Serie A 14/15 (1): Chievo 0-1 JUVENTUS
- juve198722
- Juventino
Allegri coś niezadowolony chyba z meczu
- Ein
- Juventino
Mecz na plus.
Dawno takiej impotencji w strzelaniu nie widziałem :?
Dawno takiej impotencji w strzelaniu nie widziałem :?
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Zdecydowanie Buffon man of the match!
Szybkość nie ta, refleks nie ten, ale intuicja pozostała.
Bardzo, bardzo dobrze również Llorente. Morata będzie miał bardzo ciężko.
Ja tam się aż tak Comanem nie zachwycam, chociaż trzeba przyznać, że dał radę.
Szybkość nie ta, refleks nie ten, ale intuicja pozostała.
Bardzo, bardzo dobrze również Llorente. Morata będzie miał bardzo ciężko.
Ja tam się aż tak Comanem nie zachwycam, chociaż trzeba przyznać, że dał radę.
- Krystek
- Juventino
Są 3 pkt i to jest najważniejsze, ale gra była okropna i mam nadzieje że Allegri zrozumie że 3-5-2 jest beznadziejną formacją na Serie A i przede wszystkim na tego typu drużyny jak Chievo i inne ogórki.
Forza Juve!
- Simi
- Qualità Juventino
Ile razy dziś uderzyliśmy w poprzeczkę/słupek? 4-5? Trzeba to koniecznie poprawić by w meczach z lepszymi rywalami nasi piłkarze byli bardzej.. skuteczni.AdiJuve pisze:Allegri wkurzony, ale to dobrze, bo setki marnowane na potęgę;/
- Gandalf8
- Juventino
Udało się utrzymać ten korzystny wynik, ale rywale byli bliscy wyrównania (brawo Buffon) i oczywiście musiała być nerwowa końcówka ( a do tego "grający trener"
). Allegri nie krzyczy tyle co Conte, ale było widać, że cały czas przekazuje swoim zawodnikom jakieś uwagi, więc ni można mu zarzucić, że tylko stoi przy linii i się przygląda. Ciekawe co powie po meczu, jak oceni grę - czy "było super, mieliśmy przytłaczającą przewagę" czy "mogliśmy zagrać lepiej i wygrać wyżej".

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Wojtek1207
- Juventino
Zagraliśmy fajnie, 74 % posiadania piłki, komentatorzy z BeIn nie mogli wyjść z podziwu nad naszą drużyną.
Ale Chievo to tylko Chievo, odpadli z CI po meczu z Pescarą. Chociaż źle nie gramy. Obawiałem się chaosu, ale wyszło ładnie.
Rozbawił mnie trener Chievo. Trochę się pospieszył. :rotfl:
Ale Chievo to tylko Chievo, odpadli z CI po meczu z Pescarą. Chociaż źle nie gramy. Obawiałem się chaosu, ale wyszło ładnie.
Rozbawił mnie trener Chievo. Trochę się pospieszył. :rotfl:
- karosznurek
- Juventino
Cieszą trzy punkty, ale zdecydowanie skuteczność naszych strzałów jest do poprawy.
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- wojczech7
- Juventino
Toś pojechał po bandzie. Jak chcesz zobaczyć okropną grę w 3-5-2 polecam obejrzeć powtórkę meczu Burnley - ManUtd. Przy drużynie Van Gaala wyglądamy jak nie z tej galaktyki.Krystek pisze:Są 3 pkt i to jest najważniejsze, ale gra była okropna i mam nadzieje że Allegri zrozumie że 3-5-2 jest beznadziejną formacją na Serie A i przede wszystkim na tego typu drużyny jak Chievo i inne ogórki.
Świetne wejście Llorente. Kapitalna wysoka 9tka, co z resztą nowością nie jest.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- PlanetJuve
- Juventino
ja jestem zadowolony. Równie dobrze mogło by 5:0... Poprzeczki, słupki. 70 % forum płakała, że klontwa ( :lol: ), ze Maxiu ( :lol: ) a gra była bardzo ogarnieta według mnie.
- Kucharius1
- Juventino
Jak chłopaki wygrają kilka meczy to Max dopiero zacznie kombinować z ustawieniem, bo póki co za krótko trenują by coś wypracować.
Po Comanie widać potencjał, tak samo po naszym nowym Argentyńczyku. Trochę z stylu poruszania się przypomina mi krzyżówkę Vidala i Angela
Po Comanie widać potencjał, tak samo po naszym nowym Argentyńczyku. Trochę z stylu poruszania się przypomina mi krzyżówkę Vidala i Angela

- Mate.G
- Juventino
Meczu niestety nie oglądałem :płaczę:
Popijawa lecz liczę, że ktoś na Youtubie tudzież innym coś tam będzie mecz albo obszerny skrót bo tyle czekałem na ten mecz, a tu lipa... nie obejrzałem bo wpadli z jaśkami
Popijawa lecz liczę, że ktoś na Youtubie tudzież innym coś tam będzie mecz albo obszerny skrót bo tyle czekałem na ten mecz, a tu lipa... nie obejrzałem bo wpadli z jaśkami

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Chievo to nie jest łatwy teren.
Nawet za Conte wygrywaliśmy tam 2:1 x 2 + remis.
Patrzac na to że graliśmy 1 mecz pod wodza nowego trenera to mozemy być zadowoleni.
Zobaczcie co wyczynia Man Utd.
Bedzie dobrze.
Nawet za Conte wygrywaliśmy tam 2:1 x 2 + remis.
Patrzac na to że graliśmy 1 mecz pod wodza nowego trenera to mozemy być zadowoleni.
Zobaczcie co wyczynia Man Utd.
Bedzie dobrze.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
:rotfl:Krystek pisze:Są 3 pkt i to jest najważniejsze, ale gra była okropna (...)
Dobry mecz w naszym wykonaniu.

- TO 3-5-2 przekonuje mnie o wiele bardziej niż podobne ustawienie za czasów Conte. I nie ma znaczenia, że graliśmy z czerwoną latarnią ligi. Widać to było w pomysłach przy rozegraniu. W drugiej połowie rozegraliśmy kilka naprawdę świetnych, nietuzinkowych akcji - pochwalić należy Comana (

- Coman mnie zachwycił, biorąc pod uwagę wiek, pierwszy występ ligowy. Chłopak momentami się jeszcze gubił, ale stres robi swoje. Technikę ma nieprawdopodobną. Będziemy mieć z niego ogromną radochę.
- Cieszy coraz lepsza dyspozycja Teveza, Vidala (obrazek, gdy schodził z boiska - ten chłopak nie chciał odejść i nie mam w tym momencie co do tego żadnych wątpliwości).
- Na minus na pewno momentami niepewna defensywa - oczywiście na czele z Bonuccim. Nie ma się jednak co dziwić, gdy brakuje pary Barzagli-Chiellini. Będzie lepiej. Dobrze, że mieliśmy na posterunku świetnego Buffona, bo stracilibyśmy punkty w meczu, w którym posiadanie piłki po naszej stronie wynosiło ponad 70%...
- Dobre zachowanie Allegrego.

- Chilijczyk na pewno płakać nie będzie, że nie gra w United - u nas po jednym meczu ma 3 pkt, w Anglli w 5 pojedynkach zanotowałby 2.