Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
AVE JUVE!!!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2014, 18:13

alessandro1977 pisze:
stahoo pisze:
Jeżeli sprzedaż Vidala mielibyśmy do tego przyrównać, to do Turynu powinno trafić 2 grajków z grupy będącej na poziomie Cavaniego, Reusa, Strootmana, Benati, czy Hummelsa. Nie do zrealizowania.

;)
Dokładnie...nie do zrealizowania bo nawet mając na czysto taka kasę, nasz zarząd nie wydałby 30 mln na jednego zawodnika...za taka kasę mielibyśmy Bonaventurę, Luisao, Guarina oraz Naniego !
Przeciez Marotta jeszcze nie mial takiej sytuacji gdzie ma 60-70 milionow na wydanie ze sprzedazy , wiec nie marudzic co by bylo gdyby :P

Don Paolo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2014, 18:19

annihilator1988 pisze:To może jednak ten Nani ? Właśnie został odsunięty od pierwszego składu i ja widzę tutaj idealną okazję do pozyskania za małe pieniądze napastnika. Szalonooki zwykł wykorzystywać takie zdarzenia.
"Trio warte łącznie 60 milionów funtów"

:rotfl:

BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2014, 19:19

meda11 pisze:Jakiś nołnejm
Prosze mnie tu nie obrazac :prochno: Ogolnie na post AdiegoJuve nie chce mi sie odpisywac, bo jak widac on zyje w innym swiecie i w tym swiecie Marotta z piniondzami od Elkanna czai sie na zakup duetu Messi-Ronaldo... Co do Twojego posta, to coz, mi sie takie traktowanie klubu przez jego wlasciciela nie podoba i tyle. A ze swoja fortuna rob co chcesz :-D

Bralbym tego Naniego i Ciciarito na wypozyczenie.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2014, 20:10

Jacky pisze:
meda11 pisze:Jakiś nołnejm
Prosze mnie tu nie obrazac :prochno: Ogolnie na post AdiegoJuve nie chce mi sie odpisywac, bo jak widac on zyje w innym swiecie i w tym swiecie Marotta z piniondzami od Elkanna czai sie na zakup duetu Messi-Ronaldo... Co do Twojego posta, to coz, mi sie takie traktowanie klubu przez jego wlasciciela nie podoba i tyle. A ze swoja fortuna rob co chcesz :-D

Bralbym tego Naniego i Ciciarito na wypozyczenie.
Chyba mnie z kimś pomyliłeś, albo jesteś ćwierć inteligentem, bo ja nigdzie nie pisałem,że mamy jakąś większą kasę na transfery i,że na coś oszczędzamy.
A co do tych,którzy twierdzą,że Juve nie dostaje nic kasy, ostatnie 5 okienek i 300mln wydane.Mało? A sukcesy to 3 scudetta w 4 lidze na świcie oraz 1/4LM i 1/2 LE.

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2014, 20:29

Wysłannicy Juventusu na meczach Eredivisie. Takoż rzecze Di Marzio.

http://gianlucadimarzio.com/en/calciome ... y-scouted/

Najwyższy czas spojrzeć okiem na ten rynek, bo można wyciągnąć dobrych grajków w rozsądnych pieniądzach ( vide Mertens, Strootman czy Eriksen ), a skoro Juventusu nie stać na już wypromowanych topów, to głupotą byłoby omijanie tamtejszych okazji.

Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2014, 20:31

Właśnie a ten Eriksen to do wyjęcia jest ?

do 4-3-1-2 byłby idealnym zawodnikiem, w PL się nie sprawdził ale Spurs może oddadzą go w jakiejś promocji ??

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2014, 20:32

Nie oglądam PL, ale wydawało mi się, że gość się sprawdził i kibice są z niego zadowoleni. To że drużyna grała cienko, to przecież nie wina jednego gracza. Bardziej Lamela tam przepadł.

szymken

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2014, 20:36

Ja oglądam PL. Moim zdaniem ani Lamela, ani Eriksen są nie do wyjęcia. Nowy trener na nich stawia. Lamela z tego co czytałem niezły pre sezon miał. Eriksen to podstawowy gracz. IMO czas na jego wyjęcie był, jak grał w Ajaksie.
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2014, 20:38 przez szymken, łącznie zmieniany 1 raz.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2014, 20:37

Nasi od dłuższego czasu się boją holandii i francji.
Szkoda bo naprawdę sporo dobrych grajków tam jest i tanich.Takie Depay będzie dużo tańszy od Sancheza a perspetywy piękne.

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2014, 21:46

http://football-italia.net/54484/juvent ... arays-kaya
Podobno Marotta szukając alternatywy-alternatywy-alternatywy na obronę, skierował lewe oko na bliski wschód i chce ściągnąć rudego Turka. Nie wiem, nie znam się ale obejrzałem filmik na YT i Kaya wygląda na klasycznego przedstawiciela gatunku "Weź to wypier...." :prochno: . Szkoda zachodu, jak mają takie pomysły to już ten Ogbonna nie taki znowu najgorszy...

Obrazek
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2014, 22:47

Też myślę,że lepiej zostawić Ogbonnę niż brać takich graczy, w sumie żaden łączony nie gwarantuje,ze bez gry będzie lepszy od Angelo. W sumie teraz tylko napastnik i mercato zamykamy:)

Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2014, 13:16

No to mamy swojego długo oczekiwanego stopera.

http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... alo-201627

Nie wiem kto to jest, nigdy nie słyszałem o tym chłopaku.

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2014, 13:29

Ma 21 lat, gral tylko dla rezerw Granady.

Naprawdę myslisz, że on wchodzi za Ogbonnę? To raczej transfer a'la Paratici, pojdzie na wypozyczenie, czy cos.

Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2014, 13:31

Szikit pisze:Ma 21 lat, gral tylko dla rezerw Granady.

Naprawdę myslisz, że on wchodzi za Ogbonnę? To raczej transfer a'la Paratici, pojdzie na wypozyczenie, czy cos.
Nie, myślałem raczej, że przyjdzie do rotacji. Ale pewnie masz rację, upchną go gdzieś na rok.

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2014, 15:17

Inter i Milan walczą o Alexa Songa, który jest do wyciągnięcia za jakieś 8 mln. I teraz się zdenerwowałem czemu my go nie próbujemy ściągnąć? Barcelonie co prawda stracił na wartości, ale być może u nas by się odrodził, a przecież on może grać jako defensywny pomocnik i jako ŚO, więc jak dla mnie bardzo ciekawa opcja i do tego nie droga.

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
Zablokowany