Mercato (Lato 2015)
- jakku1
- Juventino
Jest slabe zrodlo (i bez linkow, poki co), ze Monaco zaakceptowalo propozycje wypozyczenia Falcao od Juventusu.
Albo ktos straszliwie nas trolluje albo Marotta to geniusz!

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- sebatiaen
- Juventino
Skąd nasi mieli by mieć pieniądze?
no chyba że dogadaliśmy się z Realem w sprawie dziewnego deala z Moratą?
może jakoś tamta operacja złożona była?
weźmiemy na rok kolumbijczyka i potem Realowi odpuścimy?
ten deal Moraty jest tak dziwny że już nawet takie mi pomysły przychodzą do głowy
no chyba że dogadaliśmy się z Realem w sprawie dziewnego deala z Moratą?
może jakoś tamta operacja złożona była?
weźmiemy na rok kolumbijczyka i potem Realowi odpuścimy?
ten deal Moraty jest tak dziwny że już nawet takie mi pomysły przychodzą do głowy
- kamil-8853
- Juventino
pumex pisze:Już Wam mówię, moi mili, jak wyglądało spotkanie Marotty z Falcao i jego agentem. O tak wyglądało:
Media nie mają wstydu, ale im się nie dziwię, że wypisują takie bzdury, bo to chwytliwy temat. Natomiast dziwię się tym, którzy wierzą w takie rewelacje.
Hahahaha PADŁEM :rotfl:
- Krzychu89
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
jakku1 pisze:Jest slabe zrodlo (i bez linkow, poki co), ze Monaco zaakceptowalo propozycje wypozyczenia Falcao od Juventusu.

Ale jak z ciekawości rzuciłem okiem na różne angielskie portale plotkarskie, widziałem podobne newsy odnośnie wypożyczenia Falcao do Realu/Arsenalu.
Niby słabo z kasą a tutaj 20mln za wypozyczenie? :o
A za rok kolejne 45 za wykupienie

- Danielpiero
- Juventino
Oby zaskoczył, bo na chwilę obecną mamy gorszy napad niż rok temu...Janson pisze:A ja mam przeczucie że Gio zaskoczy nas w tym sezonie

- jakku1
- Juventino
Podobno jedyna oferta na stole to jest nasza oferta.Krzychu89 pisze:jakku1 pisze:Jest slabe zrodlo (i bez linkow, poki co), ze Monaco zaakceptowalo propozycje wypozyczenia Falcao od Juventusu.
Albo ktos straszliwie nas trolluje albo Marotta to geniusz!![]()
Ale jak z ciekawości rzuciłem okiem na różne angielskie portale plotkarskie, widziałem podobne newsy odnośnie wypożyczenia Falcao do Realu/Arsenalu.
Niby słabo z kasą a tutaj 20mln za wypozyczenie? :o
A za rok kolejne 45 za wykupienie
Laudisa tak napisal przynajmniej. Rozmawiamy tez z agentem pilkarza caly czas. Aha, na ten temat tez informawalo BeIn Sport.
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2014, 15:50 przez jakku1, łącznie zmieniany 1 raz.

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Jakku weź nas oszczędź... Nie ma takiej możliwości. Ostatnie kilka lat już nas-kibiców paru rzeczy nauczyło.jakku1 pisze:Jest slabe zrodlo (i bez linkow, poki co), ze Monaco zaakceptowalo propozycje wypozyczenia Falcao od Juventusu.
Rabiot za 15baniek? Nie ma takiej możliwości. Sabatini nie zapłaciłby 15staka za kogoś z rocznym kontraktem...
- jakku1
- Juventino
A ja juz sobie wyobrazilem jak wygrywamy z Falcao LMyanquez pisze:Jakku weź nas oszczędź... Nie ma takiej możliwości. Ostatnie kilka lat już nas-kibiców paru rzeczy nauczyło.jakku1 pisze:Jest slabe zrodlo (i bez linkow, poki co), ze Monaco zaakceptowalo propozycje wypozyczenia Falcao od Juventusu.
Rabiot za 15baniek? Nie ma takiej możliwości. Sabatini nie zapłaciłby 15staka za kogoś z rocznym kontraktem...

- Virgil
- Juventino
Przecież branie go na wypożyczenie bez prawo pierwokupu to głupota najczystszej postaci, w naszej sytuacji jeszcze taki Real to sobie może pozwolić.
Jedyna opcja to taka, iż zarząd wie że sprzeda za rok Vidala/Pogbę i będzie miał po prostu środki na wykup Falcao i reszty współwłasności/wypożyczeń.
Jedyna opcja to taka, iż zarząd wie że sprzeda za rok Vidala/Pogbę i będzie miał po prostu środki na wykup Falcao i reszty współwłasności/wypożyczeń.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Tweet Vidala.Listos para comenzar el campeonato! Al 100% vamos Juventus!!!!!
Chyba juz wszystko jasne.
Falcao do nas i konczym te Mercato.
Pewniaczek.
Upd:
Podobno Carlo nie chce Falcao w Realu bo woli Benzeme i woli Negredo jako jego 'rezerwe' by nie niszczyc 'morali' w druzynie, co chyba zrozumiale.
Marotta dziabnie Falcao.
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2014, 17:35 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Obstawiam, że już nikt konkretny nas nie zasili a na pewno nie będzie do Ramadan Falklando.
Szkoda Shaqa bo to zawodnik o umiejętnościach i cechach których najbardziej brakuje w naszym zespole.
Ehh, czasem mam wrażenie że oko Marotty nie sięga dalej niż granice Republiki Włoskiej, a przydało by się troche polotu i finezji w tej smutnej jak pies Pirlo ekipie.
Nie mniej modle się o to by mętnooki czymś pozytywnym w te ostatnie dni nas zaskoczył!
Szkoda Shaqa bo to zawodnik o umiejętnościach i cechach których najbardziej brakuje w naszym zespole.
Ehh, czasem mam wrażenie że oko Marotty nie sięga dalej niż granice Republiki Włoskiej, a przydało by się troche polotu i finezji w tej smutnej jak pies Pirlo ekipie.
Nie mniej modle się o to by mętnooki czymś pozytywnym w te ostatnie dni nas zaskoczył!
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- pumex
- Juventino
Ten Laudisa, którego kibice United przy okazji plotek o Vidalu nazwali jednym z najpoważniejszych włoskich źródeł? :lol: Ja pieprze, dajmy se spokój...jakku1 o Falcao pisze:Podobno jedyna oferta na stole to jest nasza oferta. Rozmawiamy tez z agentem pilkarza caly czas. Laudisa tak napisal przynajmniej.

- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
pamiętacie jakies okienko, w którym ostatniego dnia sprowadzamy jakiegoś grajka z głośnym nazwiskiem? <nie licze Anelki, Bendntera, ale takich co rzeczywiscie grali w pierwszym skladzie> 

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!