, o wiele bardziej niż Immobile, a propos..w BVB alarm, Arsenal się zbliża a się 11 sypie
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Mnie się zawsze wydawało, że to on chciał odejść, aby mieć szansę na regularną grę. Przy całej mojej sympatii do niego, nie był i nie jest to zawodnik na miarę Juventusu. Miał jednak u nas swoje pięć minut i bardzo dobrze je wykorzystał.PrzemasJuve pisze:Giaccherini, chłopak chociaż 2 mecze sobie zagrał, do dziś żałuje, że go z JUVE wykopano
- bendzamin
- Redaktor
W sensie, że dziwnie się ogląda, jak o piłkę walczą wszyscy, a nie wszyscy minus jeden kołek?Alex96 pisze:Jakos tak dziwnie bez Balo

Tak, tak się mówiło zaraz po jego transferze. Zabłysnął na Pucharze Konfederacji i chciał zacząć odgrywać bardziej znaczącą rolę, w Anglii pewnie też ładnie zarabia. Dla Juventusu to nie była jakoś mega dobra oferta z finansowego punktu widzenia, więc to raczej on poprosił o odejście.szczypek pisze:Mnie się zawsze wydawało, że to on chciał odejść, aby mieć szansę na regularną grę.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
jak to nie była dobra oferta to jaka by była?:D 8mln za niego dostaliśmy o ile pamiętam... poza połówkami Zazy i Immobile chyba tylko Diego "ostatnio" drożej sprzedaliśmy ;] jedyny problem był taki, że prawie tyle samo nas kosztował ale to już raczej my przepłaciliśmy a nie Sunderland niedopłacił ;]
EDIT:
@down: no tak ale chyba nie spodziewałeś się, że ktoś dałby nam za niego np 11mln...?
EDIT:
@down: no tak ale chyba nie spodziewałeś się, że ktoś dałby nam za niego np 11mln...?
Ostatnio zmieniony 10 września 2014, 23:04 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- bendzamin
- Redaktor
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mizernie te Włochy wyglądają. Remis u siebie z Azerami?
Dlaczego nie... :doh:
Chielliniego stać nawet na trójkę.
Swoją drogą Conte miał nosa z Sebą, bo ładnie wrzucił.

Chielliniego stać nawet na trójkę.
Ostatnio zmieniony 10 października 2014, 22:29 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.