Nowy Trener?
- Robaku
- Juventino
ALe Zidane chyba dostał teraz jakiś klub, wiec spokojnie niech ten Maxiu bedzie trenerem przejsciowym, a jesli Zidane da rade przez dwa sezony w swoim obecnym klubie, to czemu by nie sprobowac. Uczyl sie tez od najlepszy Carlo, Mou... wiadomo, to nie daje zadnych gwarancji, ale podstawy warsztatu na pewno.
- jsduga
- Juventino
A ja czuję, że będzie dobrze. Cała ta sytuacja widziana przez nas na gorąco to wielki szok. Conte odchodzi, na jego miejsce znienawidzony Allegri. Gość, który jechał po Juve w mediach, będąc trenerem Milanu. I dla mnie było tego złego w ostatnich dniach za dużo. Stanowczo.
Ale teraz jestem spokojny. Max jest trenerem Juve, okażmy mu szacunek, w końcu to on będzie prowadził naszych piłkarzy w lidze i Europie. Akcje typu "noAllegri" nie pomogą nikomu. Być może wynikami i tym, jak będzie prowadził Juventus odkupi sobie winę za tamte wypowiedzi.
Według mnie trzeba dać mu szansę, a ocenianie teraz to kpina. A już szczytem jest wylewanie przez kibiców żali na różnych forach, że znowu spadamy na siódme miejsce, wracamy do etapu początkowego.
Skład wiele się nie zmienił. Odszedł Quag, Vicek, gracze, którzy już u nas osiągnęli szczyt i trzeba ich było pożegnać. Przyszedł talent Coman, pewnie dojdzie Morata i Evra, a to jeszcze nie koniec. To transfery na jakie nas obecnie stać, spójrzmy prawdzie w oczy. Nie jesteśmy potentatem w Europie. Jesteśmy średnim zespołem z historią i ambicjami. Sukcesem będzie pierwsza dwójka na koniec sezonu w lidze i ćwierćfinał LM + ewentualnie Puchar Włoch i SW.
Conte odszedł ( zostawił nas ) w najgorszym momencie, ale to nie jest degradacja, ani inna katastrofa.
Nie wierzę, że ot tak stracimy wszystko, na co pracowaliśmy 3 lata.
Czas pokaże
Ale teraz jestem spokojny. Max jest trenerem Juve, okażmy mu szacunek, w końcu to on będzie prowadził naszych piłkarzy w lidze i Europie. Akcje typu "noAllegri" nie pomogą nikomu. Być może wynikami i tym, jak będzie prowadził Juventus odkupi sobie winę za tamte wypowiedzi.
Według mnie trzeba dać mu szansę, a ocenianie teraz to kpina. A już szczytem jest wylewanie przez kibiców żali na różnych forach, że znowu spadamy na siódme miejsce, wracamy do etapu początkowego.
Skład wiele się nie zmienił. Odszedł Quag, Vicek, gracze, którzy już u nas osiągnęli szczyt i trzeba ich było pożegnać. Przyszedł talent Coman, pewnie dojdzie Morata i Evra, a to jeszcze nie koniec. To transfery na jakie nas obecnie stać, spójrzmy prawdzie w oczy. Nie jesteśmy potentatem w Europie. Jesteśmy średnim zespołem z historią i ambicjami. Sukcesem będzie pierwsza dwójka na koniec sezonu w lidze i ćwierćfinał LM + ewentualnie Puchar Włoch i SW.
Conte odszedł ( zostawił nas ) w najgorszym momencie, ale to nie jest degradacja, ani inna katastrofa.
Nie wierzę, że ot tak stracimy wszystko, na co pracowaliśmy 3 lata.
Czas pokaże

