Liga Mistrzów 2014/15
- AVE JUVE!!!
- Juventino
ozi(Forza_Juve) pisze:o której jest to losowanie?
17:45 Eurosport
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
ok, dzięki
mam nadzieje z pierwszego koszyka na jakiegoś topa, bo wtedy jest pewnośc że TVP pokaże... noo chyba że w tym samym czasie Borussia będzie grała z jakimiś ogórami 

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Teraz już raczej Bayernozi(Forza_Juve) pisze:ok, dziękimam nadzieje z pierwszego koszyka na jakiegoś topa, bo wtedy jest pewnośc że TVP pokaże... noo chyba że w tym samym czasie Borussia będzie grała z jakimiś ogórami

- jarmel
- Redaktor
Ale farcik z tym uniknięciem Liverpoolu i Monaco, na jednych i drugich mieliśmy 33% szans 8)
Jestem bardzo zadowolony z losowania
Losowanie Romy
Moim zdaniem najsilniejszy zespół + mistrz Anglii i na deser wyjazd do Rosji, pograli sobie chłopaki nie ma co 
Jestem bardzo zadowolony z losowania

Losowanie Romy

Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2014, 18:44 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- Wojtek
- Juventino
Atletico,Juve,Olympiakos,Malmo, awans musi być.
Przed wylosowaniem dla Juve grupy bardziej liczyłem na Chelsea, ale i tak nie ma źle, bo tak jak kolega napisał wyżej, miesliśmy 33% szans na wylosowanie Liverpoolu z trzeciego koszyka i Monaco z czwartego, jest git!
e: Roma chyba sobie pogra w LE na wiosnę ;D
Przed wylosowaniem dla Juve grupy bardziej liczyłem na Chelsea, ale i tak nie ma źle, bo tak jak kolega napisał wyżej, miesliśmy 33% szans na wylosowanie Liverpoolu z trzeciego koszyka i Monaco z czwartego, jest git!

e: Roma chyba sobie pogra w LE na wiosnę ;D
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2014, 18:43 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vincitore
- Juventino
Grupa przystępna, aczkolwiek nie mogę oprzeć się wrażeniu, że trwa nasz skandynawski sen. o wyczynach z wędkarzami z Nordsjaelland i Kopenhagą przypominać nie muszę, teraz czas na Szwedów (z którymi też w przeszłości mieliśmy pod górkę - za czasów Capello remis u siebie z Djurgardens).
Nie dać tyłka w Grecji i Szwecji i powinno się wszystko rozstrzygnąć z Atletico.
Odnośnie Olympiakosu - co to był za mecz....
Nie dać tyłka w Grecji i Szwecji i powinno się wszystko rozstrzygnąć z Atletico.
Odnośnie Olympiakosu - co to był za mecz....
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2014, 18:46 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- domooo
- Juventino
awans z tej grupy to obowiązek, a i o pierwsze miejsce powinniśmy powalczyć.
Roma pechowo... raczej skończą na fazie grupowej...
Roma pechowo... raczej skończą na fazie grupowej...
I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne
- bendzamin
- Redaktor