Mercato (Lato 2015)
- Danielpiero
- Juventino
Widząc wczorajszą grę Comana, jestem zdania że przyjście Hernandeza jest zbędne...
Co innego Shaqiri
Co innego Shaqiri

- annihilator1988
- Juventino
Gupiś? Nie chcę nic mówić, ale linia ataku wygląda słabiej, a niżeli rok temu. Z graczy klasowych jest Tevez i Llorente, w pozostałych przypadkach można mieć jedynie nadzieję, że do Turynu trafiły perełki. Coman fajnie woził się z piłką, ale i rywal nie był wymagający.Adrian27th pisze: Arturo zostaje - co nie?
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- jakku1
- Juventino
Z tym, ze okazuje sie, ze mamy problemy co do tego wzmocnienia ataku. Falcao idzie chyba do Realu, a z Cziczarito tez mamy jakies problemy, chociaz wydaje mi sie, ze koniec koncow jak sie uprzemy to moze uda sie go wyciagnac.
A nowych nazwisk brak. No zobaczymy.
A nowych nazwisk brak. No zobaczymy.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Niezbędny nie jest, ale na pewno minimalizuje ryzyko grania jakimiś dziwnymi kombinacjami w ataku (jak wczoraj). Piąty napastnik u Conte nie grywał za dużo, bo ogólnie wszyscy byli zdrowi, ale wystarczy dłuższa przerwa Llorente i mamy zauważalny problem z wykończeniem. Cziczarito daje jednak to przekonanie, że jak mu piłka spadnie na nogę, to właduje ją do siatki.ewerthon pisze:Próbujecie na siłę wymyślić, że taki piłkarz jest jednak niezbędny.
Coman zagrał jeden niezły mecz, Morata jest ogólnie typowany do złotego bidonu, a ten ktoś, to jeszcze nie wiadomo kto i czy w ogóle przyjdzie.Wojtek pisze:Czyli wg Cb to Coman,Morata + ktoś nowy < Vucinic,Osvaldo,Quagliarella ?
Jestem skłonny w tej chwili stwierdzić, że linia ataku faktycznie wygląda słabiej niż z Quagsem i Vuciniciem

- annihilator1988
- Juventino
Sezon dopiero się zaczął, a na dobrą sprawę Juventus sprowadził dwójkę obiecujących piłkarzy, których obecne umiejętności wcale nie muszą być wyższe od byłych zawodników. Także patrząc na papier, linia ataku mnie nie przekonywujeWojtek pisze:Czyli wg Cb to Coman,Morata + ktoś nowy < Vucinic,Osvaldo,Quagliarella ?annihilator1988 pisze:Gupiś? Nie chcę nic mówić, ale linia ataku wygląda słabiej, a niżeli rok temu.
- wojczech7
- Juventino
Przez domorosłych fachowców z JuvePoland, zapomniałeś dodać.Ouh_yeah pisze:Morata jest ogólnie typowany do złotego bidonu,

Przyjdzie Groszek, będzie spoko - przyda się.
Czego Ci linia ataku nie robi? :shock:annihilator1988 pisze:Także patrząc na papier, linia ataku mnie nie przekonywuje
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Po zakończeniu mercato ktoś ogarnięty powinien zająć się felietonem "wyobraźnia kibiców United".
Poczynając od samolotów, przydzielonego numeru, testów medycznych, Felicevicia w Manchesterze, poprzez podpisywanie koszulek Diabłów, zdjęcia przerobione w Paintcie, po pożegnanie z klubem.
Dajcie spokój z tym Falcao.
Nie mamy na niego żadnych szans - nie mamy pieniędzy, zresztą nas nie stać na sadzanie na ławce kogoś z takiej półki (w takiej sytuacji jaki sens miałby transfer Moraty i to na takich warunkach?). Do City ponoć nie idzie, ale Real jest całkiem prawdopodobną opcją. Jak dla mnie ostatecznie weźmiemy tego Chicharito, choć po tym, jak nie oddaliśmy Anglikom Vidala...
Nie widzę sensu pozyskania Groszka, zwłaszcza że mieliśmy mu rzekomo zaoferować 5 baniek rocznie (póki co kiepskie źródła) i na tę pozycję mamy już przecież graczy. Z drugiej strony - ktoś taki do rotacji byłby w pytę. Nasza ławka wygląda obecnie imponująco - do tej pory byliśmy zmuszeni do wpuszczania na murawę takich tuzów jak Giovinco, Quagliarella, Vucinić, Isla, Peluso.. Teraz mamy Evrę, Romulo, Moratę, Comana, Pereyrę, gdyby jeszcze Meksykanin.
Jeśli jednak Chicharito rzeczywiście miałby odejść do Realu, a my pozostaniemy jedyną sensowną ekipą na placu boju, jeśli chodzi o pozyskanie Kolumbijczyka...

Dajcie spokój z tym Falcao.

Jeśli jednak Chicharito rzeczywiście miałby odejść do Realu, a my pozostaniemy jedyną sensowną ekipą na placu boju, jeśli chodzi o pozyskanie Kolumbijczyka...

- annihilator1988
- Juventino
[quote="wojczech7']Czego Ci linia ataku nie robi? :shock:[/quote]
Zwyczajnie Juventus ma tylko parę napastników na europejskim poziomie. I biorąc pod uwagę możliwość kontuzji, Juventus będzie ograniczony do opierania się na piłkarzach o małym doświadczeniu. Tyle.
Zwyczajnie Juventus ma tylko parę napastników na europejskim poziomie. I biorąc pod uwagę możliwość kontuzji, Juventus będzie ograniczony do opierania się na piłkarzach o małym doświadczeniu. Tyle.
- Spadino
- Juventino
:lol:goal.com pisze:Real Madrid C.F. are considering a move for Manchester United striker Javier Hernandez as they prepare a contingency plan in case they fail to bring in either Radamel Falcao or Alvaro Negredo.
JUVE PER SEMPRE!
- pumex
- Juventino
Niestety to prawda, Vidal już pożegnał się z fanami:Adrian27th pisze:Kibice Man Utd sa bardzo nastawieni na Vidala,a dzisiejszym gescie widzą pożegnanie z kibicami etc. To raczej pompowana bańka, bo Arturo zostaje - co nie?

Z kolei Falcao już w Turynie na testach medycznych:

Llorente ma iść do Valladolid a Coman wrócić do PSG

- bartekoo2
- Juventino
Wiedzialem ze to pozegnanie Vidala cos znaczy, no nic szkoda. Sporo kasy dostalismy za niego, dzięki temu w pomocy zagramy w środku Marchisio-Pirlo-Pogba mając w obwodzie Pereyre i świetnego Marronepumex pisze:Niestety to prawda, Vidal już pożegnał się z fanami:Adrian27th pisze:Kibice Man Utd sa bardzo nastawieni na Vidala,a dzisiejszym gescie widzą pożegnanie z kibicami etc. To raczej pompowana bańka, bo Arturo zostaje - co nie?
Z kolei Falcao już w Turynie na testach medycznych:
Llorente ma iść do Valladolid a Coman wrócić do PSG
Witamy na pokladzie Falcao
Niewiem jak Wy ale ja się tego nie spodziewałem, wielkie propsy dla naszego Marotty