Liga Mistrzów 2014/15
- joker___26
- Juventino
Jeśli już to znacie, to proponuję wywalić te posty, bo sie rozejdzie i dzieci barcy też tak zrobią, a można by meczyk Romy też zobaczyć 

- charles
- Juventino
dokładnie obecnie temat jest mocno zaśmiecony i niema tu nic godnego uwagi w temacie LM. Barca niestety odrabia straty, Juve izi 
Rozmarzyłem się: jakby tak można takim głosowaniem czy jakoś podobną akcją wywalczyć mundial w siatkówkę w otwartych kanałach to było by spoko

Rozmarzyłem się: jakby tak można takim głosowaniem czy jakoś podobną akcją wywalczyć mundial w siatkówkę w otwartych kanałach to było by spoko
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wolę oglądać mecz na siedemnastym kanale w TV niż na necie 8).Ouh_yeah pisze:Taka wielka podnieta, bo na siedemnastym kanale być może poleci mecz z Malmoco następne, jakaś sonda na interii?
Ciekawe co zaprezentujemy w pierwszym meczu. Czy będzie tak jak ostatnio męczarnie z najsłabszą ekipą w grupie czy być może teraz bez problemu wygramy. Bardzo chciałbym by Nasi powalczyli z Atletico o pierwsze miejsce.
- meda11
- Juventino
Kiedy wrzuciłem wczoraj informacje o tym głosowaniu to liczyłem się bardziej z reakcją "#nikogo". Wbijam dziś i widzę news na głównej z przeszło setką komentów pod nim, na forum informatyczne spec służby rozpracowały cały ten system głosowania nc+ i jesteśmy na pierwszym miejscu. :shock: Duma mnie rozpiera. Brawo Panowie! 

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Już przegrywają o 1.4 %.meda11 pisze:Roma wygrywa z Barcą o 0.2%.
Tymczasem u mnie usunięcie cookies podziałało raz, pojawił się kod captcha, a po kolejnym usuwaniu nie mam możliwości głosowania.
- Ivory
- Juventino
Przestańcie głosować na Romę, bo im mniejsza przewaga FCB na ASR, tym głosują nam na złość na Atletico, a przewaga topnieje w oczach. Lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu.
BTW. Chcecie oglądać czerwonoarmistów
BTW. Chcecie oglądać czerwonoarmistów

- jarmel
- Redaktor
Ja tak samo, może coś poprawiliKimi pisze: Tymczasem u mnie usunięcie cookies podziałało raz, pojawił się kod captcha, a po kolejnym usuwaniu nie mam możliwości głosowania.

#AllegriOut