Mercato (Lato 2015)
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Co sie dzieje z tymi ludzmi.
Narzekaja, narzekaja, a jak sie robi 'goraco' w sprawie zawodnika jakim jest Falcao to.. marudza ze po co nam taki napastnik
Vidal zostaje, reszta mnie nie interesuje bo juz mi odeszly wymagania z przed 10 lat
Narzekaja, narzekaja, a jak sie robi 'goraco' w sprawie zawodnika jakim jest Falcao to.. marudza ze po co nam taki napastnik

Vidal zostaje, reszta mnie nie interesuje bo juz mi odeszly wymagania z przed 10 lat

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- pumex
- Juventino
Już Wam mówię, moi mili, jak wyglądało spotkanie Marotty z Falcao i jego agentem. O tak wyglądało:

Media nie mają wstydu, ale im się nie dziwię, że wypisują takie bzdury, bo to chwytliwy temat. Natomiast dziwię się tym, którzy wierzą w takie rewelacje.

Media nie mają wstydu, ale im się nie dziwię, że wypisują takie bzdury, bo to chwytliwy temat. Natomiast dziwię się tym, którzy wierzą w takie rewelacje.

- couec
- Juventino
Real za wypożyczenie Falcao ma zapłacić 20mln z klauzulą przymusowego wykupy po sezonie. Także ten tego, ale z czym my do ludu
Swoją drogą Ci co wpletli nas w tą telenowele z odejściem kolumbijczyka z księstwa mieli tolkienowską wyobraźnie.

Swoją drogą Ci co wpletli nas w tą telenowele z odejściem kolumbijczyka z księstwa mieli tolkienowską wyobraźnie.
- Krzychu89
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Zabawne z tymi doniesieniami o Falcao, ostatnio Marotta nawet powiedział że takie transfery są 'poza zasięgiem'...
Wchodząc na takie goal.com na głownej stronie można zobaczyć mnóstwo wpisów odnośnie Falcao w Juve. Tylko jakoś nie ma to sensu.. :oops:
Może wysłannicy Juve faktycznie pojawili się w Monaco, tyle że z zamiarem kupna jakiegoś juniora do primavery. ;]
Jednak dziwne że dziennikarze z uporem maniaka łączą Falcao z JuveJuve set Falcao budget
Juventus are ready to spend a total of €20 million [£15.8m] to sign Falcao on loan. The Serie A champions are prepared to put €8m [£6.4m] towards the Monaco striker’s fee and €12m [£9.4m] towards wages.
Source: Gazzetta dello Sport
Friday, 29 August 2014 09:55

Wchodząc na takie goal.com na głownej stronie można zobaczyć mnóstwo wpisów odnośnie Falcao w Juve. Tylko jakoś nie ma to sensu.. :oops:
Może wysłannicy Juve faktycznie pojawili się w Monaco, tyle że z zamiarem kupna jakiegoś juniora do primavery. ;]
- blackadder
- Juventino
Cóż, transfer Falcao wydaje się nierealny, ale może nasi po niezakwalifikowaniu się Napoli do LM(+9mln dla nas) i korzystnym losowaniu zyskali więcej finansowej elastyczności?
Najprawdopodobniej jednak włoscy dziennikarze próbują udowodnić że nie mają mniej wyobraźni niż Anglicy w sprawie Vidala.
Najprawdopodobniej jednak włoscy dziennikarze próbują udowodnić że nie mają mniej wyobraźni niż Anglicy w sprawie Vidala.

- Franek1897
- Juventino
A te 20 mln to przypadkiem nie jest za samo wypożyczenie?krystiank pisze:I za Falcao wołaja 20 mln od Realu no ludzie !!!! Zezol wolał Morate za 20 mln ...tylko iść i w łeb
Heh Couec wyprzedziłeś mnie:)
"To moja walka, moje życie. Nigdy na dnie-zawsze na szczycie!!!"
- Krzychu89
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
8mln za wypożyczenie i kolejne 12mln wypłaty dla Falcao, także tego...nie ma tutaj co porównywaćkrystiank pisze:I za Falcao wołaja 20 mln od Realu no ludzie !!!! Zezol wolał Morate za 20 mln ...tylko iść i w łeb

- krystiank
- Juventino
A to sorki, coś przeoczyłem ale za samo wypożyczenie to idiotyzm trochęcouec pisze:20mln to cena wypożyczenia na rok.krystiank pisze:I za Falcao wołaja 20 mln od Realu no ludzie !!!! Zezol wolał Morate za 20 mln ...tylko iść i w łeb
- sebatiaen
- Juventino
Roma kupiła Rabiota za 15 mln euro.
Tak podają na calciomercato.
Wzmacniają się po poznaniu grupy LM i sprzedaży Benatii:)
Wsumie w LE fajna paczka włoskich drużyn będzie które mogą nabić punktów.
Roma odpadnie w grupie, Napoli, Inter, Fiorentina
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Roma kupiła Rabiota? Niedawno kupił go Milan, potem Arsenal, teraz Roma. 15mln za niego, jak on chyba nie przedłużył kontraktu z PSG to niezłe jaja są.sebatiaen pisze:Roma kupiła Rabiota za 15 mln euro.
Jak już Marotta tak bardzo chce tego Chicharito to wypożyczenie z opcją wykupu, ale niech się czasem nie zobowiązuje do wykupu.