Liga Mistrzów 2014/15

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2014, 13:37

bendzamin pisze:
MARIAN PAŹDZIOCH pisze:ankieta sama w sobie jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bo moze glosowac kazdy kto ma dostep do internetu. a niekoniecznie musi byc abonentem c+. juz yto taka ankiete dyskwalifikuje. ankieta powinna byc przeprowadzana w tv, aby jeden abonent oddawal jeden glos. to tylko ma sens.
Zapominasz, że dostęp do kanałów z rodziny Canal+ mają nie tylko abonenci nc+, ale również m.in. użytkownicy sieci kablowych, którzy też płacą za to abonament i gdyby odebrać im możliwość głosowania, poczuliby się pokrzywdzeni.

Aha, widzę, że onet znowu będzie transmitował LM w VOD, mecz od 6 zł. Jest też jakiś karnet (wszystkie mecze danej drużyny) za 49 zł, ale biorąc pod uwagę nasze zeszłoroczne problemy, to trochę ryzykowna opcja :prochno:
a jak wyglada sytuacja z kodami z carlsberga z tego co pamietam taki jeden kod uprawniał do obejrzenia meczu prawda? Ale wtedy wybiera sie mecz, który chce sie zobaczyc czy jak to wyglada?

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2014, 13:46

z tego co widzę, nie ma już możliwości oglądania z kapslem heinekena. Nie ma nawet już strony serwisu, przekierowuje na VOD Ligi Mistrzów.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2014, 13:48

Robaku pisze:a jak wyglada sytuacja z kodami z carlsberga z tego co pamietam taki jeden kod uprawniał do obejrzenia meczu prawda? Ale wtedy wybiera sie mecz, który chce sie zobaczyc czy jak to wyglada?
To były kody z Heinekena, ale obawiam się, że ta promocja obowiązywała tylko w minionym sezonie. Teraz nie widzę na stronie VOD Onet żadnej wzmianki na ten temat, reklam też żadnych nie było. Jeśli dobrze kojarzę, to ostatnio weszli z tą promocją dopiero od fazy pucharowej (tak, można było wybrać sobie wtedy dowolne spotkanie), być może w tym roku też tak zrobią.

Obrazek
TottiGol

Romanista
Romanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2014, 15:07

Szkoda, że nikt się nie zastanawia, po co C+ dodatkowe kanały, które świecą na czarno 24h/dobę. Dlaczego na innych platformach (oczywiście za granicą) można wybrać dowolny mecz, a nie czekać co zdecydują "mądłe" głowy w stacji zakochanej w La Liga? I na koniec dlaczego mam wrażenie, że gdyby LM trafiła do Polsatu, to nie byłoby takiego dylematu? Co jak co, ale akurat Borek i s-ka nie robią nic na "pół gwizdka"...

Forza Roma
Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2014, 15:57

pan Zambrotta pisze:Ludzie płaczą, że usunęli fejkowe głosy na godzinę przed, a nie dzień, by dało się jeszcze coś wymyślić :prochno: zastanówcie się chłopcy, do kogo i o co macie pretensje. :whistle:

mozemy mięc prentensje bo jak to mozliwe, ze Liverpool-Ludogorec jest odrazu w ramówce bez głosowania, a na 100% lepszy mecz Olimpiacos-Atletico trzeba głosować !! gdzie tu logika, Atletico mistrz Hispzanii , finalista LM, a Olimpiacos mistrz Grecji i 1/8 poprzedniej LM i jak to mozliwe, ze daja odrazu liverpool do transmisji a Hiszpanów nie ?

jestem pewien, ze gdyby Liverpool - Ludogrecf był w ankiecie zamiast Atletico to byśmy wygral z Agnglikami, bo fani Barcy by nie głosowali tak na LFC jak na Atletico

Bezimienny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2014, 15:59

TottiGol pisze:Szkoda, że nikt się nie zastanawia, po co C+ dodatkowe kanały, które świecą na czarno 24h/dobę.
W późniejszych fazach jest tam multiliga oraz z reguły jakiś mecz ( a tak przynajmniej z tego co pamiętam było w poprzednim sezonie)

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2014, 16:22

Julek997 pisze: mozemy mięc prentensje bo jak to mozliwe, ze Liverpool-Ludogorec jest odrazu w ramówce bez głosowania, a na 100% lepszy mecz Olimpiacos-Atletico trzeba głosować !! gdzie tu logika, Atletico mistrz Hispzanii , finalista LM, a Olimpiacos mistrz Grecji i 1/8 poprzedniej LM i jak to mozliwe, ze daja odrazu liverpool do transmisji a Hiszpanów nie ?

jestem pewien, ze gdyby Liverpool - Ludogrecf był w ankiecie zamiast Atletico to byśmy wygral z Agnglikami, bo fani Barcy by nie głosowali tak na LFC jak na Atletico
Liverpool to klub mający bardzo dużo fanów w Polsce, a to ich pierwszy mecz w LM po kilkuletniej przerwie. Dlatego też nc+ postawiło na ten mecz, jako, że będzie z pewnością miał wyższą oglądalność niż którekolwiek spotkanie z dostępnych w ankiecie wtorkowej.

