Mercato (Lato 2015)
- AVE JUVE!!!
- Juventino
Moggi zapchal sobie nozdrza kolumbijskim specyfikiem i bredzilHypeman pisze:Co z tym tajemniczym Kolumbijczykiem dogadanym z Juve? XD

- Mateuszello
- Juventino
Jeszcze pisząc swojego posta zerknąłem na stronę Juve/Panathinaikosu i ostatni news była z 24.07.Don Paolo pisze:Dosłownie godzinę temu został oficjalnie wypożyczony do Panathinaikosu:Mateuszello pisze:Ten Bouy 24 lipca miał być już w Grecji. Temat upadł, czy najpierw trzeba mu przedłużyć umowę, żeby po wypożyczeniu nie został wolnym zawodnikiem?
http://www.pao.gr/en/news/?itemid=35a7f ... 5f58d8df87
Myślałem, że Holender ma z nami kontrakt do 2015. Możliwe jest w obliczu tego wypożyczania, że nie przedłużył? Jak tak to do kiedy?
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- gucio_juve
- Juventino
Mam nadzieję, że Allegri 50x dobrze się zastanowił i sam rozmawiał z Vidalem na temat jego transferu. Nie jest chyba takim idiotą, żeby mówić o pozostaniu w drużynie, a za kilka dni ten przejdzie do Man U. Nie w obecnej sytuacji panującej na JS.
- zahor
- Juventino
gucio_juve pisze:Mam nadzieję, że Allegri 50x dobrze się zastanowił i sam rozmawiał z Vidalem na temat jego transferu. Nie jest chyba takim idiotą, żeby mówić o pozostaniu w drużynie, a za kilka dni ten przejdzie do Man U. Nie w obecnej sytuacji panującej na JS.

Chciałem właśnie o tym napisać. Pokerowa zagrywka, która albo mnie uspokoi (jeżeli Allegri był w stanie przekonać Vidala, to chyba znaczy że ma jakąś w miarę poważną wizję), albo ostatecznie dobije (wszystko się sypie, a trener okazuje się być skrajnym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>).
Co zaś się tyczy Ronaldinho, wydaje mi się że fajnie byłoby pozyskać jakiegoś piłkarza, który podniósłby wartość marketingową Juventusu, bo pod tym względem Stara Dama ma jeszcze dość sporo do poprawienia. Nie wiem czy akurat Brazylijczyk byłby dobrym wyborem, ale myślę że warto pomyśleć o zrobieniu chociaż jednego ruchu transferowego w tę stronę. Niezależnie od zakupów piłkarzy podnoszących wartość sportową drużyny, rzecz jasna. Na takich, którzy jednocześnie są bardzo medialni i bardzo dobrzy niestety nas nie stać.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Niby w jego sytuacji byłoby to głupie posunięcie, gdyby nie będąc pewnym, mówił o zostaniu Vidala w Juve. Ale jak to przeczytałem, to od razu staneła mi przed oczami scena z mercato gdy Milan sprzedawał Silve i Ibre, a Allegri na konferencji mówił " Zostaje też Silva, ależ prezent od prezydenta!". Kibice do dziś mają z tego beke :rotfl:
- zahor
- Juventino
No i osoba mająca chociaż trochę rozumu wyciągnęła by z tej sytuacji wnioski. Kłamstwo ma krótkie nogi i chociaż czasami się opłaca, to w tej konkretnej sytuacji Allegri niczego konkretnego zyskać nie mógł, natomiast stracić szacunek i powagę już tak, skoro do dzisiaj się z niego śmieją. A jeżeli Maksia niczego to nie nauczyło i dalej chlapie jęzorem bez namysłu, to oznacza że jest, że tak nawiążę do mądrości Adriana27th, Balotellim wśród trenerów - czyli skończonym kretynem, który nigdy nie zmądrzeje i nie należy się łudzić że może być inaczej. A wówczas możemy sobie co najwyżej sami współczuć.Marat87 pisze:Niby w jego sytuacji byłoby to głupie posunięcie, gdyby nie będąc pewnym, mówił o zostaniu Vidala w Juve. Ale jak to przeczytałem, to od razu staneła mi przed oczami scena z mercato gdy Milan sprzedawał Silve i Ibre, a Allegri na konferencji mówił " Zostaje też Silva, ależ prezent od prezydenta!". Kibice do dziś mają z tego beke :rotfl:
Oho, ktoś tu sieje defetyzmewerthon pisze:Wcale nie wierzę w te słowa Marotty i Allegriego. Przypomina mi się trochę sytuacja w Diego, wiadomo, że to była inna bajka, ale władze Juve zachowywały się przed tym transferem podobnie.

