Wszystko o SSC Napoli
- annihilator1988
- Juventino

- koki90
- Juventino

Podobno Napoli rezygnuje z Reiny, a Liverpool czyha na Valdesa. Benitez twierdzi, że nie są w stanie płacić Reinie jego pensji. Ciekawe czy rzeczywiście go kimś zastąpią i jak ewentualnie rozwiąże się sprawa samego Pepe. Nie wiem jakie żądania płacowe mają obie strony, ale jeśli w Liverpoolu miałoby się zrobić tłoczno to nie zdziwię się jak Reina nieco obniży swoje żądania finansowe.
- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
a to nie Reina zrezygnował z Napoli? i to jakoś już w sierpniu zeszłego roku?koki90 pisze:Podobno Napoli rezygnuje z Reiny
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Antek666
- Juventino

Nie rozumiem. Liverpool który ma Mignoleta czyha na Valdesa?koki90 pisze:Podobno Napoli rezygnuje z Reiny, a Liverpool czyha na Valdesa. Benitez twierdzi, że nie są w stanie płacić Reinie jego pensji. Ciekawe czy rzeczywiście go kimś zastąpią i jak ewentualnie rozwiąże się sprawa samego Pepe. Nie wiem jakie żądania płacowe mają obie strony, ale jeśli w Liverpoolu miałoby się zrobić tłoczno to nie zdziwię się jak Reina nieco obniży swoje żądania finansowe.
Chyba potrafię zrozumieć Napoli w sprawie Reiny. Mają przecież w składzie kilku świetnych piłkarzy i to w każdej formacji, takich którzy niezłe pensje kasują. Pewnie dlatego ciężko im wysupłać kolejne kilka baniek pensji dla glkipera
- pumex
- Juventino

Ponoć Napoli może całą najbliższą edycję LM grać nie na swoim stadionie. Jakiś czas temu Stadio San Paolo (jak ktoś woli - Wysypisko Świętego Pawła) wizytowali jacyś kontrolerzy UEFA i dziś okazało się, iż wydali opinię negatywną. Najpewniej Azzurri mecze eliminacji LM rozegrają w Palermo, a co dalej, to się okaże. Jeśli szybko poczynią jakieś prace modernizacyjne, być może spotkania grupowe rozegrają u siebie.
Bardzo dobrze, że ich UEFA ciśnie o stadion. Nie mówię tego z niechęci do Napoli, tylko ze względu na luzackie podejście Włochów względem infrastruktury. Może coś ich ta sytuacja nauczy - zarówno klub, jak i miasto, którym grozi utrata wpływów z dnia meczowego Champions League.
Bardzo dobrze, że ich UEFA ciśnie o stadion. Nie mówię tego z niechęci do Napoli, tylko ze względu na luzackie podejście Włochów względem infrastruktury. Może coś ich ta sytuacja nauczy - zarówno klub, jak i miasto, którym grozi utrata wpływów z dnia meczowego Champions League.

-
KKasia
- Juventino

Czytałam, że Napoli chce pozyskać Javiera Mascherano. Ciekawe czy te onfo się potwierdzi, czy dziennikarze trochę za dużo myślą. Dopiero co chyba przedłużył swój kontrakt.
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2015, 17:54 przez KKasia, łącznie zmieniany 2 razy.
- rad
- Juventino

Po Mundialu jego wartość (nie tylko wymierna, ale i piłkarska) znacznie wzrosła i mam nadzieję, że do transferu do Napoli nie dojdzie (gdyż byłoby to bardzo solidne wzmocnienie przeciwnika) .KKasia pisze:Czytałam, że Napoli chce pozyskać Javiera Mascherano. Ciekawe czy te onfo się potwierdzi, czy dziennikarze trochę za dużo myślą. Dopiero co chyba przedłużył swój kontrakt.
Wspominają też coś o Kramerze.
- pumex
- Juventino

-
Don Paolo
- Juventino

Decyzja o sprzedaży Behramiego mnie też zdziwiła. Bardzo możliwe więc, że ADL przygotowuje grunt pod transfer Fellainiego.
Behrami przychodzi w miejsce Tomasa Rincona, który tymczasem... związał się z Genoą
edit:
Teraz czytam, że coś dzieje się w temacie Lassany Diarry, który bardzo chciałby przenieść się z Lokomotivu Moskwa właśnie do Neapolu.
Behrami przychodzi w miejsce Tomasa Rincona, który tymczasem... związał się z Genoą
edit:
Teraz czytam, że coś dzieje się w temacie Lassany Diarry, który bardzo chciałby przenieść się z Lokomotivu Moskwa właśnie do Neapolu.
- pablo1503
- Juventino