Oni tam nie spiskują przeciwko Serie A, tylko kombinują w jaki sposób zarobić jak najwięcej ;)

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 09 września 2014, 17:17

to słabo kombinują bo kibiców Juve jest dużo i obejrzeliby mecz swojej drużyny kosztem Arsenalu z Borussią, ale ile znajdzie się osób które "hit kolejki" przełączą na Liverpool lub Atletico? fani Barcelony tak zrobią? ;) Man Utd?

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 09 września 2014, 17:39

Bo chyba nikt nie powie, że Liverpool ma więcej kibiców w Polsce do Juve ?

Obrazek
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 września 2014, 17:40

Niech wypowie się jakiś fan Atletico... a nie zaraz... w Polsce takich nie ma.

Mimo sukcesu w LM nie zdobywają fanów, bo rywalizują z Realem i Barca na własnym podwórku, a nie mają żadnych nazwisk które przyciągneły by nowych kibiców. U nas jeden Gigi czy Pirlo są bardziej rozpoznywalni niż ich cała drużyna. Żeby nie było, cenie ich umiejętności, ale medialnie ta drużyna zawsze będzie w cieniu Hiszpańskich gigantów.

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2014, 17:45

Maly pisze:to słabo kombinują bo kibiców Juve jest dużo i obejrzeliby mecz swojej drużyny kosztem Arsenalu z Borussią, ale ile znajdzie się osób które "hit kolejki" przełączą na Liverpool lub Atletico? fani Barcelony tak zrobią? ;) Man Utd?
Nie łapię. Fani Barcy i United też raczej nie będą oglądać Juventusu z Malmoe.

Nie mogę znaleźć statystyk co do ilości kibiców drużyn europejskich w Polsce, ale L'pool zawsze był w czubie, wyżej od Juventusu w każdym razie. Nie mówię tego z całą stanowczością, bo nie mogę się podeprzeć żadnym linkiem lub informacją, ale cóż.

Ponadto, Liverpool:
a) wraca do LM po kilku latach, podgrzewając atmosferę wokół swoich występów wśród kibiców.
b) fani PL, którzy nie będą zainteresowani Arsenalem i Borussią również zapewne się skuszą lub przynajmniej na The Reds będą lukać.

Ja się nie dziwię. Gdybym nie był kibicem Juve, sam pewnie byłbym bardziej zainteresowany Czerwonymi niż Bianconerimi.

A co do Atletico, to zapewne oglądalność będzie porównywalna z Juventusem, może mniejsza, może większa - trudno powiedzieć. I właśnie dlatego rzucili głosowanie ;)

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 09 września 2014, 18:04

argument o powrocie do LM kompletnie do mnie nie przemawia... my wracaliśmy i jakoś nie było szału w TV z tego powodu ;]

a jak jak bym był niezainteresowanym kibicem, który kibicuje chociażby Romie to oglądałbym tego dnia Arsenal i tyle, po co mnie lukać na jakiś Ludożerców czy Malme? moja ciekawość kończy się wraz z wynikiem jaki wklepie im Liverpool u siebie bo przecież nawet nie przełączyłbym pooglądać Suareza bo go już tam nie ma... ;]

lubię oglądać włoskie zespoły ale bez przesady... z przeciwnikami, którzy gwarantują jakiś poziom ;] a tu nawet nad CSKA bym się zastanawiał czy włączyć ;] to samo tyczy się chyba kibiców piłki hiszpańskiej czy angielskiej... na prawdę jakiś kibic Barcelony włączy Atletico bo to hiszpański zespół a nie Borussie z Arsenalem?

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2014, 18:07

Maly pisze:argument o powrocie do LM kompletnie do mnie nie przemawia... my wracaliśmy i jakoś nie było szału w TV z tego powodu ;]
No jak nie. Pierwszy mecz na Stamford Bridge leciał aż w tefałpe jeden :D

Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2014, 18:31

Kucharius1 pisze:medialnie ta drużyna zawsze będzie w cieniu Hiszpańskich gigantów.
Tak jak teraz liga włoska jest w cieniu angielskiej, hiszpańskiej i niemieckiej.
Nie oszukujcie się - dla przeciętnego kibica mecze hiszpańskich drużyn będą ciekawsze i każdy kto nie jest związany z Atletico albo Juve wybierze pierwszą drużynę, bo grają atrakcyjniej dla oka. To, że C+ postanowił sobie w ostatni dzień ustalić nowe zasady jest osobną sprawą.
Ouh_yeah pisze:No jak nie. Pierwszy mecz na Stamford Bridge leciał aż w tefałpe jeden :D
Nawet się bodajże Push3k załapał w kadr bo siedzieli za bramką Chelsea ;)

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 września 2014, 18:43

Maly pisze:moja ciekawość kończy się wraz z wynikiem jaki wklepie im Liverpool u siebie bo przecież nawet nie przełączyłbym pooglądać Suareza bo go już tam nie ma... ;]
Jakżeż to Maly, nie będziesz oglądać Liverpoolu :shock:? Myślałem, że Ty, De Rossi i Il Fenomeno będzie z zapartym tchem podziwiać największy talent włoskiej piłki ever.

Obrazek
Zablokowany