Ehh, przez moment miałem nadzieję że jesteś gimbo-trollem, który niepotrzebnie sieje zamęt, ale widzę że niestety nie. Postawiłbym jakąś grubszą forsę na MU żeby w razie transferu mieć coś na pocieszenie, ale znając moje szczęście okaże się pewnie, że w ostatniej chwili do gry włączy się Real czy inny Liverpool i obudzę się z obiema rękoma w nocniku.cerb pisze: Link.. bardzo prosze:)
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2014, 21:45 przez zahor, łącznie zmieniany 2 razy.
- cerb
- Juventino
Link.. bardzo prosze:)zahor pisze: Tutaj natomiast, jezeli wierzyc doniesieniom cerba (jakis link?), mamy do czynienia z sytuacja, w ktorej dostepne sa obie opcje a zatem bukmacherowi nie oplaca sie ustalac kursu skrajnie odstajacego od rzeczywistosci. Czyli sa powody zeby sie niepokoic.
daje tylko z Unibeta bo w Polsce to go prawie wszyscy znają.. ale są jeszcze inne (gł. brytyjskie)
https://pl.unibet.com/betting#/searchresult/vidal
Ps. Jak ma ktoś konto na Unibecie to stawiać aby Vidal został, zwłaszcza po informacji od Allegriego:)
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Tak sugerujcie się stroną z zakładami sportowymi, pewnie oni siedzą z działaczami sportowymi United czy Juve i wiedzą co będzie. Zapewne podchwycili info z LGdS i próbują na tym zarobić, niektórzy podają już,że Vidal w Unted i wielu ludzi się może na to naciąć, a kurs nie duży i w razie czego bukchmacher dużo nie traci a może zyskać naprawdę dużo:)
- zahor
- Juventino
:naughty:AdiJuve pisze:Tak sugerujcie się stroną z zakładami sportowymi, pewnie oni siedzą z działaczami sportowymi United czy Juve i wiedzą co będzie. Zapewne podchwycili info z LGdS i próbują na tym zarobić, niektórzy podają już,że Vidal w Unted i wielu ludzi się może na to naciąć, a kurs nie duży i w razie czego bukchmacher dużo nie traci a może zyskać naprawdę dużo:)
Czytałeś mojego posta na poprzedniej stronie albo kliknąłeś w tego linka? Nie jest problemem to, że bukmacher oferuje kurs 1,4 na to, że Vidal trafi do Man Utd - bo to akurat może sobie robić bezkarnie, o czym pisałem. Problemem jest to, że istnieje możliwość obstawienia że Arturo pozostanie w Turynie i kurs wynosi aż 2,5. Dalej uważasz że to zwykła plota LGDS? Gdyby przy okazji każdej rewelacji transferowej opisywanej przez włoską prasę była możliwość obstawienia, że taka transakcja nie dojdzie do skutku po takim kursie, to byłbym w chwili obecnej miliarderem, zakładając że zdążyłbym się obłowić zanim wszystkie firmy bukmacherskie by zbankrutowały.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Tylko pomyśl logicznie od strony bukmachera.Ludzie są po prosto głupi i jak jeden z drugim-zobaczy tytuł na jakiś stronie sprawdzi i na 2 kolejnych będzie,że Menchester złożył taką i taką ofertę za Vidala i w niektórych pisze,ze Juventus ją zaakceptował to wielu to postawi dlatego bukmacher zmniejsza kurs żeby się przed tym zabezpieczyć, bo np. przy kursie 2 ludzie by nie stawiali bo wiekszość myśli,że za duży itd. a kurs 1.4 prawie pewniak, taki kurs to małe ryzyko dla bukmachera w porównaniu z zyskiem jakie może im przynieść fakt,że Vidal nie odejdzie do United. Gra kursami to jeden ze sposobów zarabiania pieniędzy przez bukmacherów:) Po prostu opierają się na doniesieniach medialnych i jak wcześniej napisałem dają taki kurs bo gazety to rozdmuchują i ludzie stawiają, a amatorzy postawią taki kurs, a większość graczy to amatorzy szukający szybkiego pewnego zysku, jeszcze wielu połączy to z kolejnym małym kursem co automatycznie zmniejsza szansezahor pisze::naughty:AdiJuve pisze:Tak sugerujcie się stroną z zakładami sportowymi, pewnie oni siedzą z działaczami sportowymi United czy Juve i wiedzą co będzie. Zapewne podchwycili info z LGdS i próbują na tym zarobić, niektórzy podają już,że Vidal w Unted i wielu ludzi się może na to naciąć, a kurs nie duży i w razie czego bukchmacher dużo nie traci a może zyskać naprawdę dużo:)
Czytałeś mojego posta na poprzedniej stronie albo kliknąłeś w tego linka? Nie jest problemem to, że bukmacher oferuje kurs 1,4 na to, że Vidal trafi do Man Utd - bo to akurat może sobie robić bezkarnie, o czym pisałem. Problemem jest to, że istnieje możliwość obstawienia że Arturo pozostanie w Turynie i kurs wynosi aż 2,5. Dalej uważasz że to zwykła plota LGDS? Gdyby przy okazji każdej rewelacji transferowej opisywanej przez włoską prasę była możliwość obstawienia, że taka transakcja nie dojdzie do skutku po takim kursie, to byłbym w chwili obecnej miliarderem, zakładając że zdążyłbym się obłowić zanim wszystkie firmy bukmacherskie by zbankrutowały.

Bo chyba nie sugerujesz,że ktoś z bukmacherki siedzi blisko Marotty czy United i ma info z pierwszej ręki:)