Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 22 lipca 2014, 09:48

Boze, co za panika.

Chłopak skrecił kolano, nie zerwał/naderwał wiązadeł co by go mogo wykluczać. Za 20 dni zacznie juz trenować, a po 30 bedzie grać.

To 22 latek na miłość boską. Ja ze skrecenia kolana bedac amatorem bez specjalistów leczyłem sie w 3-4 tygodnie, wiec nie siejcie fermentu.

Ciekawe ilu jeszcze dostaniemy zawodników.. 2-3?

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Rottweill

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 24 razy
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 22 lipca 2014, 09:57

Kolano kolanu nierówne. Fakt jest taki, że to najbardziej skomplikowany staw (po barkowym, ale on dla piłkarzy aż tak ważny nie jest) i jego urazy są dla piłkarzy praktycznie najgorszym złem. Głupie skręcenie może po zbyt szybkim powrocie przekształcić się w coś znacznie gorszego; niby będzie miał zapewnioną najlepszą opiekę medyczną i rehabilitację, byłbym jednak znacznie spokojniejszy gdyby miał problem z mięśniem czy innym stawem.

Obrazek
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 lipca 2014, 10:23

Marian. pisze:Co do Shaqirego. Byłem wielkim zwolennikiem jego tranferu jak mieliśmy jeszcze Conte na pokładzie. Teraz powątpiewam w sens sprowadzania go. Allegri przecież nie gra skrzydłami, a Shaq na trequartiste się chyba nie nadaje...
No którymś treningu testował choinkę czyli 4-3-2-1, a w tym ustawieniu spokojnie na tym lew prawym ofensywnym może grać.

----------Llorente-------------
---Tevez----------Shaqiri----

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
*Birdman*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2014, 10:37

Jeśli pozwolimy romie odebrać sobie kolejnego gracza, to bedzie to najwieksze frajerstwe. Od początku nie byłem entuzjastą sprowadzenia iturbe do Nas (zwłaszcza za takie pieniądze), i uważałem, że sprowadzenie właśnie Shaqiriego byłoby o wiele lepsze. Gdzieś pojawiały się informacje, iż rzekomo Bayern chce za niego 20 mln, pytanie czy w obliczu sprzedania Kroosa jest to nadal aktualne.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2014, 11:05

Adrian27th pisze:Chłopak skrecił kolano, nie zerwał/naderwał wiązadeł co by go mogo wykluczać. Za 20 dni zacznie juz trenować, a po 30 bedzie grać.
No właśnie jego problem dotyczy więzadeł, a dokładnie urazu więzadła pobocznego przyśrodkowego. Dochodzą informacje, że 40 dni to minimalny okres jego rozbratu z treningami, a nie 20, tak jak Ty piszesz. Gazzetta nawet straszy zabiegiem operacyjnym, no ale oni często tylko sieją ferment. Trzeba poczekać na jakiś oficjalny komunikat dotyczący wyników szczegółowych badań, ale jeśli potwierdzą się wstępne diagnozy, to Morata najpewniej znowu będzie mógł grać dopiero za około 1,5 miesiąca.

Obrazek
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 22 lipca 2014, 11:11

Ktoś ofensywny jest teraz niezbędny, bo an dobrą sprawę Moraty może się spodziewać późna jesienią w grze, a w formie to może być w przyszły roku o ile w ogóle będzie;/ Z kolanem nie ma żartów, Markiz po okresie przygotowawczy miał podobną kontuzję i do formy to wrócił na wiosnę, a Morata przegapi cały okres przygotowawczy, ciężko mu będzie potem to nadrobić,żeby tylko jak wróci nie przesadził bo będzie katastrofa;/

Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 22 lipca 2014, 12:36

Ponoć Morata ma powrócić za 50 dni...

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
cinek_uk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2014, 12:39

Liverpool oferuje za pogbe vidala i reusa 190mln euro. :roll:

Man u zlozyl oferte 50mln za vidala...no to chyba go pozegamy :angry: :/

Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2014, 12:44

50mln ? To trochę śmieszna kwota jak na jednego z najlepszych pomocników na świecie.
60mln+mln
albo np. 45mln + Fellaini to jakieś minimum.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 22 lipca 2014, 13:06

marcusftb pisze:Liverpool oferuje za pogbe vidala i reusa 190mln euro. :roll:
Na pewno.
marcusftb pisze: Man u zlozyl oferte 50mln za vidala...no to chyba go pozegamy :angry: :/
Widziałeś dokumenty na stoliku w siedzibie klubu, masz jakieś znajomości czy kierujesz się głupimi plotami?

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2014, 13:24

marcusftb pisze:Liverpool oferuje za pogbe vidala i reusa 190mln euro. :roll:

Man u zlozyl oferte 50mln za vidala...no to chyba go pozegamy :angry: :/
Tak już Reus odchodzi z BVB za minutę :rotfl:

Poza tym United nie złożyło oferty za Vidala, a rzekomo ma to zrobić. To wszystko są głupie puste dywagacje dziennikarzyn z Anglii oraz z Tuttosport. Sensacja zawsze się sprzedaje. Jakoś ludzie, którzy mają styczność z mercato non stop ani słowa nie mówią o sprzedaży Arturo. Kolejna sprawa ten tweet o sprzedaży domu Vidala to napisał dla fejmu jakiś dzieciak, a wszyscy to łykają. Przestańcie siać ferment, bo to to robi się niesmaczne.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2014, 13:25

Tuttosport nie należy do tych złych gazet, które chcą destabilizować klub. Dzisiaj piszą, że United chce Vidala i są gotowi rzucić na stół 43 mln + bonusy, Marotta ma dziś niby gadać z jego agentem (czy oni już nie spotykali się z pięć razy od zakończenia sezonu?)

cinek_uk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2014, 13:33

mrozzi, nie wiem jak dlugo kibicujesz, ale pamietam podobne zamieszanie z transferem Zizou do Realu. Nie dzialo sie to z dnia na dzien, spekulacje odbywaly sie przed dobre pol roku. Tym razem jest podobnie, choc nie tak dlugo. Po tym wnioskuje. Jesli dostaniemy oferte i zadowoli ona zarzad, odejda i Pogba i Vidal, bo nie zapomnijmy ze Juventus konczy rok na minusie(finansowym) :x
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2014, 13:35 przez cinek_uk, łącznie zmieniany 1 raz.

Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 22 lipca 2014, 13:34

Ouh_yeah pisze:43 mln + bonusy)
Niesmaczny żart...

Obrazek
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2014, 13:36

marcusftb pisze:Kolego nie wiem jak dlugo kibicujesz, ale pamietam podobne zamieszanie z transferem Zizou do Realu. Nie dzialo sie to z dnia na dzien, spekulacje odbywaly sie przed dobre pol roku. Tym razem jest podobnie, choc nie tak dlugo. Po tym wnioskuje. Jesli dostaniemy oferte i zadowoli ona zarzad, odejda i Pogba i Vidal, bo nie zapomnijmy ze Juventus konczy rok na minusie(finansowym)
Tak się składa, że co roku kończymy na minusie. Żadna to dla mnie nowość. O Vidalu pisze najwięcej bulwarowa prasa, aniżeli osoby związane z mercato. Poczekam aż wróci 28 lipca i pogada z włodarzami. Chyba, że wcześniej zdarzy się coś nieoczekiwanego. Taki urok mercato, ale teraz nie ma co popadać w paranoję i wierzyć we wszystko co zaserwuje prasa.

Zablokowany