Mercato (Lato 2015)
- annihilator1988
- Juventino
Za co?freddie88 pisze:Sprowadzić Candrevę i bedzie ok

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Jeśli mamy grać trequartistą to potrzebujemy tam kogoś bardziej kreatywnego i nieszablonowego niż Candreva, właśnie taki Pastore/ Douglas Costa czy Isco(on z tej trójki jest raczej nie realny)annihilator1988 pisze:Za co?freddie88 pisze:Sprowadzić Candrevę i bedzie okTak sobie myślę, że Giovinco pewnie zostanie tylko ze względu na zmianę taktyki. A szkoda, bo mógłby być ciekawym załącznikiem do transakcji. Btw, jak tam miewa się Motta i Paolo?
Czy nadal wierzą, że w nich wierzą?
- francois
- Juventino
Candreva drogi, Lavezzi i Jovetić wysokie kontrkaty. Tak źle i tak niedobrze.west88 pisze:Przyznam się szczerze, że nie wierzę w sprowadzenie jednego z trójki graczy Lavezzi, Jovetic, Candreva. Szczególnie nieopłacalne warunki transferu ma ten ostatni.
Obymateelv pisze:A ten Evra przychodzi, czy już sprawa ucichła i zaraz zgarnie go roma/inter?

Ja Pereyrę bardziej kojarzyłem z ewentualnym następcą Vidala w środku pomocy. Jakoś nie wyobrażam go sobie za napastnikami.sebatiaen pisze:Wątpię w to by Pereyra przychodził na ławke.
Prędzej Coman na ławe a Pereyra do podstawy.
Z przodu Tevez-Llorente[Morata]
za nimi Pereyra[coman]
Po co by tego młodego sprowadzali? przecież jest też Marchisio którego Allegri bardzo ceni.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Coś tam czytałem w jakimś syfie, że PSG się mocno interesuje Di Marią. No to by oznaczało, że Lavezzi ma kolejny powód do odejścia...
No oczywiście ciężko wyobrazić sobie, że Ancelotti puszcza piłkarza, który w końcówce sezonu grał lepiej niż wszystkie Bejle i Ronalda razem wzięte...
A Pereyra mi się nie podoba zbytnio. Na TQ powinien grać chyba ktoś z większym pomysłem i wizją gry... Pastore to co innego...
No oczywiście ciężko wyobrazić sobie, że Ancelotti puszcza piłkarza, który w końcówce sezonu grał lepiej niż wszystkie Bejle i Ronalda razem wzięte...
A Pereyra mi się nie podoba zbytnio. Na TQ powinien grać chyba ktoś z większym pomysłem i wizją gry... Pastore to co innego...
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Jeżeli potwierdzą się plotki o Jamesie w Realu, to wtedy transfer Di Marii do PSG realny, a wtedy Levezzi będzie na pewno do wzięcia.yanquez pisze:Coś tam czytałem w jakimś syfie, że PSG się mocno interesuje Di Marią. No to by oznaczało, że Lavezzi ma kolejny powód do odejścia...
Pereyra to na tą chwilę dużo lepszy transfer niż Morata, bo tak naprawdę dajemy 1mln a wykup za 11mln, nawet jak dżentelmeńska umowa została zawarta, to na pewno Marotta zastrzegł,ze jak się nie sprawdzi to żadnych 12 mln nie będzie:)
- sebatiaen
- Juventino
Co ma tam do gadania Ancelotti?
Di Maria genialny zawodnik ale teraz Rodriguez jest po mundialu medialnie top.
James jest genialny ale kto o zdrowych zmysłach odda takiego Di Marie jak ten z końcówki sezonu ? tylko Real i Barca oddają takich piłkarzy, coś ztym powinni zrobić, gdyby jeszcze te kluby wydawały normalne pieniądze na te transfery a nie z kredytów które są specjalnie zaciągane w tych celach.
Di Maria genialny zawodnik ale teraz Rodriguez jest po mundialu medialnie top.
James jest genialny ale kto o zdrowych zmysłach odda takiego Di Marie jak ten z końcówki sezonu ? tylko Real i Barca oddają takich piłkarzy, coś ztym powinni zrobić, gdyby jeszcze te kluby wydawały normalne pieniądze na te transfery a nie z kredytów które są specjalnie zaciągane w tych celach.
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja i tak czekam, aż całą Hiszpanie zaleje jeden wielki kryzys i te marne klubiki już nigdy się po tym nie pozbierają.Akshen pisze:to nie kwestia kredytow tylko chorego podzialu kasy z praw telewizyjnych w hiszpanskiej lidze.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Może "nie tylko kwestia kredytów" bo w dużej mierze to właśnie kwestia kredytów. To jest rzeczywiście chore ale tak jak i w normalnym życiu, czy biznesie tak i w piłce wszystko i wszyscy są na kredytach. Cóż możemy podziękować za taką sytuację bankierom. Prędzej, czy później to padnie bo nie będą w stanie spłacić długów i zablokują kolejne pożyczki.Haris pisze:Ja i tak czekam, aż całą Hiszpanie zaleje jeden wielki kryzys i te marne klubiki już nigdy się po tym nie pozbierają.Akshen pisze:to nie kwestia kredytow tylko chorego podzialu kasy z praw telewizyjnych w hiszpanskiej lidze.
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Kilka dni temu na tuttojuve była informacja, że Bouy i Appelt mają trafić na wypożyczenie do Pescary. Szkoda że oboje nie potrafią się przebić do seriea. Magnusson który jest naszą współwłasnością ma trafić do Cesseny, ciekawa opcja, będzie miał trudno ale trzeba trzymać kciuki za chłopaka. Beltrame który jest naszą współwłasnością z Sampdorią, ma iść na wypożyczenie do Modeny. Spinazzola, który jest współwłasnością ze Sieną (zdegradowana prawdopodobnie do 4 ligi) jest na radarze kilku klubów z Serie a. Ostatnio najgłośniej o Atalancie.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Przecież w Hiszpanii kryzys hula już od dawna,a tam co druga młoda osoba nie ma pracy. Ale i tak na mecze chodzą, więc co im ostatnią rozrywkę będą zabierać, która sprawia,ze ludzie zamiast na ulicę idą na stadion.Haris pisze:Ja i tak czekam, aż całą Hiszpanie zaleje jeden wielki kryzys i te marne klubiki już nigdy się po tym nie pozbierają.Akshen pisze:to nie kwestia kredytow tylko chorego podzialu kasy z praw telewizyjnych w hiszpanskiej lidze.
- Tobor
- Juventino
Evra przenosi się do Juve za 1,2mln E płatne (a jakże w dwóch ratach 2x0,6mln
)
Ponadto + 0,3 mln wpłynie na konto United jeśli Juve zakwalifikuje się w następnym sezonie do LM. Zatem 1,5 za Evre. Zacnie.
Witamy Patrice

Ponadto + 0,3 mln wpłynie na konto United jeśli Juve zakwalifikuje się w następnym sezonie do LM. Zatem 1,5 za Evre. Zacnie.
Witamy Patrice