Ranking klubowy (IFFHS)
- DamKam
- Juventino
Ja uważam że takie statystyki są kompletnie bez sensu. Nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości. Juve powinno być w pierwszej trójce
a co do Porto i Lazio to chyba jakaś pomyłka !!!!!!!!!! A Menchester tak nisko, a gdzie Bayern- buhehe bez komentarza .......

- juvek
- Juventino
I skąd wziało się w tym rankingu tyle drużyn z Brazyli. A Juve i tak jest lepsze od Porto. Mam nadzieję ze kiedyś stworzą taki ranking który będzie choć troche odzwierciedlał faktyczną sytuację druzyn, bo narazie te wszystkie listy to chyba wymyslane są przez jakiś amatorów.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Nie ma sie co podniecac wg mnie. W tych rankingach jak Juve jest nisko to zgodny glos, ze rankingi sa do d***, ale teraz sadze, ze moga zyskac lekka aprobate... Oczywiscie nie mowie o tych ktorzy wpisali sie przede mna!
- Desperado---ALEX
- Juventino
Zgadzam sie z wami :!: Ale my niestety nic na to nie poradzimy, wiec mozemy tylko komentować 

- fighter_juve
- Juventino
wiem tez wlasnie ogladalem ta strone.jestem szczesliy ze awansowali. napewno sie jeszcze poprawi po wygranej interem i roma. 
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Cieszę się z tego że JUve awansował ale...............nie rozumiem jednego!!!!!Jakim cudem Porto, Santos lub Buenos aires są wyżej od Juve?????????????? :evil:
- Danielpiero
- Juventino
Uważam że ten ranking i tak jest do bani. Juve powinno conajmniej być w pierwszej 3
To mój 50 post

To mój 50 post

,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- Umpa
- Juventino
A ja tam się wynikom tego rankingu nie dziwie, po prostu niemożliwe jest stworzenie obiektywnych kryteriów które pokazywałyby faktycznie najlepsze drużyny. A nawet jakby one powstały to fani klubu który byłby akurat nisko by je kwestionowali
- swiergot
- Juventino
http://www.iffhs.de/Hincha pisze:Wiecie moze gdzie w necie mozna zobaczyc pelnen ranking klubów IFFHS?

- Juverulez!
- Juventino
- fighter_juve
- Juventino
nie to jest prawidlowy ranking z calego swiata, hystorycy zapisuaj i licza wygrane, strzelone gole, itd. i wszystko publikuja w listach. zrodlo:Wicior pisze:A ja radziłbym sie zastanowić nad tym, skąd on wogóle ma tą wiadomość.Chyba podaje sie źródło przy każdej wiadomości![]()
Ranking jest bez sensu i niemozliwy do zrozumienia.
www.iffhs.de i tam mozna sobie rozne listy poogladac.te listy sa oficjalnie internationalne zaakceptowane.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !