Pre-season sparing (30.07.2014): Cesena 0-0 JUVENTUS
- pumex
- Juventino

Pre-season sparing: Cesena - JUVENTUS
Czas:
30.07.2014 (środa), godzina 20:45
Miejsce:
Cesena - Stadio Dino Manuzzi (23 800)
O przeciwniku:
Rok założenia: 1940
Barwy: Czarno-białe
Przydomek: Koniki Morskie
Prezes: Giorgio Lugaresi
Dyrektor generalny: Gabriele Valentini
Dyrektor sportowy: Rino Foschi
Menedżer: Pierpaolo Bisoli
Oficjalna strona A.C. Cesena
Forma w SerieB w sezonie 13/14:
Miejsce w tabeli: 4 (awans do SerieA po barażach)
Zwycięstw: 17
Remisów: 15
Przegranych: 10
HISTORIA SPOTKAŃ Z CESENĄ
mecz na żywo w TV:
Sky Calcio 1
Sky Go
Sport 1
Supercalcio 1
mecz w Internecie:
Kilknij, żeby dowiedzieć się więcej o transmisjach przez internet! (szczegóły, linki do spotkań, porady)
Zobacz także: INFORMACJE O PRE-SEASONIE 2014/2015
Kibice w wielu miastach Polski spotykają się by razem oglądać ten mecz.
Dlatego zrób to i Ty, kliknij aby zajrzeć na forum, do pokoju KIBICE
Wszelkie błędy proszę kierować na PW - na pewno wprowadzę poprawki.

- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
oo, czyli bedzie szansa zeby sobie pooglądac, fakt ze raczej rezerwowym skladem zagrmy ale cza zobaczyc w akcji Roberto, Comana i resztę.
pumex, zbaczając z tematu, Allegri jest naszym trenerem i bez względu na jego przeszlośc bede trzymal kciuki za jego sukces, bo jestem fanem Juventusu, takze obrazek z jego przekreśloną twarzą jest nie na miejscu, noo ale róbta co chceta
pumex, zbaczając z tematu, Allegri jest naszym trenerem i bez względu na jego przeszlośc bede trzymal kciuki za jego sukces, bo jestem fanem Juventusu, takze obrazek z jego przekreśloną twarzą jest nie na miejscu, noo ale róbta co chceta
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- squinter
- Juventino
no juz bez przesady...ozi(Forza_Juve) pisze:
sparing z Cesena, who cares
- Mateuszello
- Juventino
Nic, wrócił z wypożyczenia z kontuzją. Zabiorą mu numer?Robaku pisze:Coman bierze numer 11. hie hie hie, wiec co sie dzieje z DeCeglie?
Powołani na jutro:
Bramkarze: Audero, Rubinho, Storari.
Obrońcy: Bonucci, Caceres, Chiellini, Lichtsteiner, Motta, Ogbonna, Sorensen.
Pomocnicy: Asamoah, Isla, Marchisio, Marrone, Padoin, Pepe, Pereyra, Pirlo, Spinazzola, Vitale.
Napastnicy: Buenacasa, Coman, Donis, Giovinco, Llorente.
A dlaczego nie ma Vidala, Buffona i Zieglera?
Buffon wrócił razem z resztą. Nawet widać go było na treningach na kanale Juve na YouTube'ie. Pewnie jakaś kontuzja. Oby tylko drobny uraz.AdiJuve pisze:(...)ale Buffon chyba co roku wraca później od reszty z tego co pamiętam.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2014, 19:59 przez Mateuszello, łącznie zmieniany 1 raz.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Pewnie Tevez dołączy bo jednak nie leci do Argentyny.
Vidal pewnie jeszcze nie w 100% gotowy do gry, ale Buffon chyba co roku wraca później od reszty z tego co pamiętam. A co do Zieglera to nie mam pojęcia.
Vidal pewnie jeszcze nie w 100% gotowy do gry, ale Buffon chyba co roku wraca później od reszty z tego co pamiętam. A co do Zieglera to nie mam pojęcia.
- Ein
- Juventino
No czyli nie powołali Buffona i tych, którzy grali o więcej niż wyjście z grupy 

