JuveTour '14 Sparing (06.08.2014): Indonesia XI 1-8 JUVENTUS
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Piłkę zagrywał obrońca AllStars.Tobor pisze:Pogba podanie a'la Pirlo przez pół boiska na pole karne do Claudio, ten zgranie główką i LL pakuje do bramy
Na razie nie widać nic nowego. Jak zwykle większość akcji prawą flanką gdzie Rysiek dobrze obsługuje LL.
Wydawało mi się, czy Evra opuścił ławkę rezerwowych?

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Tobor
- Juventino
Okej, może być i tak, niestety mam taką transmisję, że dopóki nie zbliżą widoku na twarz zawodnika to nie potrafię rozpoznać kto, nie mówiąc o zamieszaniach pod bramkami.jackop pisze:Piłkę zagrywał obrońca AllStars.Tobor pisze:Pogba podanie a'la Pirlo przez pół boiska na pole karne do Claudio, ten zgranie główką i LL pakuje do bramy
Na razie nie widać nic nowego. Jak zwykle większość akcji prawą flanką gdzie Rysiek dobrze obsługuje LL.
Wydawało mi się, czy Evra opuścił ławkę rezerwowych?
No gracze z Indonezji, z całym szacunkiem dla nich, ale poziomem nie grzeszą. Chciałbym na drugą połowę zmiany połowy składu, a najlepiej ustawienia
- Tomek1900
- Juventino
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Z przodu wszystko fajnie (nawet Giovinco miał przebłyski), no ale obrona...
Bonucci podaje niecelnie jak za najlepszych lat. Ogbonna gubi krycie, przegrywa 1 na 1 i tylko dobra asekuracja Asy tuszuje jego niesamowite braki. Najmniej zastrzeżeń mam do Caceresa.
Bonucci podaje niecelnie jak za najlepszych lat. Ogbonna gubi krycie, przegrywa 1 na 1 i tylko dobra asekuracja Asy tuszuje jego niesamowite braki. Najmniej zastrzeżeń mam do Caceresa.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- kowalski
- Juventino
Witam, jak narazie to tu zadnych zmian w schematach itp nie widze... graja to samo co juz kazdy widzial i do czego sie przyzwyczail... 0 zaskoczenia czymkolwiek poki co ;] a niby zmian w grze potrzeba tak? pozdro
- pumex
- Juventino
Mówcie co chcecie, ale ogólnie gra naszych w pierwszej połownie mnie nie ukontentowała, choć wynik jest naprawdę przyjemny. Dalej gramy w wolnym, jednostajnym tempie. Dalej wiele z tych podań, które w zamiarze mają coś zainicjować, jest jakościowo na poziomie sprzed epoki. W zasadzie jedyną naszą bronią na zdobycie przestrzeni i wykreowanie okazji podbramkowej są balony a'la Pirlo za plecy wrogich obrońców. W dalszym ciągu wymagam czegoś więcej, czegoś nawiązującego do współczesnej piłki.
PS. Stan murawy jest jakimś nieporozumieniem. Od początku II połowy liczę na grę 4-ką w obronie.
PS. Stan murawy jest jakimś nieporozumieniem. Od początku II połowy liczę na grę 4-ką w obronie.

- Gandalf8
- Juventino
Taki sobie trening, chociaż na początku rywale zaskoczyli strzelając gola po rzucie rożnym. Brawa dla Llorente za hat-tricka
.
W drugiej połowie liczę, że zobaczę nowych graczy Juve: Evrę, Pereyrę, Comana a oprócz nich także Teveza i przynajmniej tyle samo goli w wykonaniu Bianconerich co w pierwszej połowie.

W drugiej połowie liczę, że zobaczę nowych graczy Juve: Evrę, Pereyrę, Comana a oprócz nich także Teveza i przynajmniej tyle samo goli w wykonaniu Bianconerich co w pierwszej połowie.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Kubba
- Juventino
Mimo, że to mecz towarzyski, z dość orientalnym przeciwnikiem... to i tak gra 3-5-2 wygląda tak samo jak w dwóch ostatnich sezonach. Podanie do Pirlo albo do Ryśka... i dopiero piłka na atak. Mam nadzieje, że Massa ogarnie i zacznie kombinować z ustawieniem, bo jak nie teraz to kiedy?
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Przecież to jest głowny powód dla ktorego tak wyglada ta gra.pumex pisze: PS. Stan murawy jest jakimś nieporozumieniem. Od początku II połowy liczę na grę 4-ką w obronie.
I tak ze sie udało na tym kartoflisku strzelić 5 bramek to jest cud.
Skoro piłka odskakuje nawet PIRLO, to znaczy że to jest koszmar.
Sama piłka odbija sie jak jakas plazówka. Biedronkowa jakas.
http://skysportvlive.blogspot.ro/p/ch.html - Sky, dla tych nieuzywajacych Sopcasta.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Gandalf8
- Juventino
Racja, Allegri niby mówił, że sezon będzie zaczynał z 3-5-2 a 4-3-2-1 ma być w rezerwie i przechodzenie do tego ustawienia ma być płynne i nie będzie to na zasadzie od razu całkowitego zerwania z taktyką stosowaną przez Conte, ale jednak to 4-3-2-1 pasowałoby przetestować a dziś jest do tego idealna okazja.Kubba pisze:Mimo, że to mecz towarzyski, z dość orientalnym przeciwnikiem... to i tak gra 3-5-2 wygląda tak samo jak w dwóch ostatnich sezonach. Podanie do Pirlo albo do Ryśka... i dopiero piłka na atak. Mam nadzieje, że Massa ogarnie i zacznie kombinować z ustawieniem, bo jak nie teraz to kiedy?
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,