Mercato (Lato 2015)
- Wojtek
- Juventino
Ponoć Balotelli dzwonił do Allegriego pogratulować mu nowej posady i przy okazji spytał się czy jest mozliwość jego przenosin do Juve
Allegri nie powiedział w prost, ale Balo do nas nie dołączy i bardzo dobrze 

- Paradygmaty
- Juventino
Są jakieś choćby szczątkowe przesłanki, że w razie sprzedaży Vidala zastąpi go Verratti ? PSG w końcu robi wyprzedaż by zatrudnić Di Marię.
- PlanetJuve
- Juventino
Nikt poważny nie dopuszcza do wiadomości, że Arturo odejdzie. Wraca 28 lipca i wtedy będzie jasne. Ma rozmawiać z Allegri a ten zapewniał, że chce go mieć w drużynie. O Verattim cicho.Paradygmaty pisze:Są jakieś choćby szczątkowe przesłanki, że w razie sprzedaży Vidala zastąpi go Verratti ? PSG w końcu robi wyprzedaż by zatrudnić Di Marię.
- gucio_juve
- Juventino
Ja pamiętam, jak były plotki o tym, że chcemy pozyskać go z Ajaxu. 3/4 komentarzy było w stylu - liga holenderska? tam każdy strzela po minimum 30 bramek. Przytaczany był chyba wtedy Huntelaar, nie radzący sobie w Realu. Ale cóż...specyfika niektórych piszących jest taka, a nie innaPaweljuve2006 pisze: Mówi też, że byliśmy "o krok" od pozyskania Suareza dwa lata temu.. :shock:

- Mate.G
- Juventino
Ale mamy za to Pogbe i VidalaPaweljuve2006 pisze: Ile to jeszcze znanych nazwisk nas ominie bo nie umiemy dopiąć transferu.
Ronaldo, Suarez, Van Persie, James Rodríguez nawet Veratti

- PlanetJuve
- Juventino
No tak i to cieszy ale byłoby fajnie mieć za grosze tą reszte jak była okazja..Mate.G pisze:Ale mamy za to Pogbe i VidalaPaweljuve2006 pisze: Ile to jeszcze znanych nazwisk nas ominie bo nie umiemy dopiąć transferu.
Ronaldo, Suarez, Van Persie, James Rodríguez nawet Veratti
Nie ma już co gdybac ale fakty są takie, że moglismy miec najlepszych tylko zabrakło komus jaj, żeby na nich postawic, tej kropki nad i.
Tak, wiem, Vidal sprzedał dom bedąć na wakacjach- źródło jakis synek na twiterze..sebatiaen pisze:Mamy, sprzedamy:(
No już, idź na obiad i sie uspokój.
- PlanetJuve
- Juventino
Vidal wraca 28 lipca! Będzie rozmawiał z Allegrim, który chce go mieć w Juve! Ile to mozna powtarzać. Jakby coś jednak nie wyszło to zostawcie sobie troche pesymizmu, smutku i łez na za tydzien, a nie wylewajcie już teraz. Bedzie czas na płacz to się wykażeszsebatiaen pisze:Nie sugerowałem się jakimś głupim twitterem tylko Wypowiedziami Vidala i Marotty.
Nie trzeba być orłem żeby zauważyć że coś jest nie tak.
Póki co apeluje o zachowanie spokoju.
- rad
- Juventino
Rozsądny apel. Racjonalizujmy sobie sytuację, ale po faktach.Paweljuve2006 pisze:Vidal wraca 28 lipca! Będzie rozmawiał z Allegrim, który chce go mieć w Juve! Ile to mozna powtarzać. Jakby coś jednak nie wyszło to zostawcie sobie troche pesymizmu, smutku i łez na za tydzien, a nie wylewajcie już teraz. Bedzie czas na płacz to się wykażeszsebatiaen pisze:Nie sugerowałem się jakimś głupim twitterem tylko Wypowiedziami Vidala i Marotty.
Nie trzeba być orłem żeby zauważyć że coś jest nie tak.![]()
Póki co apeluje o zachowanie spokoju.
Nikt nie chce jego odejścia, ale taką ewentualność trzeba brać pod uwagę. Tyle wiemy, reszta to spekulacje.
- Spadino
- Juventino
Nie wiem, czy Candreva byłby znacznym wzmocnieniem. O Astorim to już nie wspomnę. :roll:
Z braku laku może i by się nadał, ale ja (i niektórzy forumowicze) uważam go za niezłego, ale tylko niezłego gracza.
Inna sprawa, że chyba w tym momencie sensowniejszych i realistycznych nazwisk nie ma.
Z braku laku może i by się nadał, ale ja (i niektórzy forumowicze) uważam go za niezłego, ale tylko niezłego gracza.
Inna sprawa, że chyba w tym momencie sensowniejszych i realistycznych nazwisk nie ma.
JUVE PER SEMPRE!
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Każdy trener ma swoich pupili, których ciągnie za sobą. Mourinho miał np. Carvahlo, Conte Padoina czy Peluso, Allegri ma Astoriego, z nim pracował w Cagliari, a wtedy wychowanek Juventusu miał największy "boom", chciał go w Milanie co się nie udało teraz chce go w Juve.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS