Wszystko o Squadra Azzurra
- Robaku
- Juventino
Racja, racja, czyli kupilismy za 3,5 mln euro/ sprzedalismy całosc za 10 mln - na plusie 6,5 mln, przy odkupie za 15 mln jestesmy na minusie tylko 8,5 banki. No to podobny hajs jak za Gio, jesli się chłopak rozwinie to go brać za sezon.
- The_Sickness
- Juventino
strzał Bonucciego gdyby wpadł, o masakra. Nie widziałem u naszego stopera jeszcze tak udanego strzału. Szkoda, że nie o 1,5 w lewo lub w prawo.
- meda11
- Juventino
- Don Paolo
- Juventino
Ma ktoś link do tego meczu? Bo niestety u mnie remont generalny i talerz mi zdjęli.
Muszę się tylko netem posiłkować.
EDIT: Dzięki @Paweljuve2006
EDIT: Dzięki @Paweljuve2006
Ostatnio zmieniony 05 września 2014, 21:13 przez Don Paolo, łącznie zmieniany 1 raz.
- PlanetJuve
- Juventino
Trzymaj http://www.rojadirecta.me/goto/champion ... ive/10.phpDon Paolo pisze:Ma ktoś link do tego meczu? Bo niestety u mnie remont generalny i talerz mi zdjęli.
albo tu http://cdn.livetv.sx/webplayer2.php?t=l ... i=155&si=1
edit: Ale się Berardi w drugiej połowie rozegrał :shock: Strzelił bramę na 3:2

- PlanetJuve
- Juventino
Awans jest na wyciągnięcie ręki. Został jeszcze mecz z Cyprem we wtorek u siebie.Don Paolo pisze:Berardi!!!Gol na wagę zwycięstwa!
Mam rozumieć, że to już jest awans?
- meda11
- Juventino
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
zoff pisze:Jakieś skróty?
https://www.youtube.com/watch?v=xykkW8kcfzI
jest ten słaby, ale innych nie znalazłem, pewnie później będzie więcej.
widać, że z 0-2 na 3-2 wyszli, fajny strzał Domenico z dystansu, brawa dla chłopaków. mam nadzieję, że dostaną grupę z Polską U21, której do awansu wystarczy remis w ostatnim starciu eliminacji (9 września na wyjeździe z Grecją).
- Il Fenomeno
- Juventino
Jak Sturaro ?

- meda11
- Juventino
Większość piłek z obrony do linii napadu przechodziła przez niego - rozrzucał piłki na skrzydła (fajnie to wyglądało), od czasu do czas ryzykując prostopadłe podania (słabo). Po prawdzie ciężko ocenić go jak i jego partnera ze środka pomocy, bo Włosi grali praktycznie 4 w ataku + boczni obrońcy. Tak więc stawiał tylko stempel i piła np. do Berardiego. Jak tracili piłkę to w środku dochodziło do kopaniny, ping-ponga do czasu aż defensywa się odbudowała. Jak już się poustawiali, odebrali piłkę to znowu stempel i wyjazd na skrzydło.Il Fenomeno pisze:Jak Sturaro ?
- @D@$
- Juventino
http://www.tuttosport.com/calcio/italia ... o+io%C2%BB
Jeśli dobrze rozumiem, Conte chce De Rossiego, Pirlo i Verattiego głównie na pozycji registy, czyli ma 3 na jedno miejsce. I możliwe, że De Rossi będzie czasem wspomagał defensywę (rozumiem, że na pozycji Bonucciego) bo się zrobi tłok. Dziwne, bo Veratti grał na mundialu obok Pirlo, z kolei De Rossi u Lippiego... Myślę, że dałoby się całą trójkę pomieścić, nawet mogliby stanowić cały środek pola...
Jeśli dobrze rozumiem, Conte chce De Rossiego, Pirlo i Verattiego głównie na pozycji registy, czyli ma 3 na jedno miejsce. I możliwe, że De Rossi będzie czasem wspomagał defensywę (rozumiem, że na pozycji Bonucciego) bo się zrobi tłok. Dziwne, bo Veratti grał na mundialu obok Pirlo, z kolei De Rossi u Lippiego... Myślę, że dałoby się całą trójkę pomieścić, nawet mogliby stanowić cały środek pola...