Mercato (Lato 2015)
- Dybala 4ever
- Juventino
Jeszcze LGDS potwierdza, że chcemy kapitana Benfiki pozyskać za free.Harni10 pisze:Tylko nie rozumiem czemu Benfica miałaby oddać swojego kapitana za darmo, zważywszy że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 2 lataElo Vidal:) pisze:Di Marzio napisał, że liczymy na pozyskanie Luisao za free.![]()
- Osgiliath
- Juventino
Ponoć zaoferowaliśmy interowi 5 mln + Gio za Guarina... widzę, że Marotta chyba pod koniec każdego mercato musi mieć dziwne jazdy... Teraz, kiedy Gio w sparingach pokazuje się całkiem konkretnie i to jeszcze za Guarina co tylko wzmocni ploty o Vidalu.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Źródło? Co do Naszego nowego targetu na środek obrony, to nie rozumiem po co Nam 33 letni gość i to na 3 lata.Osgiliath pisze:Ponoć zaoferowaliśmy interowi 5 mln + Gio za Guarina... widzę, że Marotta chyba pod koniec każdego mercato musi mieć dziwne jazdy... Teraz, kiedy Gio w sparingach pokazuje się całkiem konkretnie i to jeszcze za Guarina co tylko wzmocni ploty o Vidalu.
- Dybala 4ever
- Juventino
Proszę Cię bardzo. I tak ta oferta została odrzucona, wszystko jest tutaj napisane.Smok-u pisze:Źródło? Co do Naszego nowego targetu na środek obrony, to nie rozumiem po co Nam 33 letni gość i to na 3 lata.Osgiliath pisze:Ponoć zaoferowaliśmy interowi 5 mln + Gio za Guarina... widzę, że Marotta chyba pod koniec każdego mercato musi mieć dziwne jazdy... Teraz, kiedy Gio w sparingach pokazuje się całkiem konkretnie i to jeszcze za Guarina co tylko wzmocni ploty o Vidalu.
- PlanetJuve
- Juventino
http://transfery.info/68908,pellegrini- ... zawodnikow
Brać Johna!! Szukamy napastnika, a to jest mega okazja i bardzo dobry, młody gracz. Ależ bym się cieszył gdyby Nasi się Nim zainteresowali.
Tak ode mnie:
https://www.youtube.com/watch?v=LqWMgtXcih4
Brać Johna!! Szukamy napastnika, a to jest mega okazja i bardzo dobry, młody gracz. Ależ bym się cieszył gdyby Nasi się Nim zainteresowali.

Tak ode mnie:
https://www.youtube.com/watch?v=LqWMgtXcih4
- Kucharius1
- Juventino
John prawie dwa lata nie grał w piłkę, a na wypożyczeniu w Stoke nic nie pokazał.
Taarabt grał aż tak słabo w Milanie że nikt go nie chce kupić za te 5-7 mln?
Taarabt grał aż tak słabo w Milanie że nikt go nie chce kupić za te 5-7 mln?
- zahor
- Juventino
:roll:Osgiliath pisze:Teraz, kiedy Gio w sparingach pokazuje się całkiem konkretnie
Osgiliath pisze: i to jeszcze za Guarina co tylko wzmocni ploty o Vidalu.
Sugerujesz ze przy dokonywaniu wielomilionowych transakcji jednym z glownych czynnikow wplywajacych na podejmowana decyzje powinno byc to, jak wplynie ona na ilosc plotek o Vidalu?
Nie wiem jak inni, natomiast Milan zwyczajnie zdaje sie nie miec na niego forsy.Kucharius1 pisze: Taarabt grał aż tak słabo w Milanie że nikt go nie chce kupić za te 5-7 mln?
- Osgiliath
- Juventino
A, że niby Gio źle się prezentuje? Nie mówię, że to poziom messiego...zahor pisze::roll:Osgiliath pisze:Teraz, kiedy Gio w sparingach pokazuje się całkiem konkretnieOsgiliath pisze: i to jeszcze za Guarina co tylko wzmocni ploty o Vidalu.
Sugerujesz ze przy dokonywaniu wielomilionowych transakcji jednym z glownych czynnikow wplywajacych na podejmowana decyzje powinno byc to, jak wplynie ona na ilosc plotek o Vidalu?Nie wiem jak inni, natomiast Milan zwyczajnie zdaje sie nie miec na niego forsy.Kucharius1 pisze: Taarabt grał aż tak słabo w Milanie że nikt go nie chce kupić za te 5-7 mln?
Tak na szybko naszła mnie refleksja odnośnie Freddiego, w końcu po co mielibyśmy jeszcze kogoś ściągać do pomocy.
Czepiasz się bezrefleksyjnie
- zahor
- Juventino
Ja jestem zdania ze nawet gdyby przeciwko polamatorom w gierkach treningowych wygladal jak Messi, to i tak nalezaloby go sprzedac jak tylko znajdzie sie frajer, ktory bedzie gotow wylozyc kase.Osgiliath pisze: A, że niby Gio źle się prezentuje? Nie mówię, że to poziom messiego...
Nie wiem jakie ustawienie ma w glowie Allegri i ilu pomocnikow potrzebuje, ale biorac pod uwage ile w zeszlym roku gral Padoin i jak zajechani byli gracze pierwszej '11' z Vidalem na czele, jestem zdania ze jeden gracz na te pozycje na tyle dobry, zeby nadawal sie do rotacji a zarazem na tyle slaby, zeby mogl kilka meczow z rzedu przesiedziec na lawce, naprawde by sie nam przydal.Osgiliath pisze: Tak na szybko naszła mnie refleksja odnośnie Freddiego, w końcu po co mielibyśmy jeszcze kogoś ściągać do pomocy.
- gucio_juve
- Juventino
Guarin za Vidala? Przecież zimą też staraliśmy się go kupić i nikt o sprzedaży Chilijczyka wtedy nie myślał.
- Wojtek
- Juventino
W 15 mln nie wierzę, ale za 10 mln by go sprzedał od razu, a w jego miejsce niewiele droższy Manolas + ktoś do ataku i będę zadowolony z naszego mercato.Mówi się, że Juventus liczy, że na Ogbonnie zarobi około 15 milionów euro, a zainteresowane są kluby jak Sevilla, Atletico Madryt, Arsenal oraz Tottenham Hotspur. Mówi się też, że Bianconeri zaakceptowali już ofertę Valencii, lecz odrzucił ją sam zawodnik.
- gucio_juve
- Juventino
Najcenniejszy wpis w tym temaciesebatiaen pisze:Zwróccie uwagę na to co się dzieje po odejściu Conte.
Żadnych wzmocnień, jedynie ławki.
Ciągłe poszukiwania wypalonych dziadów, chociażby Luisao.
Ciężko długofalowo patrzeć w przyszłość.