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Mateuszello
- Juventino
Czyli zaczniemy 3-5-2, co nie jest dziwne skoro nie mamy żadnego lewego obrońcy, a w ataku jest tylko Giovinco i Llorente. Się dobrali, duży i mały 8) Ktos na forum pisał, że najniższy napastnik(zawodnik) ligi oraz najwyższy.
______________Storari
______Sorensen Bonucci Chiellini
Lichtsteiner Padoin Pirlo Pereyra Motta
__________Giovinco Llorente
Na zmianę formacji podczas tego meczu bym nie liczył.
Jak są nieograniczone zmiany to zapewne w przerwie zostanie wymieniona cała obrona i zobaczymy Comana. Ewentualnie cała jedenastka i coś tam lizną najmłodsi.
Isla zmienił numer(#33, raczej tymczasowo, dostał Vitale) na dwójkę. Myślałem, że dostanie ją Evra, a Coman rzeczywiście zabrał 11-kę DJowi
Motta, Sorensen, Marrone jak ostatnio, odpowiednio: 16, 43, 39.
Jeśli czytają to jacyś admini mogą zedytować tematy w dziale Drużyna/Piłkarz
______________Storari
______Sorensen Bonucci Chiellini
Lichtsteiner Padoin Pirlo Pereyra Motta
__________Giovinco Llorente
Na zmianę formacji podczas tego meczu bym nie liczył.
Jak są nieograniczone zmiany to zapewne w przerwie zostanie wymieniona cała obrona i zobaczymy Comana. Ewentualnie cała jedenastka i coś tam lizną najmłodsi.
Isla zmienił numer(#33, raczej tymczasowo, dostał Vitale) na dwójkę. Myślałem, że dostanie ją Evra, a Coman rzeczywiście zabrał 11-kę DJowi
Motta, Sorensen, Marrone jak ostatnio, odpowiednio: 16, 43, 39.
Jeśli czytają to jacyś admini mogą zedytować tematy w dziale Drużyna/Piłkarz
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- pumex
- Juventino
Przecież ja również trzymam za niego kciuki, życzę mu jak najlepiej, ale zwyczajnie nie akceptuję takiego wyboru szkoleniowca przez zarząd, stąd właśnie owa sygnaturka. Jednak jeśli faktycznie razi ona po oczach, zastanowię się nad zmianą.ozi(Forza_Juve) pisze:pumex, zbaczając z tematu, Allegri jest naszym trenerem i bez względu na jego przeszlośc bede trzymal kciuki za jego sukces, bo jestem fanem Juventusu, takze obrazek z jego przekreśloną twarzą jest nie na miejscu, noo ale róbta co chceta
Skład jest już podany, ale jeszcze przedstawienie graficzne:

Najbardziej ciekawi mnie postawa Lealiego i Comana. Mam nadzieję, że Francuz dostanie sporą liczbę minut na zaprezentowanie się.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Motta na lewej? kto wie, może to jest właśnie jego pozycja tylko nikt na to nigdy nie wpadł przed Allegrim... może to będzie nasz top transfer w to okienko a Motta będzie schodził do środka niczym Robben 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Nie wiem po co Giovinco, skoro juz wszyscy wiemy jaki z niego słabiak.
Do 30 roku zycia bedzie sobie robił nadzieje ze mu wyjdzie..
Ciesze sie ze Leali w koncu zagra w Serie A. Moze sie okaze talentem jaki w nim widzielismy.
Do 30 roku zycia bedzie sobie robił nadzieje ze mu wyjdzie..
Ciesze sie ze Leali w koncu zagra w Serie A. Moze sie okaze talentem jaki w nim widzielismy.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- lichy696
- Juventino
pokazuje jakaś stacja na platformie nc+ lub CF ?ozi(Forza_Juve) pisze:oo, czyli bedzie szansa zeby sobie pooglądac, fakt ze raczej rezerwowym skladem zagrmy ale cza zobaczyc w akcji Roberto, Comana i resztę.
Mam jedną ************ schizofrenię...