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Ja nie rozumiem tych, którzy obwiniają tylko i wyłącznie Conte za to, że odszedł. Nie znamy szczegółów, dlaczego tak się stało. Nie wierzę, że Marotta nie kontaktował się z Allegrim wcześniej za plecami Conte. Bo wygląda to tak, jakby Max czekałna ten telefon. Gdyby Józek faktycznie byl zaskoczony decyzją Conte, myśle, że normalną koleją rzeczy byłoby pozostawienie na tym stanowisku Carrerę lub Alessiego.
Ja liczę, że Conte kiedyś wróci jak Mou do Chelsea bogatszy o nowe doświadczenie, tylko pytanie: co zastanie...
Ja liczę, że Conte kiedyś wróci jak Mou do Chelsea bogatszy o nowe doświadczenie, tylko pytanie: co zastanie...
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
No bez jaj...czytałeś co piszesz ? Zarząd od miesięcy walczy o to aby przedłużać kontakt z Conte, realizuje jego zachcianki w tym mercato, powstrzymali go przed odejściem a tu gadka, że negocjowali za jego plecami z Allegrim...dajcie już spokój z usilnym zrzucaniem wszystkiego na zarząd usilnymi próbami wybielenia Conte...wszyscy stali za nim murem a mieli podstawy aby mu już podziękować...chciałbym aby Conte nadal był trenerem ale zachowuje się jak rozkapryszona baba w czasie okresu...

- Osgiliath
- Juventino
Very true. Tym bardziej, jak czytam wywiad Pavla, w którym widać, że zarząd chciał, aby Conte dalej był trenerem. Poza tym realizowali jego zachcianki transferowe, jak Morata, a ten tu wypala teraz, że już nie chce być trenerem jednak i to teraz, a nie w maju. Skoro to Conte, powinien był jasno sprawę postawić w tym momencie a nie wprowadzać zamęt na poczatku przygotowań do sezonu. Biedny w ogóle... bo się wypalił... SAF jakby to usłyszał to pewnie bekę by pocisł.alessandro1977 pisze:No bez jaj...czytałeś co piszesz ? Zarząd od miesięcy walczy o to aby przedłużać kontakt z Conte, realizuje jego zachcianki w tym mercato, powstrzymali go przed odejściem a tu gadka, że negocjowali za jego plecami z Allegrim...dajcie już spokój z usilnym zrzucaniem wszystkiego na zarząd usilnymi próbami wybielenia Conte...wszyscy stali za nim murem a mieli podstawy aby mu już podziękować...chciałbym aby Conte nadal był trenerem ale zachowuje się jak rozkapryszona baba w czasie okresu...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Naprawdę apeluję o czytanie chociażby co piątego posta w tym temacie, to nic ciężkiego :roll: Odp. padła już kilkakrotnie a jakby tego było mało to pojawił się nawet news http://www.juvepoland.com/news.php?id=29436Push3k pisze:Pytanie mam - wraz z Conte, Alessio i Carrera też odeszli?

