Juventini na wypożyczeniach...
- Don Paolo
- Juventino
up
W jego przypadku lepszy Panathinaikos niż Serie B, więc jestem za.
//
Joelowi Untersee i jego kolegom z Vaduz brakuje jednej bramki do wyeliminowania Ruchu Chorzów
Na razie grają w dziesiątkę, a do końca meczu pozostało około 10 minut.
Aktualny wynik to 0:0
W jego przypadku lepszy Panathinaikos niż Serie B, więc jestem za.
//
Joelowi Untersee i jego kolegom z Vaduz brakuje jednej bramki do wyeliminowania Ruchu Chorzów

Na razie grają w dziesiątkę, a do końca meczu pozostało około 10 minut.
Aktualny wynik to 0:0
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
@Marat87: jakie odbuduje?
przecież tu już chodzi tylko o to by zarobić na nim z 5mln chociaż ;] z Serie B nikt go za tyle nie kupi bo musiałby mieć sezon jak Veratti a z Grecji wystarczy pewnie tylko grać i prosto piłkę kopać

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- PlanetJuve
- Juventino
Boakye strzelił 4 bramki, w pierwszej połowie, w spraringu ( Atalanta wygrała 13:0). Fajnie, że dobrze się wkomponował w nową drużynę.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Berardi zaczyna sezon od bramki w sparingu przeciwko Bologni.
Szkoda ze nie ma go juz z nami..
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- PlanetJuve
- Juventino
W przyszłym sezonie dwa świry na skrzydłach - Coman i BerardiAdrian27th pisze:Berardi zaczyna sezon od bramki w sparingu przeciwko Bologni.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Oby! A po środku Morata i w ten sposób mamy najmłodszy atak na świeciePaweljuve2006 pisze:W przyszłym sezonie dwa świry na skrzydłach - Coman i BerardiAdrian27th pisze:Berardi zaczyna sezon od bramki w sparingu przeciwko Bologni.

- Mateuszello
- Juventino
A PAO Bouya we wtorek odpadło w walce o Ligę Mistrzów. Holender, który przybył do Grecji tydzień przed 1. meczem w IV rundzie, nie był nawet w szerokiej kadrze w obu spotkaniach.
Oby wszedł do Ligi Europejskiej i tam grał.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Don Paolo
- Juventino
Twój scenariusz chyba się ziściMateuszello pisze:A PAO Bouya we wtorek odpadło w walce o Ligę Mistrzów. Holender, który przybył do Grecji tydzień przed 1. meczem w IV rundzie, nie był nawet w szerokiej kadrze w obu spotkaniach.

Ostatnio nawet dostał kilkanaście minut, a jego klub jest jedną nogą w fazie grupowej LE :-D
...i jeszcze Schiavone. Również dla Modeny 8)hara pisze:i Beltrame dla modeny19 pisze:Spinazzola strzela dla Atalanty w Pucharze Włoch
- Mateuszello
- Juventino
W drugiej kolejce Isla zadebiutował w QPR i dostali baty od Tottenhamu. Według whoscored zagrał mizernie. To jest jedyny zawodnik, ktory jest dla zbyteczny,ale możemy jeszcze dostać za niego parę milionów. Jak zacznie ławkować to koniec. Skończymy z nim jak z Zieglerem i Mottą, ktorym skończą sie umowy za rok.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
raczej jak z Melo czy Tiago...Mateuszello pisze:Skończymy z nim jak z Zieglerem i Mottą
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Mateuszello
- Juventino
Faktycznie. Trafniejsze porównanie, choć chyba bardziej irytujące. Wolałbym jednak po 2/3 latach zapomnieć o niechcianym przez nikogo piłkarzu, z którego jest gówniany zysk niż wypożyczać go z roku na rok, żeby... i tak na końcu gówno za niego dostaćMaly pisze:raczej jak z Melo czy Tiago...Mateuszello pisze:Skończymy z nim jak z Zieglerem i Mottą

TU skrót i bramka po siedmiu minutach wchodzącego w 74 min Spinazzoli(Atalanta) w CI przeciwko Pisie. 14 minut wcześniej pojawił się Boakye(współwłasność).
TU skrót Palermo vs Modena(Schiavone, Beltrame(współwłasnosc z Sampdorią) i Pinsoglio), gdzie pierwszy asystuje na 0:1 i zdobywa gola na 0:3, a drugi dokłada trafienie na 0:2. Trzeci całe spotkanie w bramce(ciekawe czy tylko w pucharach pogra)
TU Sampdoria strzelającego na 2:0 Gabbiadiniego(współwłasność), który doznał jakiegoś urazu w 41. min. i został zmieniony(nie wiem ile przerwy, oby nic poważnego) vs Como(19-letni Curti 90 minut ławki)
Do odnotowania jest:
- występ Lealiego i brak Magnussona nawet na ławce(obaj Cesena) przeciwko Casertanie(1:0),
- cały mecz Ruganiego w Empoli(3:0),
- pierwsza połowa Sturaro(Genoa) z Lanciano, gdzie są Branescu i Thiam(obaj na współwłasności), ale tylko ten drugi był na murawie przez 80 min. 1:0 dla Sturaro,
- W Spezi Nochi miał zastąpić Leliego, ale w pucharze na ławce. Za to w tym spotkaniu w Perugii przez 82 minut grał Goldaniga i pomógł wygrać 2:1,
- cały mecz dwójki z Pescary: w bramce Fiorillo(współwłasnosc z Sampdorią) oraz Appelt, którzy pokonali Chievo 1:0.
- 80 minut Berardiego(współwłasność) i zwycięstwo 4:1 przeciwko Cittadelli.
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero