Mercato (Lato 2015)
- deszczowy
- Juventino
Bajka bo bajka, ale z takim atakiem.... arghhhh.... aż mi drgnął!
- albertcamus
- Juventino
Za rok bardzo realne...
- Krzychu89
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Jeżeli Falcao będzie miał problem z powrotem do formy sprzed kontuzji to jest jakaś szansaalbertcamus pisze:Za rok bardzo realne...

Po Falcao zgłosił się ponoć Liverpool z ofertą wypożyczenia za €15m, ale są też zainteresowani Balotellim, pewnie postarają się o jednego z ww. napastników. ;]
- bramek
- Juventino
15 mln za wypożyczenie.
Rozumiem że Falcao to Falcao. Jednak śmierdzi trochę hipokryzją. Kupujemy Moratę z opcją odkupu, jednak tak skonstruowaną że zarabiamy na nim cokolwiek. A tutaj opcja wypożyczenia Falcao, gdzie gość bankowo za rok wraca do Monaco a my po nim mamy tylko koszulki z jego nazwiskiem. Całość transakcji pochłonie około 20 mln, a połowa forum się prawie spuszcza.
Rozumiem że Falcao to Falcao. Jednak śmierdzi trochę hipokryzją. Kupujemy Moratę z opcją odkupu, jednak tak skonstruowaną że zarabiamy na nim cokolwiek. A tutaj opcja wypożyczenia Falcao, gdzie gość bankowo za rok wraca do Monaco a my po nim mamy tylko koszulki z jego nazwiskiem. Całość transakcji pochłonie około 20 mln, a połowa forum się prawie spuszcza.
- Krzychu89
- Juventino
Myślę, że tutaj Liverpool nie pozwoliłby sobie na taki obrót sprawy. Na goal.com napisali że po sezonie aktywowana byłaby klauzula wykupu za jakieś 50mln jeśli dobrze zrozumiałembramek pisze:15 mln za wypożyczenie.

Także o Falcao w kontekscie Juve można chyba zapomnieć, jeżeli ktoś robił sobie w ogole nadzieje... no chyba że Marotta przedstawiłby równie kuszącą ofertę z tym, że bez opcji wykupienia co byłoby - jak już wspominałeś - jeszcze słabsze niż deal z Moratą
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
I tak Tevez był już czymś, po nim nic wielkiego nie nastałoeastsider pisze:Serio spodziewacie się takich nazwisk w martwej lidze, w której nikt nie chce grać? Wątpię żeby co roku trafial sie jeden Tevez.
Temat można powoli 'zamykać'. Naszym największym faktycznym wzmocnieniem okazał się Coman i Evra. Najzzz. Tośmy powojowali w Europie

- Wojtek
- Juventino
Serio? Wolałbyś Falcao, po którym nie wiadomo czego się możemy spodziewać, zamiast naszego Baska, który gra i strzela regularnie? :doh:deszczowy pisze:Bajka bo bajka, ale z takim atakiem.... arghhhh.... aż mi drgnął!
- Krzychu89
- Juventino
Już pomijając kwestię odstępnego to Monaco musiałoby chyba opłacać Falcao połowę pensji, żeby transfer doszedł do skutku 
Przeglądając plotki na goal.com natknąłem się na wątek dotyczący Depaya z PSV:

Przeglądając plotki na goal.com natknąłem się na wątek dotyczący Depaya z PSV:
Czy jakieś inne - bardziej rzetelne źródła podawały coś w tym temacie?Juventus trump Man Utd & Tottenham in Depay move
Juventus have seemingly won the race to sign PSV starlet Memphis Depay. The Netherlands international has been attracting interest from the Premier League since an impressive World Cup but Juve are close to a deal with a £12m bid.
Source: Daily Express
Wednesday, August 20, 2014 15:23
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Tutto podaje ze Podolskiego kupujemy
Lubie go ale wydaje mi sie, ze jest za slaby.

- kamil-8853
- Juventino
Krzychu89 pisze:Już pomijając kwestię odstępnego to Monaco musiałoby chyba opłacać Falcao połowę pensji, żeby transfer doszedł do skutku
Przeglądając plotki na goal.com natknąłem się na wątek dotyczący Depaya z PSV:Czy jakieś inne - bardziej rzetelne źródła podawały coś w tym temacie?Juventus trump Man Utd & Tottenham in Depay move
Juventus have seemingly won the race to sign PSV starlet Memphis Depay. The Netherlands international has been attracting interest from the Premier League since an impressive World Cup but Juve are close to a deal with a £12m bid.
Source: Daily Express
Wednesday, August 20, 2014 15:23
Juventus foil Man Utd and Tottenham's efforts to sign Dutch international Memphis Depay
"MANCHESTER UNITED'S hopes of swiftly adding another youngster to their ranks may have hit a stumbling block after Juventus emerged as favourites to land Dutch international Memphis Depay.Italian reports claim that the Serie A champions will gazump both United and Tottenham to Depay's signature with a £12m bid"
źródło : www.express.co.uk
- Krystek
- Juventino
Żeby te informacje o Depay'u okazały się prawdą
Obejrzałem sobie jego gre w PSV i się na niego napaliłem
Sądzę że to byłby strzał w 10 i inwestycja na przyszłość, bo teraz by nas kosztował 15 mln euro, a w przyszłości może być warty 40, albo jeszcze więcej, w końcu ma dopiero 20 lat. Można o nim powiedzieć że to taka mieszanka Del Piero i Cristiano Ronaldo

Obejrzałem sobie jego gre w PSV i się na niego napaliłem

Sądzę że to byłby strzał w 10 i inwestycja na przyszłość, bo teraz by nas kosztował 15 mln euro, a w przyszłości może być warty 40, albo jeszcze więcej, w końcu ma dopiero 20 lat. Można o nim powiedzieć że to taka mieszanka Del Piero i Cristiano Ronaldo

Forza Juve!
- kamil-8853
- Juventino
Na poprawę humoru - http://www.devilpage.pl/index/news/kome ... -sprzedaz/
Fajne są niektóre komentarze :rotfl:
Jeżeli zezol faktycznie ściągnął Depay'a do Juve (o którego również zabiega MU) to była by dopiero sieczka :lol: Ani Vidala ani Depay'a
Fajne są niektóre komentarze :rotfl:
Jeżeli zezol faktycznie ściągnął Depay'a do Juve (o którego również zabiega MU) to była by dopiero sieczka :lol: Ani Vidala ani Depay'a

- pumex
- Juventino
Nadziej pisze:Zadnych zludzen Panowie. Nie bedzie Depaya

Allegri i Marotta chcą napastnika, a dokładniej rzecz ujmując - second strikera, tyle, że nie mają na niego kasy, więc pewnie będą lawirować między byle jakimi kandydatami, których da się wypożyczyć, dlatego tym bardziej nie rozumiem, dlaczego zwyczajnie nie damy sobie spokoju z szukaniem kolejnego elementu do ofensywy. Na brak kandydatów do roli napastników nie możemy narzekać, chyba, że Coman nie jest tym, którego opisują media. Po kiego grzyba go sprowadziliśmy? Po to, żeby do roli 2-go lub 3-go SS w hierarchii konkurował z nim jakimś nowo sprowadzonym nie-wiadomo-kim? Jak ma tak być, to lepiej Francuza wypożyczyć, bo dla 18-latka rola 5-go napastnika nie jest optymalną. A pamiętajmy, że w perspektywie mamy jeszcze możliwość pozyskania Berardiego...