Wszystko o Squadra Azzurra
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jak patrze na skład Italii..
Moze o to chodziło Antkowi? Moze on Chciał Immobile i Zaze zamiast Moraty i innych a nasi po prostu mieli inna wizja?
Licze na Euro i licze na to ze kiedys Conte wroci.
Moze o to chodziło Antkowi? Moze on Chciał Immobile i Zaze zamiast Moraty i innych a nasi po prostu mieli inna wizja?
Licze na Euro i licze na to ze kiedys Conte wroci.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Kubba
- Juventino
Co robi Verratti na ławce to ja nie... Dośrodkowania z lewej strony czasami wyglądają jakby De Sciglio grał na 2 razy szerszym boisku.
Mnie wystarczy, mało ciekawe widowisko...
EDIT: Przed chwila była powtórka i ja tam nie widziałem aby piłka odbiła się od Ciro. Nawet rusek krzyczał, że spalonego nie ma.
Mnie wystarczy, mało ciekawe widowisko...
Przecież piłka odbiła się od Norwega po strzale Zazy... :roll:Wojtek pisze: Gol ze spalonego
EDIT: Przed chwila była powtórka i ja tam nie widziałem aby piłka odbiła się od Ciro. Nawet rusek krzyczał, że spalonego nie ma.
Ostatnio zmieniony 09 września 2014, 21:43 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Buffalo
- Juventino
Dokładnie. Wojtek musisz mieć wyjątkowo ójowy stream, albo mały telewizor skoro widziałeś tam gdzieś kontakt z nogą Immobile. Co do meczu, ogólnie dużo chaosu, za mało zgrania, za mało pomysłu i wychodzenia na pozycję. De Rossi przypomina mi tego z MŚ, czyli najsłabszego w drużynie - chyba nic nie wnosi do gry. Do tego z 3 obrońców jedynie Bonucci potrafi zagrać długą piłkę do nogi... zresztą, Astori nawet tego nie próbuje.
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nawet jak go nie dotknęła (a raczej nie) to zasłaniał piłkę bramkarzowi i zgodnie z przepisami powinien być odgwizdany spalony
natomiast co do Zazy - koleś musi trafić czym prędzej do jakiejś drużyny, w której nie będzie gwiazdą żeby nauczył się podawać w polu karnym, bo póki co jak ma piłkę na 20 metrze to już głowa w dół i klapki na oczach
natomiast co do Zazy - koleś musi trafić czym prędzej do jakiejś drużyny, w której nie będzie gwiazdą żeby nauczył się podawać w polu karnym, bo póki co jak ma piłkę na 20 metrze to już głowa w dół i klapki na oczach
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Bonucci dokłada głowę do świetnego dogrania De Sciglio (?) i mamy 2-0, przez co Italia praktycznie zabija dzisiejszy mecz. Ekipa Antka raczej na pewno wywalczy pierwsze punkty w eliminacjach, debiut na plus.

Buffalo pisze:Wydaje mi się, że dorzucał Pasquale, który wszedł na boisko 30 sekund wcześniej.

Ostatnio zmieniony 09 września 2014, 22:27 przez Negri, łącznie zmieniany 2 razy.