AS Roma-Juventus
- juvek
- Juventino
UlTrAs pisze:no to niech się mści na Brescii a nie na Juventusie 8)Andrewtbg pisze:mysle że bedzie 2-1 dla juve choc roma bedzie chciała sie zemscić za porazke z brescia..
ale na mecz z Brescią musieli by czekać może nawet pół roku i wtenczeas by im przeszło, a do tego dopuścić nie mogó. Będą się mścić więc na tych , na których jest okazja, czyli w tym przypadku na juve.
Ale jeżeli przegrają ten mecz to mogą się załamać i przestaną być zagrożeniem dla Juve.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- DeeJay
- Juventino
Cassano na ławce z Juventusem?
Antonio Cassano prawdopodobnie nie wybiegnie w pierwszym składzie Romy na niedzielne spotkanie z Juventusem Turyn.
Szkoleniowiec klubu Fabio Capello prawdopodobnie zdecyduje się na grę systemem 4-4-1-1. O sile ofensywnej mieliby stanowić Francesco Totti oraz John Carew. Taki wariant Capello zastosował na dzisiejszym treningu.
http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=25021
Antonio Cassano prawdopodobnie nie wybiegnie w pierwszym składzie Romy na niedzielne spotkanie z Juventusem Turyn.
Szkoleniowiec klubu Fabio Capello prawdopodobnie zdecyduje się na grę systemem 4-4-1-1. O sile ofensywnej mieliby stanowić Francesco Totti oraz John Carew. Taki wariant Capello zastosował na dzisiejszym treningu.
http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=25021
- kouba
- Qualità Juventino
Collina arbitrem meczu Roma - Juve
Pierluigi Collina będzie sędziował ważny mecz Serie A pomiędzy Romą a Juventusem w niedzielę.
http://www.hattrick.pl/index.php?co=wiecej&nr=15481
P.S może będziemy mieć pewnosć, że Sędzia nie będzie popełniać większych błędów i mecz będzie sprawiedliwy 8)
sorki, teraz dopiero zauważylem, że ta informacja jest na stronce głównej, jak chcecie to skasujcie tego posta...sorki...
Pierluigi Collina będzie sędziował ważny mecz Serie A pomiędzy Romą a Juventusem w niedzielę.
http://www.hattrick.pl/index.php?co=wiecej&nr=15481
P.S może będziemy mieć pewnosć, że Sędzia nie będzie popełniać większych błędów i mecz będzie sprawiedliwy 8)
sorki, teraz dopiero zauważylem, że ta informacja jest na stronce głównej, jak chcecie to skasujcie tego posta...sorki...
- beavis
- Juventino
Chcialbym bardzo zwyciestwa ale bedzie o nie ciezko jeszcze u nich na stadionie.Nie narzekalbym gdyby byl remis,tylko oby nie przegrac bo juz bedzie za duzo straty do Milanu.Jestem dobrej mysli jak zagraja dobrze w tylach a przody na swoim na poziomie to nie ma co martwic sie o wynik.
- Juventinha
- Qualità Juventina
bedzie wybitnie ciezko. bo bardzo rzadko sie zdarza zeby zespol takiej klasy jak roma przegral 2 mecze pod rzad. miejmy nadzieje ze tym razem tak wlasnie sie stanie.
no i trzymamy kciuki za pierwsza wtgrana perugii w tym sezonie 

- KowalFromStolica
- Juventino
Mecz napewno nie będzie łatwy, ale Roma jest do pokonania.Mam nadzieje że Juve wygra 2:0.Kluczem do wygrania tego meczu będzie postawa naszej defensywy.Jeśli zagra tak jak w meczu z Interem to możemy o zwycięstwie tylko pomażyć
Oby nie!

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- kouba
- Qualità Juventino
Juve przegrałoJuventinha pisze:bo bardzo rzadko sie zdarza zeby zespol takiej klasy jak roma przegral 2 mecze pod rzad.
jeszcze na tych stacjach leci: (jak taki mecz to musi na wiele stacjach być pokazywanyadii pisze:a wie ktos moze na jakim kanale bedzie ten mecz oprocz canal+ niebieski
np na RAIuno bo ostatnio tam widzialem

Armenia: Armenia TV
Canada: Telelatino
Czech: Galaxie Sport
Germany: Premiere Sport 1
Greece: Supersport 2
Holland: Canal+Blauw
Hungary: Sport1 Hu
Israel: Sport 5+
Italy: Sky Sport 1
Italy: Sky Sport 3
Italy: Sky Calcio 5
Latin America: ESPN Latin America
Middle East: Abu Dhabi Sports
Norway: Canal+BLA
Poland: Canal+Niebieski
Romania: b1TV
Russia: NTV+Football
Spain: Canal+Deporte 1
Turkey: TV8
UK: Eurosport
Ukraine: STB
World: RAI International - SDD at 5pm ET
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Wygramy Wygramy Wygramy Romskich pokonamy
Trzymiem mocno kciuki i wierzę mocno w Juve tak na 2-1 albo do "jaja"
PS. sorry że nie na temat Kouba mógł byś mi gdzieś przesłać skąd ty wiesz na jakich stacjach to leci bo ja kurcze zawsze szukam i nigdzie nie umiem znaleźć plizzzzzzzzzzzzzz

Trzymiem mocno kciuki i wierzę mocno w Juve tak na 2-1 albo do "jaja"

PS. sorry że nie na temat Kouba mógł byś mi gdzieś przesłać skąd ty wiesz na jakich stacjach to leci bo ja kurcze zawsze szukam i nigdzie nie umiem znaleźć plizzzzzzzzzzzzzz
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- BIGGI
- Qualità Juventino
A moge ja Ci powiedzieć ?Maggie Del Piero pisze:Wygramy Wygramy Wygramy Romskich pokonamy![]()
![]()
![]()
Trzymiem mocno kciuki i wierzę mocno w Juve tak na 2-1 albo do "jaja"![]()
http://www.worldsoccervision.com/ masz kalendarz lewej strony, klikasz w zainteresowaną date i masz wykaz meczy.
A co do meczu...doszły mnie słuchy ze ma być o 15 ? Ale to chyba tylko ploty
- Wojtom
- Juventino
patrze jak zwykle na www.worldsoccervision.com i juz sie cieszyłem ze bede miał na żywo Roma-Juventus ..... bo patrze a tu nagle mam w kanałach na moim tunerku Sky Sport 1 !!!!
mysle spoko ale po chwili sie uspokoiłem bo okazał sie zakodowany i niedostepny...
!!!! ale znalazłem RomaChannel .....działa.....bedzie sprawozdanie i urywki najlepszych akcji z meczu...... dobre i to jak sie nie ma canala+
szkoda że nie ma Juventus Channel bo znalazłem jeszcze Inter i Milan Channel........ ale nic spoko ze cos tam bedzie .......
AVE JUVENTUS !!! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Dzis o 20:30.W Przemyślu, w barze Lech,Ja-kibic Juve i moj kumpel-kibic Romy.Juventus wygrywa!!!!!Ja się ciesze ,On nie!!!!!! :lol: Tak będzię!!!!
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Nie mam zadnych przewidywan przed tym meczem... Bardzo ciezko przewidziec chociaz to kto, zdobedzie punkcik(i) a co dopiero wynik!
Wierze, ze 3 punkciory pojada z nami!
Wierze, ze 3 punkciory pojada z nami!