Mercato (Lato 2015)
- Kruczenzo
- Juventino
naros pisze:Ile razy można wałkować ten temat. Wszyscy u nas chcieli Berardiego już od tego sezonu ale sam zainteresowany zdecydował że najlepiej dla niego będzie jeśli kolejny sezon spędzi ponownie w Sassuolo a w następnym kiedy nabędzie jeszcze więcej doświadczenia zawita do Turynu. To była jego decyzja.Ardjan pisze: w mojej opinii zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem byłoby sprowadzenie od razu Berardiego a nie jakieś cackanie się z Sassuolo. Gość ma taki potencjał, a my go zostawiamy na piłkarskim zadupiu....
Tak szczerze, co Berardiemu da nastepny rok w Sassuolo? Ze cała taktyka będzie polegała, zagraj do Berardiego może znowu strzeli 4 bramki? Oczekuje sensownej odpowiedzi.
Obstawiam, że to było tak: Antkowi jak to Antkowi Berardi się nie podobał bo coś tam, coś trzeba było zrobić to przedłużyli współwłasność na przeciętnych warunkach, Antek się zmył i było po ptokach. Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że Allegri nie stawiał by na gościa, który go wylał z Milanu :lol:
- wloski
- Juventino
Nie chcę nic mówić, ale to zdjęcie może tyle samo oznaczać, że całej trójki w Turynie nie będzie w zbliżającym się sezonieMehehehe pisze:
Nie mam wątpliwości, Vidal zostanie na 100%.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
D'amico stwierdza ze Vidal napewno odejdzie.
Wiarygodny ten czlowiek?;>
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie wydaje się mu.Arbuzini pisze:Może Ci się wydawać. Obiektyw szerokokątny blisko twarzy i różne fajne zjawiska zachodzą

- Don Paolo
- Juventino
Kod: Zaznacz cały
Włoskie Napoli jest blisko pozyskania Marouane'a Fellainiego.
Wrzucam ten news do tego tematu z wiadomych powodów :roll:
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie.Adrian27th pisze:D'amico stwierdza ze Vidal napewno odejdzie.
Inni uważają, że angielskie media są wiarygodne i trzeba im ufać.

- Don Paolo
- Juventino
Łonet twierdzi, że jesteśmy jednym z 30 klubów zainteresowanych tym gówniarzem:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/in ... arda/8bz9z
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/in ... arda/8bz9z
- Kamex22
- Juventino
Właśnie goal.com wrzucił na swojego fejsa, że nasz Arturo przeszedł testy medyczne dla Manchesteru będąc jeszcze w Chile. W kolejnym zdaniu twierdzą, że teraz jeszcze tylko kluby muszą się dogadać.
Sounds legit
Sounds legit

- Karowiew
- Juventino
Nie wiem, czy było. Fausto Rossi przeszedł do hiszpańskiej Cordoby na zasadzie wypożyczenia z opcją wykupu po trzech sezonach: http://www.cordobacf.com/-/fausto-rossi ... cordoba-cf
Cieszy że przedsezonowa kadra się nieco uszczupliła, chociaż liczyłem na to, iż Rossi pogra gdzieś w Serie A.
Cieszy że przedsezonowa kadra się nieco uszczupliła, chociaż liczyłem na to, iż Rossi pogra gdzieś w Serie A.
"(…) mówmy o przykrych rzeczach, ale… eee… musi… przejście na emeryturę musi być na tyle późne, że oczekiwany przeciętny oczywiście, oczekiwana przeciętna długość życia nie była bardzo długa" - Jacek Rostowski
- pumex
- Juventino
Oj nie, to chyba inaczej ma wyglądaćKarowiew pisze:Nie wiem, czy było. Fausto Rossi przeszedł do hiszpańskiej Cordoby na zasadzie wypożyczenia z opcją wykupu po trzech sezonach: http://www.cordobacf.com/-/fausto-rossi ... cordoba-cf

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
A co Cie dziwi ? Marotta zawsze da się wydymać dlatego każdy żeruje na Juve...Juve to wypożyczalnia bez ryzyka, zawsze jest zobligowane do wykupienia balastu a samo nie może się go pozbyć...myślałem, że sytuacja z Melo czegoś łysego nauczyła bo Turasy doiły Marottę niemiłosiernie...teraz ten nie może pozbyć się niepotrzebnego szrotu w postaci Motty i kuczera, którzy jak boomerang zawsze ostatecznie wracaja do Juve...pozbyliśmy się Peluso a w nagrodę mamy Mottę i deczelje ! 
To ja już wolałbym Peluso...
A na marginesie - mercato jednak beznadziejne, mamy już sierpień a nie ma nikogo kto de facto byłby wzmocnieniem drużyny...zespół na walkę o scudetto i nic poza tym !

To ja już wolałbym Peluso...
A na marginesie - mercato jednak beznadziejne, mamy już sierpień a nie ma nikogo kto de facto byłby wzmocnieniem drużyny...zespół na walkę o scudetto i nic poza tym !

- Karowiew
- Juventino
Masz rację Pumexie. :-D Z ciekawości zajrzałem na stronę gianlucadimarzio.com i tam znalazłem coś takiego:
http://gianlucadimarzio.com/en/calciome ... h-details/Fausto Rossi will keep playing in Spain: Cordoba have announced the acquisition of the Juventus midfielder. Here’s the details: Rossi joins on a season-long loan, but Cordoba will an option to buy him until 2018. Fausto Rossi returns to La Liga.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2014, 09:22 przez Karowiew, łącznie zmieniany 2 razy.
"(…) mówmy o przykrych rzeczach, ale… eee… musi… przejście na emeryturę musi być na tyle późne, że oczekiwany przeciętny oczywiście, oczekiwana przeciętna długość życia nie była bardzo długa" - Jacek Rostowski
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Sytuacja jest prosta: Rossi to piłkarz na poziomie hiszpańskich czereśniaków, ale hiszpańskie czereśniaki mają to do siebie, że nie mają kompletnie kasy i dlatego chłopak jest wypożyczany. Cordoba też go nie wykupi, chyba że ta kwota to 100 tysięcy euro.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Lepsze to dla niego i dla nas, bo i tak nikt inny niz hiszpanskie czeresniaki by go nie zechciał. Pensje płacą, nas odciązaja.Ouh_yeah pisze:Sytuacja jest prosta: Rossi to piłkarz na poziomie hiszpańskich czereśniaków, ale hiszpańskie czereśniaki mają to do siebie, że nie mają kompletnie kasy i dlatego chłopak jest wypożyczany. Cordoba też go nie wykupi, chyba że ta kwota to 100 tysięcy euro.
Niech tam jest i mu sie wiedzie,a moze po kolejnym dobrym sezonie czapnie go jakis Hiszpanski średniak typu Bilbao i zapłaca ze dwie banki.
Czy Vidal już trenuje?
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Spadino
- Juventino
Jeśli po słowach Beppe i Allegriego Vidal odejdzie, to będzie to jak policzek wymierzony w twarz każdego kibica Juve...
Cholera. Całe nasze mercato jak na razie wygląda dość kiepsko, a może być nawet i gorzej, ale wierzę, że koniec końców wyjdziemy sportowo na +.
Cholera. Całe nasze mercato jak na razie wygląda dość kiepsko, a może być nawet i gorzej, ale wierzę, że koniec końców wyjdziemy sportowo na +.
JUVE PER SEMPRE!