- juvemaroko
- Juventino
Conte w maju nie byl pewien czy zostac i mial czas zeby sie zdecydowac zostac czy nie i wybral druga wersja.
Prawdopodobnie jego odejscie nie jest zwiazanym z polityka transferowa Juventus, lecz z faktem ze on byl zmeczony ciagla presja.
Czas sie pogodzic z odejsciem Conte podziekowac mu za wszystko, i wspierac nowy sztab szkoleniowy.
Jedno jest pewne ze zanosi sie na ciekawy otwarty sezon i prawdopodobnie walka o majstra do konca sezonu.
Prawdopodobnie jego odejscie nie jest zwiazanym z polityka transferowa Juventus, lecz z faktem ze on byl zmeczony ciagla presja.
Czas sie pogodzic z odejsciem Conte podziekowac mu za wszystko, i wspierac nowy sztab szkoleniowy.
Jedno jest pewne ze zanosi sie na ciekawy otwarty sezon i prawdopodobnie walka o majstra do konca sezonu.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
To nie jest odpowiedź. Widzę, że cały sztab się zmienił, ale ja chcę wiedzieć czy oni zadeklarowali pójście za Conte czy mają jakieś inne plany.Dragon pisze:Naprawdę apeluję o czytanie chociażby co piątego posta w tym temacie, to nic ciężkiego :roll: Odp. padła już kilkakrotnie a jakby tego było mało to pojawił się nawet news http://www.juvepoland.com/news.php?id=29436Push3k pisze:Pytanie mam - wraz z Conte, Alessio i Carrera też odeszli?
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2014, 20:58 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Choperini
- Juventino
Najpierw przejrzyj inne wątki, skorzystaj z wyszukiwarki na forum, a potem pytaj.Push3k pisze:To nie jest odpowiedź. Widzę, że cały sztab się zmienił, co było do przewidzenia, ale to, że Conte odszedł nie oznacza, że pójdą za nim.Dragon pisze:Naprawdę apeluję o czytanie chociażby co piątego posta w tym temacie, to nic ciężkiego :roll: Odp. padła już kilkakrotnie a jakby tego było mało to pojawił się nawet news http://www.juvepoland.com/news.php?id=29436Push3k pisze:Pytanie mam - wraz z Conte, Alessio i Carrera też odeszli?
...dlatego pytam.
Ludzie tutaj to nie google, nie oczekuj odpowiedzi na swoje pytania w przeciągu setnych części sekundy.
"Run Hassan. Run!
"

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Nie mam zaufania do szukajek forumowych.Choperini pisze: Najpierw przejrzyj inne wątki, skorzystaj z wyszukiwarki na forum, a potem pytaj.
Pytanie zadałem raz, a poganiać, nie poganiałem.Choperini pisze: Ludzie tutaj to nie google, nie oczekuj odpowiedzi na swoje pytania w przeciągu setnych części sekundy.
Offtop, więc jak moderacja i administracja uzna za stosowne usunięcie, to niech usuwają.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- bajbek17
- Juventino
Conte już w tamtym sezonie flirtował z Angielską i jeśli dobrze pamiętam również z Hiszpańską piłką i mówił, że może kiedyś... Może to co przyniosło mu sławę czyli pierwszy sezon w Juve trochę mu przewróciło w głowie. Troche za szybko wypalił i teraz już szuka innych wyzwańii byc może przeceni swoje umiejętności. Ja tak bardzo nie ubolewał z powodu jego odejścia, a bardzeij z wyboru jego zastępcy. Już w tamtym sezonie wiedziałem, że Conte to nie będzie nasz SAF.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
To jest temat "nowy trener" a nie stary ;-)
Także spokój z tym offtopem trolle
Nie chciałem Pirlo, ponieważ był symbolem Milanu i w ogóle nie widziałem go w koszulce Juve. Teraz o Pirlo złego słowa nie powiem, ba to kozak jest. Allegriego też nie chciałem, ale jak już tu jest to będę go wspierał i życzę wszystkim i sobie by był to wybór tak samo udany jak Andrea.
Także spokój z tym offtopem trolle

Nie chciałem Pirlo, ponieważ był symbolem Milanu i w ogóle nie widziałem go w koszulce Juve. Teraz o Pirlo złego słowa nie powiem, ba to kozak jest. Allegriego też nie chciałem, ale jak już tu jest to będę go wspierał i życzę wszystkim i sobie by był to wybór tak samo udany jak Andrea.
FORZA JUVE!!!
- PrzemasJuve
- Juventino
dziś jeden z najWESELszych dni w JUVE, bynajmniej nie związanych z nowym trenerem... Marchisio i Bonucci już się pochwalili fotami z wesela naszego obywatela GC
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Choperini
- Juventino
Takie cudeńko znalazłem. Dzisiaj warto napisać to samo, ale w miejscu "Antonio" wstawiając "Max".Eric6666 pisze:jedyne co nam zostało to trzymać kciuki za nowego trenera!!! Antonio I believe in you!!

"Run Hassan. Run!
"